You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ανεβάζω το ηθικό τύπε, μιας και προκριθήκαμεΡε συ Τσολιά Ψωλιά πως την έχεις δει ? .. Θα ξυπνήσουμε την γυναίκα μας να τη γκαστρώσουμε βραδιάτικα ?
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 17.085
Ναι τύπε πάμε γι' άλλα.αρα τις εχουν γονιμοποιησει αυτες τυπε?
Συνημμένα
Την παράσταση στις δηλώσεις... έκλεψε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα μίλησε για το παιχνίδι και το οικογενειακό κλίμα, στην συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου ευχαρίστησε εκ μέρους των συμπαικτών του τον Ιβάν Σαββίδη που είχε τάξει πριν ενός εκατομμυρίου ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής στους «8».
«Τα δώσαμε όλα, δικαιούμασταν τη νίκη, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δώσαμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Δώσαμε τα πάντα κάναμε ένα καλό παιχνίδι με ψυχή και πείραμε την πρόκριση. Την αφιερώνω στον Χαλκιά και τον Αβραάμ γιατί αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια και δεν μπορεί κανείς να την διασπάσει», δήλωσε αρχικά και κατέληξε:
«Κλείνοντας θέλω εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σαββίδη που μας έταξε πριμ σε περίπτωση που προκριθούμε. Να είναι καλά ο άνθρωπος»...
εεε για να μη ξεχαστει ο κυριος.
«Τα δώσαμε όλα, δικαιούμασταν τη νίκη, κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δώσαμε χαρά σε όλους τους Έλληνες. Δώσαμε τα πάντα κάναμε ένα καλό παιχνίδι με ψυχή και πείραμε την πρόκριση. Την αφιερώνω στον Χαλκιά και τον Αβραάμ γιατί αυτή η ομάδα είναι μια οικογένεια και δεν μπορεί κανείς να την διασπάσει», δήλωσε αρχικά και κατέληξε:
«Κλείνοντας θέλω εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σαββίδη που μας έταξε πριμ σε περίπτωση που προκριθούμε. Να είναι καλά ο άνθρωπος»...
Επισκέπτης
Φέρτε Γερμανία γρήγορα! Την νεγρόλαγνη Heidi Klum να προσκυνήσει!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ναι τυπε σιγα μην δωσει ο σαββιδης 1 εκατΤην παράσταση στις δηλώσεις... έκλεψε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα μίλησε για το παιχνίδι και το οικογενειακό κλίμα, στην συνέχεια μεταξύ σοβαρού και αστείου ευχαρίστησε εκ μέρους των συμπαικτών του τον Ιβάν Σαββίδη που είχε τάξει πριν ενός εκατομμυρίου ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής στους «8».
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν νικησουμε την γερμανια θα φωναζουν ολοιπάρα πολύ δυνατό αυτό , νομίζω το είδα και στο σημερινό παιχνίδι
δυναμίτης
σήμερα η έλλαδάρα μας τρέλανε όλους
εύχομαι να μην ψηφίσουμε σήμερα σύμφωνα με το σύνθημα " βάλτε όλο το δάνειο στον κ@#$.. έτσι γ@#.. αυτοί που σας χρωστάνε" και βγάλουμε κανά σύριζα γιατί τότε το δάνειο θα γυρίσει μπούμερανγκ
ετσι σας γαμανε
αυτοι που σας χρωστανε
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Αν κάτσει η στραβή και τους νικήσουμε,αν νικησουμε την γερμανια θα φωναζουν ολοι
ετσι σας γαμανε
αυτοι που σας χρωστανε
βλέπω το πατημένο στρούντελ(Μέρκελ) να μας πετάει απ΄το ευρώ για αντίποινα.
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Αν κάτσει η στραβή και τους νικήσουμε,
βλέπω το πατημένο στρούντελ(Μέρκελ) να μας πετάει απ΄το ευρώ για αντίποινα.
Συνημμένα
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
ρωσιδες και σουηδεζες μεχρι στιγμης..
η ποιο μουνάρες
Και οι Γερμανίδες δεν πάνε πίσω...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
κάνε μου παράθεση και κοίτα τα λινκ και άνοιξέ τα σε άλλη καρτέλα.Δεν εμφανίζει τίποτα γαμώ το κέρατό μου....
olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.222
- Πόντοι
- 1.796
κάνε μου παράθεση και κοίτα τα λινκ και άνοιξέ τα σε άλλη καρτέλα.
ευχαριστώ ρε θηρίο...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
επειδή το Imagesuck είναι για τον πούτσο ίσως θα πρέπει να πάρετε το λινκ μέσω παράθεσης και να το πετάξετε σε άλλη καρτέλα.
αυτά μέχρι στιγμής, αναμένονται και άλλα.
αυτά μέχρι στιγμής, αναμένονται και άλλα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 307
- Εμφανίσεις