Αυτό το πράγμα πρέπει να συνβαίνει μόνο στην χώρα μας.Σταυρώνουμε και προσκυνάμε τους ίδιους ανθρώπους σε όλους τους τομείς.Για να είμαι αντικειμενικός θέλω να πω τα παρακάτω :
Ο Καραγκούνης είναι ένα αηδιέστατο έκτρωμα σε όλα του.Αλλά έχει προσφέρει πολλά στην εθνική ομάδα και αυτό δεν μπορεί αν το αμφισβητήσει κανείς.
Ο Σαμαράς σήμερα στο πρώτο 20λεπτο του β΄ ημιχρόνου ήταν θετικός με ορισμένες καλές μεταβιβάσεις κι ενέργειες αλλά κατά τ' άλλα ήταν στα ίδια χαμηλά επίπεδα άνευ ουσίας που κινείται μια ζωή.
Δυστυχώς δεν έχουμε μπάλα σαν χώρα.Απλά δεν το έχουμε.Δεν υπάρχει ένα καλό σύστημα, ένας συνδυασμός, κάτι να δει το μάτι και να ευχαριστηθεί.Η αλήθεια είναι ότι σήμερα δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε ούτε δυο μπαλιές μεταξύ μας.Ήμασταν αρκετά τυχεροί και ΚΛΕΨΑΜΕ τον αγώνα.
Η Ρωσσία έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά κι αυτή δεν μου άρεσε σαν ομάδα.Περίμενα καλύτερα πράγματα.
Πολύ εχθρικό το κλίμα πιστεύω λόγω των κοινωνικών καταστάσεων που επικρατούν και έχει ως προέκταση και την απαξιωτική ματιά και στα αθλητικά δρώμενα.Μέχρι τώρα είχαμε κατάφορη αδικία εναντίον μας και ίσως αν σφυρίζαν καλύτερα να μην χρειαζόταν να φτάσουμε να περάσουμε στο τελευταίο δεπτερόλεπτο.Επίσης η τυχερή σημερινή νίκη ίσως ρεφάρει και την ατυχία μας ως τώρα.
Όπως και να το κάνουμε αυτή η πρόκριση (τηρουμένων των αναλογιών)είναι μεγάλη επιτυχία και να πω την αλήθεια και μόνο που είδα όλους τους παίχτες να κάνουν σαν μικρά παιδιά δακρυσμένοι μπροστά στην κερκίδα των Ελλήνων φιλάθλων και να αγκαλιάζονται, πραγματικά συγκινήθηκα.Γιατί όσο κι αν αναγνωρίζουμε τις ατέλειες και τα αρνητικά αυτής της ομάδας, όλοι την αγαπάμε.Γι' αυτό και τα χώνουμε όταν δεν βλέπουμε να δίνουν όλοι την ψυχή τους γι'αυτήν.