Επισκέπτης
πως γίνετε αυτό;οι πολωνοι με δυο ισοπαλίες και είναι πρώτοιπρώτοι είναι τώρα οι Πολωνοί
και ακολουθούν οι Ρώσοι
εμείς είμαστε ακόμα 4οι (ή τρίτοι - δεν είμαι απόλυτα σίγουρος)
πως γίνετε αυτό;οι πολωνοι με δυο ισοπαλίες και είναι πρώτοιπρώτοι είναι τώρα οι Πολωνοί
και ακολουθούν οι Ρώσοι
και γιατί να έχουνε νεύρα;ετσι θα μεινει ρε μουνια.και απο νευρα οι ρωσσοι θα παρουν τις ρωσσιδες πισω.
εγω λεω οτι απο νευρα θα τις παρουν απο πισω το βραδυ.....
πρόσεξε γιατί μπορεί να εκτεθείς........ΑΝ περάσουμε....
μπορείς σε παρακαλώ να αλλάξεις πλευρό γιατί βλέπεις άκυρο όνειρο;
2 ισοπαλίες έχουνε;....έλα ρε ...γμτ πάλι λάθος έκανα...τι στο διάολο...Αλτςχάιμερπως γίνετε αυτό;οι πολωνοι με δυο ισοπαλίες και είναι πρώτοι
πρώτοι είναι τώρα οι Πολωνοί
και ακολουθούν οι Ρώσοι
με την μερκελ τυπεΆν περάσουμε με ποιόν παίζουμε?
φιλαρακι την τεταρτη χρειαζομαστε πανο το αβαταρ σου στο γηπεδο
μακάριπρόσεξε γιατί μπορεί να εκτεθείς........
ετσιΜε ισοπαλία οι άλλοι και νίκη εμείς πάμε δεύτεροι. Η τσεχία έφαγε 4 γκολ απο την Ρωσία.
ναι ισχυει......Ρε σεις τις προάλες δεν έλεγαν ότι άμα νικήσουμε σήμερα περνάμε όπως και να'ναι;
με νικη με 1 γκολ ειμαστε 2οι οτι και να γινει στο αλλο παιχνιδιΜε ισοπαλία οι άλλοι και νίκη εμείς πάμε δεύτεροι. Η τσεχία έφαγε 4 γκολ απο την Ρωσία.
Στα προηγούμενα , ειμασταν γρανιτα ή γραβιερα αν προτιμας Ας ελπισουμε οτι θα το σωσουμε σημερα.δεν χρειαζεται πλεονασμος......τωρα θελει αμυνα γρανιτη....
αν είναι έτσι συνεχισε έτσιμακάρι
έχω πει άλλωστε πολλάκις πως στο στοίχημα είμαι εντελώς χάλια
άσε που το έχω για γούρι να δίνω λάθος προγνωστικά
2 ισοπαλίες έχουνε;....έλα ρε ...γμτ πάλι λάθος έκανα...τι στο διάολο...Αλτςχάιμερ
γμτ .... πρέπει να σταματήσω να ποσταρω ολες τις εργασιμες ωρες στο μπου
Κάποιο λάθος κάνεις νομίζω. Το είπε και ο σπήκερ.πρώτοι είναι τώρα οι Πολωνοί
και ακολουθούν οι Ρώσοι
ειμαστε με διαφορα η πιο ευστοχη επιθετικα ομαδα του ΕΥΡΟ.εχουμε 3 γκολ με......5 τελικες προσπαθειες