apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε θα βλεπουν οι δανοι τον δικο μας ομιλο και θα βαρανετι να πει και η Δανια τυπε
τυπε θα βλεπουν οι δανοι τον δικο μας ομιλο και θα βαρανετι να πει και η Δανια τυπε
τυπε η κωλαρα του ρεχαγκελ ειναι σαν την τρυπα του οζοντοςΠαντως καποιος πρεπει να πει στην ΟΥΕΦΑ να μην μας στελνους τσαμπα στις κληρωσεις ΄
να τους λεμε μεσο επιστολης με ποιους θελουμε να παιξουμε να τελειωνει το θεμα
εχουμε και κριση σαν χωρα
Λογικα διασταυρωνομαστε στους 8 με τον 3ο ομιλο οποτε παιζουμε με ισπανια η ιταλια, επικη νικη με εναν απο αυτους και παμε
φουλ για τετραδα
Αποδοσεις για τετραδα υπαρχουν????
Στις 19.00 η κληρωση ζωντανα απο την Νετ
Τα γκρουπ δυναμηκοτητας ειναι τα εξης
1ο.Πολωνια-Ουκρανια-Ισπανια-Ολλανδια
2ο.Γερμανια-Ιταλια-Αγγλια-Ρωσια
3ο.Ελλαδα-Πορτογαλλια-Κροατια-Σουηδια
4ο.Δανια-Γαλλια-Ιρλανδια-Τσεχια
καλη μας τυχη(συνηθως την εχουμε )
προβλεψη
Πολωνια-Ελλαδα-Ρωσια-Ιρλανδια
μακρια απο Γερμανια Ισπανια και Ολλανδια καθως τα ματς θα ειναι πολλα με λιγα
η ιρλανδια τυπε γαμω την ατυχια μουστα χάλασε η ρωσία!
στα χάλασε η ρωσία!
τι να μας πει ο κομπε ρε τυπεστα χάλασε η ρωσία!
ισπανια
αγγλια
ελλαδα
γαλλια
τι να μας πει ο κομπε ρε τυπε
κοιτα εδω μαντεψια
τυπε δωσε μου 5 αριθμους για το τζοκερ να παιξω ολα τα υπολοιπατι να μας πει ο κομπε ρε τυπε
κοιτα εδω μαντεψια
νομιζω εχει κανονιστει τον φλεβαρη φιλικο με Τσεχια!!Τύπε ο Σάντος μετράει που έπεσε μέσα. Φιλικό με Ρωσία λες και το ξερε. ;)
ενταξει μαντεψα σωστα την ελλαδα τυπετυπε δωσε μου 5 αριθμους για το τζοκερ να παιξω ολα τα υπολοιπα
τυπε την κληρωση την οργανωσε ο πιλαβιοςΤύπε ο Σάντος μετράει που έπεσε μέσα. Φιλικό με Ρωσία λες και το ξερε. ;)
στιμενη τυπε θα ειναι η επιλογη των παικτων...τυπε την κληρωση την οργανωσε ο πιλαβιος
χρηστιδη στημενη ηταν
που εισαι ρε δικε μου
ενταξει μαντεψα σωστα την ελλαδα τυπε
κατι ειναι και αυτο
Διαβασα σε ενα σαιτ 1-2 και 3-4 οποτε με γερμανους ή ολλανδους :S( αν περασουμε)τελικα με ποιον ομιλο διασταυρωνετε ο δικος μας?