Επισκέπτης
μάλλον πολωνων εχουν τι φήμη οτι προκιεται για τους πιο σκληρούς χουλιγκαν στην ευρωπη.θυμάμαι ενα ρεπορτάζ που πηγαίναν εκεί δικοί μας για σεμινάρια και τρόπους στο πως να χτυπάνε με ενεδρες
μάλλον πολωνων εχουν τι φήμη οτι προκιεται για τους πιο σκληρούς χουλιγκαν στην ευρωπη.θυμάμαι ενα ρεπορτάζ που πηγαίναν εκεί δικοί μας για σεμινάρια και τρόπους στο πως να χτυπάνε με ενεδρες
καλο αυτο μπας και τους αποβαλουν και προκριθουμε εμεις
και τη Ρωσίαο μοικανός τα βλέπει αλλιώς. αν δεις καμιά 10αριά σελίδες πριν, γράφει ότι χθες είδε την ουκρανία να κεντάει!!!
κάτι είναι και αυτό κάλιο αργά....
αφού έπαιζαν με την υπερδύναμη τσεχιακαι τη Ρωσία
για μένα πρέπει να συνυπολογίζεις και την αξία αυτού που έχεις απέναντι στο χόρτο
με τη λογική πως απένατί της είχε μία Σουηδία αρκετά δουλεμένη, ο τρόπος που έπαιξε μου άρεσε πολύ.
δεν ξέρω αν θέλει να μαρκάρει (εγώ το έγραψα) αλλά το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί.καραγκούνης δίνει και τ' αρχίδια του για την ομάδα. δεν ισχύει το ότι δεν μαρκάρει που έγραψε κάποιος, αλλά επιθετικά είναι πλέον ανύπαρκτος. ούτε ένα σουτ σήμερα και οι μπαλιές και σέντρες του για τον πούτσο. οι πλάγιοι μπακ μας επιεικώς για τον πούτσο. ο σαμαράς πρέπει να ξέρει την καλύτερη μπάλα από όλους νομίζω. αλλά έχει ξεχάσει το πρώτο και βασικό πράγμα που μαθαίνουν όλοι οι προπονητές: όταν μπορείς, δώσε την μπάλα με τη μία (εκτός αν είσαι ο μέσι). να βάλει φετφατζίδη, νίνη κι ό,τι γίνει, προτείνω
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΘΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ FRANCHISE ΤΙΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!! και θα του χει μεινει κουσουρι απο τις προσφορες!
λίγο το έχεις;γεια σου ρε μοικανε με το σαμαρα όντως τέτοιο επιθετικό με τέτοια στοιχειά δεν έχουμε..είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει κούρσα και να βγει μόνος του άουτ
αν υπήρχε νομίζεις δεν θα το έπαιζα; στον ευατο σου πες τα αυτά όμως οχι σε μένα εγώ το σαμαρά τον θεωρώ παιχτακι της σειράς και υπερτιμημένο που παιζει καθαρά λόγο μάρκετινγκ..εσύ κατι θα ξέρεις ;)εκτός από τη σκωτια δεν έχει στεριώσει πουθενά μια φορα πήγε στην αγγλια δανεικός και γύρισε με το πρώτο πλοίο πίσωλίγο το έχεις;
παίξτο στοίχημα αν μπορεί να το κάνει άλλος - εκεί να σε δω
πανεύκολονικη σημερα των ρωσων και να κερδίσουμε εμείς τους ρωσους
ατσε να κερδισουν σήμερα οι ρωσοι γιατί βλεπω κηδείεςπανεύκολο
όσο ακριβώς εύκολο ήταν να νικήσουμε και τους Τσέχους (οι οποίοι πραγματικά δεν είναι τίποτα σπουδαίο, μόνο τρεχάλα)
ελλας ρωσια ορθοδοξια τυπεπανεύκολο
όσο ακριβώς εύκολο ήταν να νικήσουμε και τους Τσέχους (οι οποίοι πραγματικά δεν είναι τίποτα σπουδαίο, μόνο τρεχάλα)
πανεύκολο
λάθος κάνεις. Ξεκινησε από Ολλανδία (αν θυμάμαι καλά) και είχε παίξει καλάαν υπήρχε νομίζεις δεν θα το έπαιζα; στον ευατο σου πες τα αυτά όμως οχι σε μένα εγώ το σαμαρά τον θεωρώ παιχτακι της σειράς και υπερτιμημένο που παιζει καθαρά λόγο μάρκετινγκ..εσύ κατι θα ξέρεις ;)εκτός από τη σκωτια δεν έχει στεριώσει πουθενά μια φορα πήγε στην αγγλια δανεικός και γύρισε με το πρώτο πλοίο πίσω
λίγο το έχεις; τους έδωσε τα συκώτια στο στόμαειναι επειδη ειχανε το τζεμπρεσελασιε τον μαραθωνοδρομο φιλε
Είσαι διχασμένη προσωπικότητα.αποφάσισε τελικά είναι καλός παίχτης η όχι;γιατί αλλα έγραφες στην αρχή του ματς μη με κάνεις να ανατρέχω γιατί βαριέμαι.όταν έλεγα ότι δεν πρέπει να παίζει άρχισες τα περί '' τα χαρακτηριστικά του σαν παίκτη δεν τα έχει άλλος παίκτης στην Εθνική''αποφάσισε τελικά πρέπει η δεν πρέπει να παίζει.και τέλος αν ηταν καλός παίχτης θα τον άφηναν οι ολλανδοι να φύγει; ;)λάθος κάνεις. Ξεκινησε από Ολλανδία (αν θυμάμαι καλά) και είχε παίξει καλά
είναι καλός παίκτης συγκεκριμένων και πεπερασμένων ικανοτήτων
Του πεταματού δεν είναι σίγουρα ούτε του καλαθιού. Ούτε εμένα μου αρέσει προσωπικά. Επιθετικό που δεν σκοράρει τον θεωρώ άχρηστο, αλλά ο Σαμαράς δεν είναι ακριβώς επιθετικός.
Και στην Εθνική σίγουρα δεν έχουνε βρει θέση για αυτόν, γιατί δεν τον βοηθάει και το σύστημα της ομάδας.
Θα στο πω αλλιώς - στον Ολυμπιακό θα κατέβαινα σε απεργία πείνας αν τον έπαιρναν. Αλλά τα χαρακτηριστικά του σαν παίκτη δεν τα έχει άλλος παίκτης στην Εθνική.
λάθος κάνεις. Ξεκινησε από Ολλανδία (αν θυμάμαι καλά) και είχε παίξει καλά
είναι καλός παίκτης συγκεκριμένων και πεπερασμένων ικανοτήτων
Του πεταματού δεν είναι σίγουρα ούτε του καλαθιού. Ούτε εμένα μου αρέσει προσωπικά. Επιθετικό που δεν σκοράρει τον θεωρώ άχρηστο, αλλά ο Σαμαράς δεν είναι ακριβώς επιθετικός.
Και στην Εθνική σίγουρα δεν έχουνε βρει θέση για αυτόν, γιατί δεν τον βοηθάει και το σύστημα της ομάδας.
Θα στο πω αλλιώς - στον Ολυμπιακό θα κατέβαινα σε απεργία πείνας αν τον έπαιρναν. Αλλά τα χαρακτηριστικά του σαν παίκτη δεν τα έχει άλλος παίκτης στην Εθνική.
και πάλι σου λέω πως πρέπει να μάθεις να διαβάζειςΕίσαι διχασμένη προσωπικότητα.αποφάσισε τελικά είναι καλός παίχτης η όχι;γιατί αλλα έγραφες στην αρχή του ματς μη με κάνεις να ανατρέχω γιατί βαριέμαι.όταν έλεγα ότι δεν πρέπει να παίζει άρχισες τα περί '' τα χαρακτηριστικά του σαν παίκτη δεν τα έχει άλλος παίκτης στην Εθνική''αποφάσισε τελικά πρέπει η δεν πρέπει να παίζει.και τέλος αν ηταν καλός παίχτης θα τον άφηναν οι ολλανδοι να φύγει; ;)