Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Επισκέπτης
μάλλον πολωνων :grin:εχουν τι φήμη οτι προκιεται για τους πιο σκληρούς χουλιγκαν στην ευρωπη.θυμάμαι ενα ρεπορτάζ που πηγαίναν εκεί δικοί μας για σεμινάρια και τρόπους στο πως να χτυπάνε με ενεδρες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο μοικανός τα βλέπει αλλιώς. αν δεις καμιά 10αριά σελίδες πριν, γράφει ότι χθες είδε την ουκρανία να κεντάει!!!
και τη Ρωσία

για μένα πρέπει να συνυπολογίζεις και την αξία αυτού που έχεις απέναντι στο χόρτο
με τη λογική πως απένατί της είχε μία Σουηδία αρκετά δουλεμένη, ο τρόπος που έπαιξε μου άρεσε πολύ.

Επισκέπτης
και τη Ρωσία

για μένα πρέπει να συνυπολογίζεις και την αξία αυτού που έχεις απέναντι στο χόρτο
με τη λογική πως απένατί της είχε μία Σουηδία αρκετά δουλεμένη, ο τρόπος που έπαιξε μου άρεσε πολύ.
αφού έπαιζαν με την υπερδύναμη τσεχια :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά..Επειδή ακούω για τζάμπα ήττα και αηδίες..Τους κάναμε δώρο τα γκολ?Το γκολ το δικό μας ήταν αντρίκιο ή δώρο?
Τα τελευταία χρόνια συνολικά η εθνική μας είναι απίστευτα ευνοημένη από την τύχη και αρκετές φορές απο τη διαιτησία! Από τις κληρώσεις σε προκριματικά μέχρι τους ομίλους..
Πρέπει να ξεκαβαλήσουμε το καλάμι..Άθλιο ποδόσφαιρο παίζουμε στην πλειοψηφία των αγώνων..
Και σε τελική ανάλυση τί θα άλλαζε στη ζωή σας ,ακόμα και αν η Ελλάδα κέρδιζε το κύπελλο?Θα σας επέστρεφαν τις μειώσεις ή τα χαράτσια?Αστειότητες..Βλέπυμε τους αγώνες,κάνουμε πλακίτσα και κερδίζουμε και κανά ευρώ στο στοίχημα..
Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καραγκούνης δίνει και τ' αρχίδια του για την ομάδα. δεν ισχύει το ότι δεν μαρκάρει που έγραψε κάποιος, αλλά επιθετικά είναι πλέον ανύπαρκτος. ούτε ένα σουτ σήμερα και οι μπαλιές και σέντρες του για τον πούτσο. οι πλάγιοι μπακ μας επιεικώς για τον πούτσο. ο σαμαράς πρέπει να ξέρει την καλύτερη μπάλα από όλους νομίζω. αλλά έχει ξεχάσει το πρώτο και βασικό πράγμα που μαθαίνουν όλοι οι προπονητές: όταν μπορείς, δώσε την μπάλα με τη μία (εκτός αν είσαι ο μέσι). να βάλει φετφατζίδη, νίνη κι ό,τι γίνει, προτείνω
δεν ξέρω αν θέλει να μαρκάρει (εγώ το έγραψα) αλλά το σίγουρο είναι πως δεν μπορεί.
δεν έχω διαβάσει τα υπόλοιπα σχόλια (δεν τα πάω με τη σειρά) αλλά για μένα ο τρόπος ανάπτυξης ήταν για ορκ
βαρέθηκα να βλέπω τον Κατσουράνη να κάνει γιόμα από την άμυνα προς τον Σαμαρά και αυτός να πέφτει κάτω.
και το κάνεις μία, το κάνεις 2, το κάνεις 3 και δεν σου βγαίνει... πόσες φορές πρέπει να το κάνεις για να καταλάβεις πως δεν γίνεται έτσι;

έχουνε τσακωθεί με το χόρτο και δεν αφήνουνε την μπάλα να συρθεί πάνω του;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΘΑ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ FRANCHISE ΤΙΣ ΠΙΤΣΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!! :rockon: :rockon:και θα του χει μεινει κουσουρι απο τις προσφορες!
ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
γαμάτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γεια σου ρε μοικανε με το σαμαρα :2funny:όντως τέτοιο επιθετικό με τέτοια στοιχειά δεν έχουμε..είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει κούρσα και να βγει μόνος του άουτ :2funny:
λίγο το έχεις;
παίξτο στοίχημα αν μπορεί να το κάνει άλλος - εκεί να σε δω

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Σαμαράς: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: Μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο με Ρωσία
Τελευταία ενημέρωση: 12.06.2012 | 21:44
Πρώτη δημοσίευση: 12.06.2012 | 21:41
Την υπόσχεση ότι οι Έλληνες διεθνείς θα παλέψουν για την πρόκριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, έδωσε ο Γιώργος Σαμαράς

Ο επιθετικός της Σέλτικ τόνισε, όπως και οι συμπαίκτες του, ότι η Ελλάδα πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα.

«Δεν ήρθε η καταστροφή. Θα δούμε τι θα γίνει στο Πολωνία-Ρωσία και έπειτα, όσες πιθανότητες έχουμε, θα τις διεκδικήσουμε. Πληρώσαμε ξανά το κακό μας ξεκίνημα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο για να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, όμως. Έχουμε μεγάλη πίστη στους εαυτούς μας και τις δυνατότητές μας και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:του αγώνα με τη Ρωσία. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ξαναλέω ότι πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα». :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
λίγο το έχεις;
παίξτο στοίχημα αν μπορεί να το κάνει άλλος - εκεί να σε δω
αν υπήρχε νομίζεις δεν θα το έπαιζα; στον ευατο σου πες τα αυτά όμως οχι σε μένα εγώ το σαμαρά τον θεωρώ παιχτακι της σειράς και υπερτιμημένο που παιζει καθαρά λόγο μάρκετινγκ..εσύ κατι θα ξέρεις ;)εκτός από τη σκωτια δεν έχει στεριώσει πουθενά μια φορα πήγε στην αγγλια δανεικός και γύρισε με το πρώτο πλοίο πίσω :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
νικη σημερα των ρωσων και να κερδίσουμε εμείς τους ρωσους
πανεύκολο
όσο ακριβώς εύκολο ήταν να νικήσουμε και τους Τσέχους (οι οποίοι πραγματικά δεν είναι τίποτα σπουδαίο, μόνο τρεχάλα)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν υπήρχε νομίζεις δεν θα το έπαιζα; στον ευατο σου πες τα αυτά όμως οχι σε μένα εγώ το σαμαρά τον θεωρώ παιχτακι της σειράς και υπερτιμημένο που παιζει καθαρά λόγο μάρκετινγκ..εσύ κατι θα ξέρεις ;)εκτός από τη σκωτια δεν έχει στεριώσει πουθενά μια φορα πήγε στην αγγλια δανεικός και γύρισε με το πρώτο πλοίο πίσω :2funny:
λάθος κάνεις. Ξεκινησε από Ολλανδία (αν θυμάμαι καλά) και είχε παίξει καλά
είναι καλός παίκτης συγκεκριμένων και πεπερασμένων ικανοτήτων
Του πεταματού δεν είναι σίγουρα ούτε του καλαθιού. Ούτε εμένα μου αρέσει προσωπικά. Επιθετικό που δεν σκοράρει τον θεωρώ άχρηστο, αλλά ο Σαμαράς δεν είναι ακριβώς επιθετικός.
Και στην Εθνική σίγουρα δεν έχουνε βρει θέση για αυτόν, γιατί δεν τον βοηθάει και το σύστημα της ομάδας.

Θα στο πω αλλιώς - στον Ολυμπιακό θα κατέβαινα σε απεργία πείνας αν τον έπαιρναν. Αλλά τα χαρακτηριστικά του σαν παίκτη δεν τα έχει άλλος παίκτης στην Εθνική.

Επισκέπτης
Του πεταματού δεν είναι σίγουρα ούτε του καλαθιού. Ούτε εμένα μου αρέσει προσωπικά. Επιθετικό που δεν σκοράρει τον θεωρώ άχρηστο, αλλά ο Σαμαράς δεν είναι ακριβώς επιθετικός.
Και στην Εθνική σίγουρα δεν έχουνε βρει θέση για αυτόν, γιατί δεν τον βοηθάει και το σύστημα της ομάδας.

Θα στο πω αλλιώς - στον Ολυμπιακό θα κατέβαινα σε απεργία πείνας αν τον έπαιρναν. Αλλά τα χαρακτηριστικά του σαν παίκτη δεν τα έχει άλλος παίκτης στην Εθνική.
Είσαι διχασμένη προσωπικότητα.αποφάσισε τελικά είναι καλός παίχτης η όχι;γιατί αλλα έγραφες στην αρχή του ματς μη με κάνεις να ανατρέχω γιατί βαριέμαι.όταν έλεγα ότι δεν πρέπει να παίζει άρχισες τα περί '' τα χαρακτηριστικά του σαν παίκτη δεν τα έχει άλλος παίκτης στην Εθνική''αποφάσισε τελικά πρέπει η δεν πρέπει να παίζει.και τέλος αν ηταν καλός παίχτης θα τον άφηναν οι ολλανδοι να φύγει; ;)

Επισκέπτης
μοικανε παρεμπιπτόντων οι ρωσοι μέχρι τώρα σε έχουν εντυπωσιάσει;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Είσαι διχασμένη προσωπικότητα.αποφάσισε τελικά είναι καλός παίχτης η όχι;γιατί αλλα έγραφες στην αρχή του ματς μη με κάνεις να ανατρέχω γιατί βαριέμαι.όταν έλεγα ότι δεν πρέπει να παίζει άρχισες τα περί '' τα χαρακτηριστικά του σαν παίκτη δεν τα έχει άλλος παίκτης στην Εθνική''αποφάσισε τελικά πρέπει η δεν πρέπει να παίζει.και τέλος αν ηταν καλός παίχτης θα τον άφηναν οι ολλανδοι να φύγει; ;)
και πάλι σου λέω πως πρέπει να μάθεις να διαβάζεις
και να καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος

σου είπα πως η Εθνική παίζει λάθος και τον χρησιμοποιεί λάθος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom