You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 93K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Παλι μαλακια υπογραφη εβαλες.ανούσιος αλλά κουβαλάει μπάλα ο τύπος, την κατεβάζει
Επισκέπτης
χίλιες φορές.αν ο νινης επαιζε στο κέντρο πίσω απο τους επιθετικούς θα ηταν διαφορετικά θυμήσου το ματς με το ισραηλ.εκεί που τον έβαλε δεξί χαφ δεν μπορεί.αλλα ο σαμαρας οπου και να παίζει έχει βοηθήσει;ποιόν να βάλει μέσα την Νίνα
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
για πες με φασίσταΠαλι μαλακια υπογραφη εβαλες.
Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Παλι μαλακια υπογραφη εβαλες.
Ταιριαζει με το αβαταρ....
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έτσι οκ, αλλά ποιός θα έπαιζε έξω αριστερά από αυτούς που είναι στο γήπεδο αν γινόταν αυτή η αλλαγήχίλιες φορές.αν ο νινης επαιζε στο κέντρο πίσω απο τους επιθετικούς θα ηταν διαφορετικά θυμήσου το ματς με το ισραηλ.εκεί που τον έβαλε δεξί χαφ δεν μπορεί.αλλα ο σαμαρας οπου και να παίζει έχει βοηθήσει;
Επισκέπτης
καραγκουνης η σαλπιγγιδηςέτσι οκ, αλλά ποιός θα έπαιζε έξω αριστερά από αυτούς που είναι στο γήπεδο αν γινόταν αυτή η αλλαγή
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
*Pκαραγκουνης
Παλι ψαχνεις κατι για να σηκωθει το πουλακι σου;για πες με φασίστα
Επισκέπτης
στο στοίχημα το έχω παίξει τσεχια αλλα οπως έχει πάει στα αρχίδια μου να το χάσω οι τσεχοι στο δεύτερο δεν υπάρχουν
Επισκέπτης
μεινε με το σαμαρα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Ξυπνηστε τον Σαντος να κανει ΑΛΛΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
καραγκουνη τον κοροϊδεύουμε αλλα εγώ βλεπω ότι τρέχει πάνω κάτω.
Επισκέπτης
δεν εχει αλλη τελειωσανΞυπνηστε τον Σαντος να κανει ΑΛΛΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κοιταξε παιζει να ειναι η πιο αμπαλη ομαδα (τα τελευταια 10 χρονια της εθνικης) αλλα εχουμε κατι απ το παλιο παθος (2004) μονη παραφωνια ο παραλιας σαμαρας ουτε περιοχη γεμιζει ουτε απο πλαγια μπαινει ουτε μαρκαρει ΤΙΠΟΤΑστο στοίχημα το έχω παίξει τσεχια αλλα οπως έχει πάει στα αρχίδια μου να το χάσω οι τσεχοι στο δεύτερο δεν υπάρχουν
Επισκέπτης
κοιταξε παιζει να ειναι η πιο αμπαλη ομαδα (τα τελευταια 10 χρονια της εθνικης) αλλα εχουμε κατι απ το παλιο παθος (2004) μονη παραφωνια ο παραλιας σαμαρας ουτε περιοχη γεμιζει ουτε απο πλαγια μπαινει ουτε μαρκαρει ΤΙΠΟΤΑ
οντως εχει τελειως αδερφιστικο στυλ που σου σπαει τα νευρα
Επισκέπτης
μα τι λες έχουμε τέτοιο επιθετικό με τέτοια χαρακτηριστικά;κοιταξε παιζει να ειναι η πιο αμπαλη ομαδα (τα τελευταια 10 χρονια της εθνικης) αλλα εχουμε κατι απ το παλιο παθος (2004) μονη παραφωνια ο παραλιας σαμαρας ουτε περιοχη γεμιζει ουτε απο πλαγια μπαινει ουτε μαρκαρει ΤΙΠΟΤΑ
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν το έκρινε ο σαμαράς το παιχνίδι, ούτε θα άλλαζε κάτι αν έβγαινε, το γκολ που βάλαμε συμπτωματικά μπήκεμεινε με το σαμαρα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 307
- Εμφανίσεις