Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πάντως όπως είδα το α ημιχρόνιο (σικ) η Ελλάδα μπορεί να το γυρίσει το ματς
ειδικά αν δεν διασυρθεί...
χαχαχαχα

Επισκέπτης
σαμαρας και συγκεκριμενα καραγκουνης εξω..

Δεν κανει ο ανθρωπος ποσες φορες εχει χασει την μπαλα?

Αλλα ποιον να βαλει
νινη φετφατζιδη αλλους δεν έχει.ακόμα και φανης θα ηταν καλύτερος απο το σαμαρα αυτός σκέφτεται πότε θα πάει στη μυκονο για μπάνια

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο Σαμαράς μέχρι στιγμής στο Γιούρο είναι σκέτο τραγί .... αλλά είναι ψηλός , μπας και πάρει καμιά κεφαλιά ...μήπως να βάλει και τον Μήτρογλου μέσα να τα παίξουμε ολα για όλα....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και τώρα σοβαρά
αν δείτε και τα δύο γκολ το λάθος είναι που κόβουνε την μπάλα οι αμυντικοί και οι μέσοι δεν είναι εκεί να την παραλάβουνε ή να μαρκάρουν
οπότε αποτέλεσμα είναι πως βγαίνει η κάθετη πάσα

για μένα είναι τρομερό σφάλμα η χρησιμοποίηση Καραγκούνη στα χαφ.
ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ. τόσο απλά

Επισκέπτης
πάντως όπως είδα το α ημιχρόνιο (σικ) η Ελλάδα μπορεί να το γυρίσει το ματς
ειδικά αν δεν διασυρθεί...
χαχαχαχα
επειδή δεν το έχεις δει όλο κάλο θα είναι να κρατάς μια πισινή.οτι είμαστε χάλια εντάξει..αλλα αυτοί οι δυο πρώτες φάσεις έγιναν γκολ με τραγικά λάθη των αμυντικών και του χαλκια.ειδικά αν μέτραγε το κανονικό γκολ να δω αν θα τα έλεγες.άλλωστε και οι τσεχοι δεν είναι και υπερομαδα.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
νινη φετφατζιδη αλλους δεν έχει.ακόμα και φανης θα ηταν καλύτερος απο το σαμαρα αυτός σκέφτεται πότε θα πάει στη μυκονο για μπάνια
μέσα μήτρογλου γκέκας και νίνης...να δεις διαφορά η ομάδα...μέχρι κ νίκη τους κάνουμε...

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλα η διαιτησια σε αυτο το eyro κατι εχει με εμας..
τωρα το οφσαιντ που το ειδε?
θελουνε να μας στειλουνε πισω πριν την ωρα μας..
να μην ξοδευομαστε κιολας με ξενοδοχεια κλπ για να μπορεσουμε να τους ξεπληρωσουμε τα χρεη. :grin:
υ.γ.ανετα ο β διατητης μπορει να βαλει το σημαιακι στο κωλο του  :s&m_2:

Επισκέπτης
μέσα μήτρογλου γκέκας και νίνης...να δεις διαφορά η ομάδα...μέχρι κ νίκη τους κάνουμε...
τον είχα ξεχάσει τον μητρογλου αλλα ο σαντος φαινεται δεν τον υπολογίζει το πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.και ο φετφα μπορεί να προσφέρει αφού οι τσεχοι είναι αργοί

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Σαμαράς μέχρι στιγμής στο Γιούρο είναι σκέτο τραγί .... αλλά είναι ψηλός , μπας και πάρει καμιά κεφαλιά ...μήπως να βάλει και τον Μήτρογλου μέσα να τα παίξουμε ολα για όλα....
ο Σαμαράς είναι εξαιρετικός σαν μεσοεπιθετικός στα άκρα. Αλλά έχει ένα τρομερό μειονέκτημα που αυτή τη στιγμή μας χαλάει αφάνταστα - δεν έχει τελείωμα.

Δεν έχουμε όμως επιθετικό με τα χαρακτηριστικά του.

Ο Μήτρογλου είναι παίκτης περιοχής κι εμείς καθόμαστε πίσω (για μένα με τους παίκτες που έχουμε είναι κι αυτό λάθος - έπρεπε να πιέζαμε ψηλά, αλλά δεν γαμιέται, εγώ δεν είμαι προπονητής να ξέρω)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τον είχα ξεχάσει τον μητρογλου αλλα ο σαντος φαινεται δεν τον υπολογίζει το πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.και ο φετφα μπορεί να προσφέρει αφού οι τσεχοι είναι αργοί
αυτό ειδικά
μιλάμε σε σλόου μόσιον τρέχουνε

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.514
Πόντοι
2.606
-ενημερωτικα παντως ,εχουμε ΜΟΝΟ 2 αλλαγες!

Επισκέπτης
ο Σαμαράς είναι εξαιρετικός σαν μεσοεπιθετικός στα άκρα. Αλλά έχει ένα τρομερό μειονέκτημα που αυτή τη στιγμή μας χαλάει αφάνταστα - δεν έχει τελείωμα.

Ο Μήτρογλου είναι παίκτης περιοχής κι εμείς καθόμαστε πίσω (για μένα με τους παίκτες που έχουμε είναι κι αυτό λάθος - έπρεπε να πιέζαμε ψηλά, αλλά δεν γαμιέται, εγώ δεν είμαι προπονητής να ξέρω)
τώρα πες μου ότι κάνεις πλάκα.δηλαδή ο σαμαρας πες μου στις 40 συμμέτοχες σε πόσα ,ματς έχει δείξει όλα αυτά που αναφέρεις;αντιθετα ο μητρογλου εκτός από φορ περιοχής αν θυμάσαι κάνει και κάτι ωραίες κούρσες απο το κέντρο που καταλήγουν σε κάτι γκολ χαι λαιτ.μπάλα μπορεί να μην ξέρει σαν το σαμαρα αλλα σίγουρα πιο αποτελεσματικός είναι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
επειδή δεν το έχεις δει όλο κάλο θα είναι να κρατάς μια πισινή.οτι είμαστε χάλια εντάξει..αλλα αυτοί οι δυο πρώτες φάσεις έγιναν γκολ με τραγικά λάθη των αμυντικών και του χαλκια.ειδικά αν μέτραγε το κανονικό γκολ να δω αν θα τα έλεγες.άλλωστε και οι τσεχοι δεν είναι και υπερομαδα.
τα γκολ τα είδα μόλις τελείωσε το ημίχρονο
είναι λάθη του κέντρου.
το κέντρο πρεέπι να είναι πιο κοντά στους αμυντικούς, είχανε μεγάλη απόσταση
το λάθος μπορεί να γίνει έτσι κι αλλιώς, το θέμα είναι σαν ομάδα να έχεις συνοχή και να το διορθώνεις.

την Παρασκευή αυτό είχε αλλάξει, έπαιζαν απλά πιο κοντά και πίεζαν περισσότερο.
πάλι σδήμερα έχουνε ανοιχτεί στις τέσσερις γωνίες

το κέντρο δεν μαρκάρει και βγαίνουνε φάσεις

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Ολα αυτά που λες για τον Σαμαρά δυστυχώς δεν τα έχει δείξει ακόμη...είναι εκτός τόπου και χρόνου...
Οσο για τον Μήτρογλου , πρέπει να φορτώσουμε στην περιοχή τους , δεν γίνεται αλλιώς .

Επισκέπτης
τα γκολ τα είδα μόλις τελείωσε το ημίχρονο
είναι λάθη του κέντρου.
το κέντρο πρεέπι να είναι πιο κοντά στους αμυντικούς, είχανε μεγάλη απόσταση
το λάθος μπορεί να γίνει έτσι κι αλλιώς, το θέμα είναι σαν ομάδα να έχεις συνοχή και να το διορθώνεις.

την Παρασκευή αυτό είχε αλλάξει, έπαιζαν απλά πιο κοντά και πίεζαν περισσότερο.
πάλι σδήμερα έχουνε ανοιχτεί στις τέσσερις γωνίες

το κέντρο δεν μαρκάρει και βγαίνουνε φάσεις
δηλαδή ο χολεμπας και ο τοροσιδης δεν έχουν ευθύνη..όπως και ο χαλκιας.και πρόσεξε..μιλάω για τα γκολ και όχι γενικά αν μαρκάρει το κέντρο η όχι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τώρα πες μου ότι κάνεις πλάκα.δηλαδή ο σαμαρας πες μου στις 40 συμμέτοχες σε πόσα ,ματς έχει δείξει όλα αυτά που αναφέρεις;αντιθετα ο μητρογλου εκτός από φορ περιοχής αν θυμάσαι κάνει και κάτι ωραίες κούρσες απο το κέντρο που καταλήγουν σε κάτι γκολ χαι λαιτ.μπάλα μπορεί να μην ξέρει σαν το σαμαρα αλλα σίγουρα πιο αποτελεσματικός είναι.
ξαναδιάβασε το ποστ μου και μην με σκοτίζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom