apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι οφ σαιντ αφησε ρε τυποι μου :S
Γουστάρω Σεφτελή να λέει τσορλούκα.... να νομίζω οτι βλέπω ερτ2.![]()
ελα ντε...Αν δεν φάνε αυτοί το μπον-φιλέ ποιός θα το φάει;
Εμείς;![]()
Νομίζω ο Μανώλης ο Μαυρομμάτης αλλά δεν είμαι και σίγουρος.ποιος ειχε πει κορνερ απο καλη θεση?![]()
![]()
ευχαριστω τους συνοδοιπορους για την πληροφορια σχετικα με τον γιγαντα μανολο.Τοσο μεγάλο τουρνουά και να μην έχει ένα μεγαλο προπονητή ρε![]()
![]()
πολλοι τους επαιξαν ασο.και εγω επισης.τους γαμησε τους ιρλανδους το κορακι
έτσι και νικήσει η πολωνία θα την ακολουθώ στις προβλέψεις της...με τον πωλ στο μουντιάλ έβγαλα καλά λεφτά...αλλά ρε γμτ πως γίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο?
δε ξερω εαν εχω κανει λαθος στο μετρημα,αλλα ο χαλκιας εχει 6 στις 6 εξοδους αποτυχημενες.
φιλε κομπε καλα τα λες αλλα με χαλκια δηλαδη ενοιωθες ασφαλεια?μια σωστη εξοδο δεν εκανε.
προσωπικα των θεωρω πρωην τερματοφυλακα και επικυνδυνο.
και να πω κάτι και για το δικό μας ματς..μακάρι να βγω ψεύτης ..αλλα αν συνεχίζει να βάζει τον χαλκια νομίζω ότι θα έχουμε χαι λαιτ στο γιουροδεν λέω ότι οι άλλοι δυο είναι καλύτεροι αλλα ο χαλκιας μας έχει χαρίσει απιστευτες στιγμές γέλιου.
ο σπίκερ χαρακτήρισε τον Τόρες χαρισματικό επιθετικό. μάλλον έχει καμιά 5ετία να δει μπάλα
το γκολ όμως ποιος το βαλε? ο ντι νατάλε, ο πρώτος σκόρερ καμπιονάτο...και είναι παγκίτης...Κ βλεπεις 11αδες στο Ισπανια-Ιταλια κ εχουμε...
Την Ισπανια χωρις σεντερ φορ...Κ αναρωτιεσαι καλα ολοκληρη Ισπανια δεν εχει επιθετικο κ βαζει το Σεσκ?
Την Ιταλια με διδυμο μπροστα τους δυο ψυχοπαθεις,Μπαλοτελι-Κασανο...
Δεν πανε καλα οι προπονητες