quardeen
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Με την μανα μου τον βλεπω ειναι γουρλουμωρή, σε άφησε ο γκόμενος στο σπίτι και πήγε να δει αλλού τον αγώνα;
χαχαχα
Με την μανα μου τον βλεπω ειναι γουρλουμωρή, σε άφησε ο γκόμενος στο σπίτι και πήγε να δει αλλού τον αγώνα;
συμφωνώ 100% αλλα κοίταξε η κωλοφαρδία κάποια στιγμή σταματάει...και όταν σταματάει αποδίδετε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη...και κλαμααααααααααααααα τα ιταλακια τώρα έχουν εξαφανιστεί. και με διαιτησία υπέρ τους αφού το πέναλτι θα τελείωνε το ματσάκι απο το 50 ;)Μαλακια αλλαγή ήταν τύπε! Χάνει και έβαλε αμυντικογενη!
συμφωνώ 100% αλλα κοίταξε η κωλοφαρδία κάποια στιγμή σταματάει...και όταν σταματάει αποδίδετε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη...και κλαμααααααααααααααα τα ιταλακια τώρα έχουν εξαφανιστεί. και με διαιτησία υπέρ τους αφού το πέναλτι θα τελείωνε το ματσάκι απο το 50 ;)
Ενώ ο παππούς δεν μάσησε! Έβγαλε επιθετικό και έβαλε επιθετικό!
http://[URL unfurl="true"]www.sportaction.gr//media/k2/items/cache/24728bf098a4c5efccc181ee121220bd_L.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εντάξει..όταν είσαι 2-0 μπροστά κάνεις ότι θες τύπε και ειδικά όταν βλέπεις οτι το ματς δεν γυρίζει.
θα το γυρισουν...
θα το γυρισουν...
σε τσαμικο, σε καλαματιανο, σε τι;;θα το γυρισουν...
παρα πολλαεγω σου λεω θα ξεπληρωναν και τα δικα μας
εγώ τα έλεγα από το πρωί και από προχθές αλλα κάποιοι θέλανε να μας μάθουν μπάλα και αναλύανε το τρόπο παιχνιδιού των Ιταλών.....όταν στηρίζεσαι σε έναν παίχτη κάποια στιγμή όταν αυτός δεν θα παίξει τότε εχεις πρόβλημα.
τορες-οικονομοπουλος...
γιαυτο απο αβροφροσυνη εβαλε τορες να ισορροπησει το ματς.....Den επρεπε παντως να μεινουν 10 αδικια και μαλακια ασχετα με το οτι ειμαι ΙΣΠΑΝΙΑΡΑ