Νέα

Euro 2012 Πολωνία-Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός θα το σηκώσει;

• Ισπανία

Ψήφοι: 65 32,3%
  • Ολλανδία

Ψήφοι: 14 7,0%
  • Αγγλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ιταλία

Ψήφοι: 43 21,4%
  • Δανία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Ουκρανία

Ψήφοι: 4 2,0%
  • Σουηδία

Ψήφοι: 2 1,0%
  • Τσεχία

Ψήφοι: 1 0,5%
  • Γερμανία

Ψήφοι: 69 34,3%
  • Γαλλία

Ψήφοι: 21 10,4%
  • Ρωσία

Ψήφοι: 38 18,9%
  • Πορτογαλία

Ψήφοι: 16 8,0%
  • Πολωνία

• Κροατία

Ψήφοι: 5 2,5%
  • Ιρλανδία

• Ελλάδα

Ψήφοι: 69 34,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    201

Επισκέπτης
Όποτε δείχνει η κάμερα τον Λεβ κάτι μασουλάει.
Τα'χετε δει τα βιντεάκια  θαρρώ που τρώει τις μύξες του; :2funny:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305
Το μόνο κακό είναι πώς θα έχει νεύρα η Μέρκελ..πάει η σύνοδος..μέχρι Γ' Παγκόσμιο πόλεμο ξεκινά..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
[size=20pt]Πόσο πονάει οταν η Ιταλία γαμάει.Πόσο πονάει  :rockon: :rockon: :rockon:[/size]

Επισκέπτης
Γυρναω απο το μπανιο το μεσημερι κα τρακαρω ενα φιλο.πιανουμε συζητηση και φτανει η κουβεντα στη μπαλα.
Μου λεει "θα το παρει η Γερμανια στο τελικο με την Ισπανια?"του λεω "Τι ειπες ρε μαλακα?3 γκολακια θα τους ριξουν τα Ιταλακια"
"Καλα μου λεει μαλακας εισαι?" του λεω "Ελα να βαλουμε ενα 100αρικο στοιχημα,παιρνω εγω Ιταλια και εσυ τους αχωνευτους" και τι μου απανταει ρε παιδες?"Μεσα" εγω φταιω να τον ξευτιλισω αυριο και να του παρω και το πρασινο?
Τσαμπα ξυδια το Σαββατο,το νησι θα παρει φωτια :rockon:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το μόνο κακό είναι πώς θα έχει νεύρα η Μέρκελ..πάει η σύνοδος..μέχρι Γ' Παγκόσμιο πόλεμο ξεκινά..
Και παει ο πρωθυπουργος της Ιταλιας να διεκδικησει ευρωομολογα γιατι εχει φτασει να δανειζεται με 7%. Ουτε ψίλλος στον κορφο του.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τι πουτσα εχει φαει η εβραια γερμανιδα λουγκρα στον παγκο

Επισκέπτης
Όποτε δείχνει η κάμερα τον Λεβ κάτι μασουλάει.
Τα'χετε δει τα βιντεάκια  θαρρώ που τρώει τις μύξες του; :2funny:
Απο την πρωτη φορα που τους ειδα αυτους τους 2 στο προηγουμενο Μουντιαλ δεν ξεκωλησε η σκεψη απ το μυαλο μου οτι ειναι ζευγαρι.
Ο Χαρος ειναι της πιατσας,δεν πεφτει εξω σε αυτα.
Σε 20 χρονια που θα ανοιξουν τα αρχεια της σταζι και θα αποκαλυφθει να με σκεφτεστε

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305
Γυρναω απο το μπανιο το μεσημερι κα τρακαρω ενα φιλο.πιανουμε συζητηση και φτανει η κουβεντα στη μπαλα.
Μου λεει "θα το παρει η Γερμανια στο τελικο με την Ισπανια?"του λεω "Τι ειπες ρε μαλακα?3 γκολακια θα τους ριξουν τα Ιταλακια"
"Καλα μου λεει μαλακας εισαι?" του λεω "Ελα να βαλουμε ενα 100αρικο στοιχημα,παιρνω εγω Ιταλια και εσυ τους αχωνευτους" και τι μου απανταει ρε παιδες?"Μεσα" εγω φταιω να τον ξευτιλισω αυριο και να του παρω και το πρασινο?
Τσαμπα ξυδια το Σαββατο,το νησι θα παρει φωτια :rockon:
Μα είναι δυνατόν να προσπαθείς να παίξεις με την Ιταλία όπως έπαιξες με την Ελλάδα? Σφίξε άμυνα,κράτα λίγο μπάλα..Αν και γερμανόφιλος και εγώ Ιταλία πόνταρα..Σε 45' ετοιμάζω βαλίτσα!

Επισκέπτης
Απο την πρωτη φορα που τους ειδα αυτους τους 2 στο προηγουμενο Μουντιαλ δεν ξεκωλησε η σκεψη απ το μυαλο μου οτι ειναι ζευγαρι.
Ο Χαρος ειναι της πιατσας,δεν πεφτει εξω σε αυτα.
Σε 20 χρονια που θα ανοιξουν τα αρχεια της σταζι και θα αποκαλυφθει να με σκεφτεστε
:2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αν τελικα κατεφερει και προκριθει η ιταλια γιατι εχουμε και β ημ,ολοι οι ελληνες ομονοια  :2funny:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
πουτσα πουτσα μεχρι τα παπουτσια. καλα εδω βγηκαν οι καραμπινες στα γκολ της Ιταλιας. επεσε κανονιδι οπως οταν ισοφαρισε η Ελλαδα τους φριτζηδες στον προημιτελικο. χαμος λεμε :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom