boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Τους κανει πλάκα ο θεός. Τα τρωνε απο μαυρο , να τους τσουζει πιο πολύΠοιος το περιμενε απο τον χασογκολη του Ιταλια-Αγγλια.....![]()
Τους κανει πλάκα ο θεός. Τα τρωνε απο μαυρο , να τους τσουζει πιο πολύΠοιος το περιμενε απο τον χασογκολη του Ιταλια-Αγγλια.....![]()
Και κλάαααααααααααααααααααααααααμα ο πιτσαδόρος..Τσόντα καράτε οι ιταλοί τους φρίτσηδες.
Ντάξει δεν είναι κ εβραίος!!!Τους κανει πλάκα ο θεός. Τα τρωνε απο μαυρο , να τους τσουζει πιο πολύ![]()
Όποτε δείχνει η κάμερα τον Λεβ κάτι μασουλάει.
Φλόκια μασουλάει..Όποτε δείχνει η κάμερα τον Λεβ κάτι μασουλάει.
Νομίζω σήμερα μασουλάει το σπέρμα του Μπαλοτέλι.
Φλόκια μασουλάει..
Και παει ο πρωθυπουργος της Ιταλιας να διεκδικησει ευρωομολογα γιατι εχει φτασει να δανειζεται με 7%. Ουτε ψίλλος στον κορφο του.Το μόνο κακό είναι πώς θα έχει νεύρα η Μέρκελ..πάει η σύνοδος..μέχρι Γ' Παγκόσμιο πόλεμο ξεκινά..
Απο την πρωτη φορα που τους ειδα αυτους τους 2 στο προηγουμενο Μουντιαλ δεν ξεκωλησε η σκεψη απ το μυαλο μου οτι ειναι ζευγαρι.Όποτε δείχνει η κάμερα τον Λεβ κάτι μασουλάει.
Τα'χετε δει τα βιντεάκια θαρρώ που τρώει τις μύξες του;
Με πρόλαβες για δευτερόλεπτα..
Μα είναι δυνατόν να προσπαθείς να παίξεις με την Ιταλία όπως έπαιξες με την Ελλάδα? Σφίξε άμυνα,κράτα λίγο μπάλα..Αν και γερμανόφιλος και εγώ Ιταλία πόνταρα..Σε 45' ετοιμάζω βαλίτσα!Γυρναω απο το μπανιο το μεσημερι κα τρακαρω ενα φιλο.πιανουμε συζητηση και φτανει η κουβεντα στη μπαλα.
Μου λεει "θα το παρει η Γερμανια στο τελικο με την Ισπανια?"του λεω "Τι ειπες ρε μαλακα?3 γκολακια θα τους ριξουν τα Ιταλακια"
"Καλα μου λεει μαλακας εισαι?" του λεω "Ελα να βαλουμε ενα 100αρικο στοιχημα,παιρνω εγω Ιταλια και εσυ τους αχωνευτους" και τι μου απανταει ρε παιδες?"Μεσα" εγω φταιω να τον ξευτιλισω αυριο και να του παρω και το πρασινο?
Τσαμπα ξυδια το Σαββατο,το νησι θα παρει φωτια![]()
Απο την πρωτη φορα που τους ειδα αυτους τους 2 στο προηγουμενο Μουντιαλ δεν ξεκωλησε η σκεψη απ το μυαλο μου οτι ειναι ζευγαρι.
Ο Χαρος ειναι της πιατσας,δεν πεφτει εξω σε αυτα.
Σε 20 χρονια που θα ανοιξουν τα αρχεια της σταζι και θα αποκαλυφθει να με σκεφτεστε
γατακια ε γατακιατωρα πλεον ηρθε η ωρα μου να πονταρω χρημα
ο τελικος θα ειναι ισπανια-ιταλια
νικητης του τελικου ισπανια
φιλακια γατακια![]()