ναι ρε μαλακα.μενιδι μενει ο εκτωρ;
ρωσσοποντιος ειναι.
τωρα το πηρες χαμπαρι εσυ.
γιατι νομιζεις οτι μαλωνει με ολους ρε και τους βαζει ταμπελες.
κομπλεξικος ειναι.
ναι ρε μαλακα.μενιδι μενει ο εκτωρ;
Ελα τωρα.. προτιμω να πεις οτι εισαι παρθενος και ψαχνεσαι γενικως και αδιαλλειπτως παρα να πεις οτι τα τρως και στα CT ..αααα εγω ειμαι ευγενικος με τις κυριες,οσα κ να εχω φαει στα σι τι...
Ελα τωρα.. προτιμω να πεις οτι εισαι παρθενος και ψαχνεσαι γενικως και αδιαλλειπτως παρα να πεις οτι τα τρως και στα CT ..
Ελεος !
αβραμη ποτε θα γαμησεις ρε?γτ;
δε με εχεις ικανο να τα φαω σε σι τι;
ααααααααααααααχαχαχα....
κατγουμαν20 σου λεει κατι??
η ποιο σωστη γκομενα ειναι αλλιντισα.
ναι, το θύμα του μισογυνισμού, που το 90% των χρηστών την έγλειφε πατόκορφα και το άλλο 5% της έλεγε ότι δεν έχει ωραίο κώλο ή ότι είναι ψώνιο
μετά τη νίτσα και την μπάιτ δεν υπάρχει μισογυνισμός εδώ πέρα, οι γυναίκες κρίνονται με βάση αυτά που γράφουν, και αν η κατγούμαν τη σπάει σε μερικούς είναι ντροπή να τρέχετε τα δουλικά να φωνάζετε για μισογυνισμό εδώ, έλεος πια :S
ναι, το θύμα του μισογυνισμού, που το 90% των χρηστών την έγλειφε πατόκορφα και το άλλο 5% της έλεγε ότι δεν έχει ωραίο κώλο ή ότι είναι ψώνιο
μετά τη νίτσα και την μπάιτ δεν υπάρχει μισογυνισμός εδώ πέρα, οι γυναίκες κρίνονται με βάση αυτά που γράφουν, και αν η κατγούμαν τη σπάει σε μερικούς είναι ντροπή να τρέχετε τα δουλικά να φωνάζετε για μισογυνισμό εδώ, έλεος πια :S
η ποιο σωστη γκομενα ειναι αλλιντισα.
και βυζαρες εχεις ωραιες. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)και έχει τον καλύτερο κώλο
οχι ακομα. periodγτ;
δε με εχεις ικανο να τα φαω σε σι τι;
μετά τη νίτσα και την μπάιτ δεν υπάρχει μισογυνισμός εδώ πέρα
οχι ακομα. period
αβραμη ποσες μαλακιες εχεις τραβηξει για την μπαιτ ρε?παντως η νιτσα φταιει σε πολλα...δεν επρεπε να φερει τη φιλεναδα της εδω
με τις παπαριες που εγραφε η μπαιτ και λιγα ακουγε...μετά τη νίτσα και την μπάιτ δεν υπάρχει μισογυνισμός εδώ πέρα, οι γυναίκες κρίνονται με βάση αυτά που γράφουν, και αν η κατγούμαν τη σπάει σε μερικούς είναι ντροπή να τρέχετε τα δουλικά να φωνάζετε για μισογυνισμό εδώ, έλεος πια :S
με τις παπαριες που εγραφε η μπαιτ και λιγα ακουγε...
θυμισου τα χωσιματα ανευ λογου και αιτιας καποιων στη κατ20 με ερωτησεις του τυπου<<τα καταπινεις??>> ή <<ποσο παει το κουλουρι??>>...
ασε τα κατινιστικα λοιπον..
αβραμη ποσες μαλακιες εχεις τραβηξει για την μπαιτ ρε?
τις 100 πρεπει να τις εφτασες.ουτε που τις ειχα μετρησει...αλλα τωρα πλεον δεν ασχολουμαι με δαυτην...
με τις παπαριες που εγραφε η μπαιτ και λιγα ακουγε...
θυμισου τα χωσιματα ανευ λογου και αιτιας καποιων στη κατ20 με ερωτησεις του τυπου<<τα καταπινεις??>> ή <<ποσο παει το κουλουρι??>>...
ασε τα κατινιστικα λοιπον..
οχι εχεις δικιο...αυτό είναι μισογυνισμός??
Καποια συμβουλη,που μου εδωσες προηγουμενως (Να σταματησω να χαζευω εδω μεσα,να τρωω μπανανες και για αρχη να στεκομαι στα δυο μου ποδια)μου τα ειπες απο προσωπικη σου πειρα????????Φιλικα μην ξαναγινεις γελοιος και να δινεις συμβουλες σε οσους στις ζητουν.οχι ακομα. period