raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.170
- Πόντοι
- 5.006
Με 2 νίκες στον επόμενο γύρο, υπάρχει ΕΝΑ σενάριο (λίγο τραβηγμένο) που μας αφήνει εκτός, νομίζω!
Το μονο τραβηγμενο σεναριο ειναι οι 2 νικες τυπε!!!!
Με 2 νίκες στον επόμενο γύρο, υπάρχει ΕΝΑ σενάριο (λίγο τραβηγμένο) που μας αφήνει εκτός, νομίζω!
αυτό που είπε ο Β. Ιωάννου, ότι αν η Τσεχία κερδίσει τη Βραζιλία εμείς μετά θα θέλουμε νίκη επί των Τσέχων με μεγαλύτερη διαφορά από τη δική τους νίκη επί των Βραζιλιάνων, φυσικά δεν ισχύει. Είναι ακριβώς η ανάλυση που κάναμε χθες, βάζοντας απλώς στη θέση της Τουρκίας την Τσεχία
Για τους λάτρεις του Rugby Union 20/9 ξεκινάει...
Εκεί οι Νεοζηλανδοί είναι ατσάλι...
Πάλι δεν παίξαμε καλά, αλλά καθάρισαν στα κρίσιμα Καλάθης και Αντετοκούμπο συν ότι οι Νεοζηλανδοί είναι μέτριου ταλέντου, εκτός από κανά, δυο παίκτες.
Αμα χασουμε και απο αυτες τις ομαδες, τοτε μας μεινανε λιγες εναλλακτικες τυπε :
Τα πράγματα είναι απλά. Ειδικά σήμερα παίξαμε ΑΘΛΙΟ μπάσκετ. Πραγματικά μου έσπασαν τα νεύρα. Δεν μπορεί να είχαν τέτοιες εντολές από τον - μάλλον υπάλληλο σε πατσατζίδικο, τύπο που έχουμε για προπονητή - Σκουρτόπουλο!! Άπειρα σουτ και μάλιστα από μακριά, σχεδόν καμιά οργανωμένη επίθεση, αδικαιολόγητος φόβος να πάμε σε 1 εναντίον 1 και μηδενική άμυνα. Δηλαδή αν δεν έμπαιναν 2-3 μακρινά (αδικαιολόγητες οι προσπάθειες πάντως) τι θα γινόταν;
Ανύπαρκτα σχέδια για επίθεση. Κυκλοφορία και ευκαιρία για (αν) τρίποντο! Α-Θ-Λ-Ι-Ο ΜΠΆΣΚΕΤ.
Θα μου επιτρεψεις αδερφε να διαφωνησω? Αν εξαιρεσεις λιγα βιαστικα,το κλεισμο του Γιαννη στο high post, ανοιγε διαδρομους στα wings..και η γρηγρη αλλαγη πασων μας βοηθησε να εχουμε ελευθερο το σουτ. Εκ των πραγματων,με 40% στο τριποντο ηταν καλη επιθετικη επιλογη.Με 5 παικτες (Ν Ζηλανδους) να σουταρουν,επρεπε να πας σε κοντο σχημα. Επισης, αν ειδες, εκαναν επιθεεις στα 8 δευτερολεπτα και αρα εκαναν πολλες επιθεσεις.Λογικο να ανεβαζουν ψηλα το σκορ. Αλλωστε στα τελευταια 7 ματς, ειχανε από 89 ως 102 πόντους επιθετικα. Στην αμυνα,θα ηθελα να δω περισσοτερη ωρα πανω στον Ουεμπστερ τον Θαναση ή τον Λαρεντζάκη και οχι τοσο επιμονη στον αργο ,αστοχο και βαρυ Παπανικολαου.Τα πράγματα είναι απλά. Ειδικά σήμερα παίξαμε ΑΘΛΙΟ μπάσκετ. Πραγματικά μου έσπασαν τα νεύρα. Δεν μπορεί να είχαν τέτοιες εντολές από τον - μάλλον υπάλληλο σε πατσατζίδικο, τύπο που έχουμε για προπονητή - Σκουρτόπουλο!! Άπειρα σουτ και μάλιστα από μακριά, σχεδόν καμιά οργανωμένη επίθεση, αδικαιολόγητος φόβος να πάμε σε 1 εναντίον 1 και μηδενική άμυνα. Δηλαδή αν δεν έμπαιναν 2-3 μακρινά (αδικαιολόγητες οι προσπάθειες πάντως) τι θα γινόταν;
Ανύπαρκτα σχέδια για επίθεση. Κυκλοφορία και ευκαιρία για (αν) τρίποντο! Α-Θ-Λ-Ι-Ο ΜΠΆΣΚΕΤ.