apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω τυπε ειμαι της αποψης οτι πρεπει να τιμωρηθουν για τα χαλια του ευρωμπασκεττυπε εσυ συμφωνεις με τα 800 χιλιαρικα?
εγω τυπε ειμαι της αποψης οτι πρεπει να τιμωρηθουν για τα χαλια του ευρωμπασκεττυπε εσυ συμφωνεις με τα 800 χιλιαρικα?
κωλοφαρδοιΕλλάδα, Αργεντινή, Σενεγάλη, Φιλιππίνες,
Κροατία και Πουέρτο Ρίκο.
αφού αποφύγαμε τον πρώτο όμιλοκωλοφαρδοι
αν δεν βγουνε πρωτοι ή δευτεροι θα ειναι μεγαλη αποτυχια τυπεΟ όμιλος είναι για πρώτη θέση! Η Αργεντινή είναι αποδυναμωμένη τρελά. Αν χάσουμε την πρώτη θέση θα είναι μόνο αν παίξουμε σαν κοτόπουλα σαν φοβισμένα κωλοτρυπίδια ολκής.
Διασταυρωνόμαστε με τον πρώτο όμιλοΟ όμιλος είναι για πρώτη θέση! Η Αργεντινή είναι αποδυναμωμένη τρελά. Αν χάσουμε την πρώτη θέση θα είναι μόνο αν παίξουμε σαν κοτόπουλα σαν φοβισμένα κωλοτρυπίδια ολκής.
Ακολουθούν τις κληρώσεις από την Εθνική μας στο ποδόσφαιρο...κωλοφαρδοι
αν δεν βγουνε πρωτοι ή δευτεροι θα ειναι μεγαλη αποτυχια τυπε
οι 4 πρωτοι του α και οι 4 πρωτοι του β κανουν ομιλο τυπε μεταφεροντας τα αποτελεσματαΤύπε ξέρεις πως πάνε οι διασταυρώσεις? Υπάρχει περίπτωση να πέσουμε στους 8 με τους γαμιάδες μας και να φάμε καμιά 20άρα στο κούτελο?
οι 4 πρωτοι του α και οι 4 πρωτοι του β κανουν ομιλο τυπε μεταφεροντας τα αποτελεσματα
λες τυπε?Νόμιζα ότι το άλλαξαν και το καναν νοκ άουτ. Μάλλον θα ισχύει από το επόμενο eurobasket!
λες τυπε?
δεν ακουσα κατι
μπορει τυπεΕίχε ακουστεί κάτι ότι από το επόμενο eurobasket θα το κάνουν κατευθείαν νοκ αουτ και δεν θα χρειάζεται να σχηματίζονται 2 φορές όμιλοι επειδή επιβαρύνονται με πολλά ματς οι παίχτες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Έτσι είναι...το είπαν μόλις τώρα στον ΑΝΤ1...Διασταυρωνόμαστε με τον πρώτο όμιλο στους 16...παντως σιγουρα διασταυρωνομαστε με τον α ομιλο
δηλαδη
μπορει τυπε
καλυτερα παντως να ειναι νοκ αουτ τα παιχνιδια
μπας και πιασουμε κανεναν στον υπνο