You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εθνική Ελλάδος μπάσκετ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 135K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
Φωτο απο τοτε που ο καλυτερος παικτης στον κοσμο επαιξε με τον τζορνταν :
https://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article4477847.ece/BINARY/w620/Bakatsias+Jordan.jpg[/img[/URL]]
ΘΑ ΣΕΒΕΣΑΙ!!!
[/quote]
Χαχαχα...
Ήταν βαζελάκος μέχρι που τον πήρατε πακέτο με τον Καρατζά....
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Αφου το ειπα, <Δε προτιμουσε το μακρινο σουτ.>Ναι ρε τυπε.Αλλα δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του το μακρυνό σουτ.Δες στατιστικα και θα καταλάβεις.Και εγώ όταν τον έβλεπα πιτσιρικάς σχεδόν καθημερινα σε προπονήσεις στην Γλυφάδα(τα έβαζε όλα,μα όλα)αναρωτιωμουν πάντα γιατί δεν σουτάρει τρίποντα...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
αφού τα έβαζε όμως, γιατί δεν βαρούσε; Δεν μου απάντησες που το ρώτησα και πριν
Είναι το μπασκετικό στυλ που είχε λογικά.Και εγώ πάντα απορούσα για αυτό.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
Αφου το ειπα, <Δε προτιμουσε το μακρινο σουτ.>
Αν το προτιμούσε πιθανώς να τον είχαμε στους κορυφαίους τριποντερ.Αν...
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Σουτέρ 3πτς εννοούμε,Μπάνε(ο κορυφαίος),Γιαννάκης,Σούμποτιτς,Κορωνιός,Κόρφας,Μήτσος,Έντι,Γκέιζ,Αλβέρτης,Κόμαζετς,Μπόμπαν,Πέτζα,Σέιν Χίλ,Χατζής,Μπόνι,Νίκολας,Αγιούσο,Βασιλειάδης,Κόχ,κτλ.Δηλαδη παίκτες που η πρώτη επιθετική σκέψη είναι το μακρυνό σουτ με η χωρίς τρίπλα.
σουτέρ 3πτς εννοείς εσύ ίσως. Η κουβέντα ξεκίνησε από τη μαλακία που έγραψε ο τρομπάκης ότι ο Γκάλης δεν είχε και ΤΟ σουτ. Ο ίδιος έγραψες ότι είχε φοβερό σουτ έως και τα 6 μέτρα. υπήρχαν χρονιές που και στα 3ποντα είχε μεγάλα ποσοστά. Τελικά είχε ΤΟ σουτ άραγε; ΝΟΜΙΖΩ δεν το είχε
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
ο μονος βαζελας που ηρθε στον θρυλο ηταν ο αλητης μουνακης αποστολακης....οταν πεθανει κουφια η ωρα γαυρος παπας δεν θα τον θαψει...
Μουνής ήταν και είναι.Παντου τον βρίζανε....Γαυρο τον λέγαμε εμεις,προδότη εσείς...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
αυτο λεμε και εμεις του τυπου ρε συ...δεν ηταν το στυλ του κιλερ σουτερ οχι οτι δεν ηταν ευστοχος προς θεου ρεΑφου το ειπα, <Δε προτιμουσε το μακρινο σουτ.>
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
σουτέρ 3πτς εννοείς εσύ ίσως. Η κουβέντα ξεκίνησε από τη μαλακία που έγραψε ο τρομπάκης ότι ο Γκάλης δεν είχε και ΤΟ σουτ. Ο ίδιος έγραψες ότι είχε φοβερό σουτ έως και τα 6 μέτρα. υπήρχαν χρονιές που και στα 3ποντα είχε μεγάλα ποσοστά. Τελικά είχε ΤΟ σουτ άραγε; ΝΟΜΙΖΩ δεν το είχε
Ο Τρουμπάκης νομίζω εννοούσε τρίποντα.Γιατι η κουβέντα ξεκίνησε από τα τρίποντα που δεν βάζουμε σήμερα...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
ξεκολα....μαλακιες λες εσυ και εισαι και λιγακι ασχετος απο μπασκετ....ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΥΤΕΡ Ο ΓΚΑΛΗΣαυτο λεμε και εμεις του τυπου ρε συ...δεν ηταν το στυλ του κιλερ σουτερ οχι οτι δεν ηταν ευστοχος προς θεου ρε
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
αυτο λεμε και εμεις του τυπου ρε συ...δεν ηταν το στυλ του κιλερ σουτερ οχι οτι δεν ηταν ευστοχος προς θεου ρε
ΧΑΧΑ, όταν λες "δεν είχε και ΤΟ σουτ" αυτό εννοείς ρε; Άλλα γράφεις, άλλα εννοείς; Τι κάθομαι και κουβεντιάζω ρε πούστη μου;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
οχι μονο...σε ενα ποστ πριν περιεγραψες καλα την εννοια του σουτερΟ Τρουμπάκης νομίζω εννοούσε τρίποντα.Γιατι η κουβέντα ξεκίνησε από τα τρίποντα που δεν βάζουμε σήμερα...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
τραβα παραπερα τοτε....ασχετεΧΑΧΑ, όταν λες "δεν είχε και ΤΟ σουτ" αυτό εννοείς ρε; Άλλα γράφεις, άλλα εννοείς; Τι κάθομαι και κουβεντιάζω ρε πούστη μου;
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.771
- Πόντοι
- 6.536
οχι μονο...σε ενα ποστ πριν περιεγραψες καλα την εννοια του σουτερ
Οκ,οκ.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Ο Τρουμπάκης νομίζω εννοούσε τρίποντα.Γιατι η κουβέντα ξεκίνησε από τα τρίποντα που δεν βάζουμε σήμερα...
ναι ε; για κοίτα τι έγραψε και πες μου τι καταλαβαίνεις ότι εννοεί; Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι δεν είχε καλό σουτ
νομιζω και ο γκαλης δεν ειχε και ΤΟ σουτ...
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Πιστευω ενας λογος που δε προτιμουσε το μακρινο σουτ τριποντο (γιατι απο μεση αποσταση το ειχε), ηταν ο τροπος εκτελεσης. Τζαμ σουτ. Εξουθενωτικο. Αν το συγκρινεις με αλλο στυλ, πχ Καλαθη, εν στασει. Ο Κουκοτς εχει πει για τον Γκαλη <Ο Ελληνας Θεος του μπασκετ, μια "μπαλα" που αναπηδα και σκοραρει.> Και πραγματι, αυτη την εικονα ειχε τοτε ο Γκαλης, με αυτην εμεινε. Τα πατηματα του, το αλμα του, το τζαμ σουτ του.Αν το προτιμούσε πιθανώς να τον είχαμε στους κορυφαίους τριποντερ.Αν...
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.063
- Πόντοι
- 5.506
ελα ντετι να το κανει το σουτ ο Γκαλης ρε τυποι που ξεκιναγε το αλμα αμο το κεντρο,εσπαγε σαρανταδυο φορες τη μεση του στον αερα και ακουμπαγε εδαφος κατω απ το καλαθι?
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τραβα παραπερα τοτε....ασχετε
ρε τύπε, αν εσύ δεν ξέρεις ελληνικά, δεν είμαι εγώ άσχετος. Στο γράφω για 100η φορά. όταν γράφει "αυτός δεν έχει και ΤΟ σουτ" καθένας που μιλάει στοιχειωδώς τα ελληνικά καταλαβαίνει ότι δεν έχει καλό σουτ