troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
θειο ομαδαρα μεν αλλα αν παιξουμε τοσο "φανταζι" με τους σερβους θα εχει και φαπαομαδάρα!
θειο ομαδαρα μεν αλλα αν παιξουμε τοσο "φανταζι" με τους σερβους θα εχει και φαπαομαδάρα!
θειο ομαδαρα μεν αλλα αν παιξουμε τοσο "φανταζι" με τους σερβους θα εχει και φαπα
ποια πουτανα κυβερνηση πρεπει να βγει τελικα για να παρουν τον πουλο αυτοι οι δυο οι μαλακες οι σπηκερ?
ποια πουτανα κυβερνηση πρεπει να βγει τελικα για να παρουν τον πουλο αυτοι οι δυο οι μαλακες οι σπηκερ?
να πας θειο αλλα κανε μου μια χαρη....πηγαινε μουλοχτα πισω απο τον ιωαννου και πετα τους μια καρεκλα....φυγε σφυριζοντας ολοι θα κατααλαβουνθα δέσει η ομάδα θείο!
πλάκα πλάκα άρχισα να ψήνομαι να πάω να τους δω στο γήπεδο.
να πας θειο αλλα κανε μου μια χαρη....πηγαινε μουλοχτα πισω απο τον ιωαννου και πετα τους μια καρεκλα....φυγε σφυριζοντας ολοι θα κατααλαβουν
να πας θειο αλλα κανε μου μια χαρη....πηγαινε μουλοχτα πισω απο τον ιωαννου και πετα τους μια καρεκλα....φυγε σφυριζοντας ολοι θα κατααλαβουν
εφυγαν και οι χρυσαυγουλοι με τον αντετοκουμπο απο τη θηβαθα δέσει η ομάδα θείο!
πλάκα πλάκα άρχισα να ψήνομαι να πάω να τους δω στο γήπεδο.
εχει κανει μελετη ομως.κλασικος ηττοπαθης βαζελας...
ε δεν τοχουνε και πολυ με το μπασκετ οι ζελες...οχι οτι τοχουνε και με τα αλλα σπορ αλλα λεμε τωραεχει κανει μελετη ομως.
αφου δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει στα αθλητικα
τωρα θα ακουσετε τι σας λεει ο διαδοχος του φιλιππου συριγου η φιλιππα συριγα να βγαλετε και κανα φραγκο στο στοιχημα η ειστε τιποτα γυναικωτοι και θα σας ερθει ο αποκλεισμος στους 8 σαν μπουφλα απο βλαχο θειο στο πασχαλιατικο τραπεζι;