celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 6.056
Bλεπω εγω,δεν ειναι ακριβως το ιδιο,αλλα κανω δουλιτσα κι εγωμηπως βλεπει ο κατσικοχελ?
Bλεπω εγω,δεν ειναι ακριβως το ιδιο,αλλα κανω δουλιτσα κι εγωμηπως βλεπει ο κατσικοχελ?
Κατσικοχέλ,κρεμαριέρας τρύπας Αθηναίος,ο αλλος πως τον λενε που ανέβαζε πούτσες...μηπως βλεπει ο κατσικοχελ?
Έχει παίξει 2πλο hc ο ρέφ....Διαιτησία παίζει 100-0 σουδαν
Σε κάθε άμυνα κάνουν 10 φάουλ αυτοί και δεν δίνουν τίποτα
Γενναται το ερώτημα μήπως αντί για τον γουοκαπ έπρεπε να βρεθεί για νατουραλιζε ένας κλασσικός σουτέρ ? Βέβαια η λογική λέει καθόλου νατουραλιζεΔεν θέλαμε πολλά, έναν ομπστ ακρωβολισμενο και τίποτα αλλο
Μετά το 1999 ναι,πολύ.Oι Σέρβοι πάντως (ο λαός δηλαδή) είναι πολύ φιλέλληνες.
Oι Σέρβοι πάντως (ο λαός δηλαδή) είναι πολύ φιλέλληνες.
Για μένα ούτε Γουοκαπ, Καλάθης, Ντόρσεϊ.Γενναται το ερώτημα μήπως αντί για τον γουοκαπ έπρεπε να βρεθεί για νατουραλιζε ένας κλασσικός σουτέρ ? Βέβαια η λογική λέει καθόλου νατουραλιζε
στον τολιοπουλο θα πληρωσετε το ενοικιο?Καλά παιχτάκια έχει το Σουδάν για να παίρναμε κανέναν στον Άρη κανένα αλλά με 1 μύριο μπάτζετ ούτε για την αφρικανική αγορά δεν είμαστε.
Τις μεγαλύτερες μπινιες αδέρφια τις κάνουν τυπεΜπάδερς σε αυτάκια....
Μόνο στους 2 βαλκανικούς πολέμους είμασταν σύμμαχοι και εκεί ελέγχεται....
σορρυ ρε τυπε αλλα η γαλλια εχει την μιση αφρικη να παρει παιχτες,η γερμανια εχει ξεκωλιαστει με αραπαδεςΓια μένα ούτε Γουοκαπ, Καλάθης, Ντόρσεϊ.
Σιχαίνομαι να είμαστε Εθνική Ελλάδος και να μιλάμε ΑΓΓΛΙΚΆ γαμω το σπίτι μου. Προτιμώ να πάω με Γιαννόπουλο,Λουντζη ή Μποχωριδη
Μπα,εχουν καλά συμβόλαια αυτοί,ΝΒΑ κάνας δυό και οι υπολοιποι Κίνα και Αυστραλία.Καλά παιχτάκια έχει το Σουδάν για να παίρναμε κανέναν στον Άρη κανένα αλλά με 1 μύριο μπάτζετ ούτε για την αφρικανική αγορά δεν είμαστε.
Στα αρχιδια μου. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει εθνική Ελλάδος; Καταλαβαίνεις ότι οι εθνικές ομάδες γίνονται σύλλογοι;σορρυ ρε τυπε αλλα η γαλλια εχει την μιση αφρικη να παρει παιχτες,η γερμανια εχει ξεκωλιαστει με αραπαδες
Oι Κροάτες ήταν με τους Γερμανούς, οι Σέρβοι έδωσαν μάχη.Μετά το 1999 ναι,πολύ.
Ανέκαθεν όμως όχι....
Απέναντι ήταν από το 44 και μετά....
Και το 40 περάσανε ατουφέκιστοι απο αυτούς οι "Ούννοι"....
Γενικά Σλάβοι και Ελληνισμός είναι απέναντι...
Σωστά, συν τα βαριά κορμιά που έχουν γι αυτό και δυσκολεύουν καλύτερους αντιπαλουςΠαίζει άναρχο μπάσκετ οι Νοτιο.Σουδανοι. κουραστικό και αγχωτικό.