The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.251
- Πόντοι
- 25.467
εφαγε μπαν με το γυναικειο νωρις ρε μαλακα
Θα ζήτησε να τον ταμπελάρουν ως κωλ γκέρλι.
εφαγε μπαν με το γυναικειο νωρις ρε μαλακα
Που να πάθεις τροφική δηλητηρίαση και να μην ξαναβουτήξεις σε κάδο να φας...ρε δεν γαμιεστε να πουμε
ΔΕΝ αξιζουμε να περασουμε,να ΜΗΝ περασουμε ΤΕΛΟΣ
και ακουγοταν οτι ηταν και φουσκωμενος ο φακελος... τωρα με τι δεν ξερω...Ενδιαφερουσα τοποθετηση,εχασε και το "δωρο"
κριμα στεναχωριεμαι οταν μπαναρεταιΘα ζήτησε να τον ταμπελάρουν ως κωλ γκέρλι.
Παω με ωρα ΓκρινουιτςΈχουμε και εσπερινό!
Σας έχω να μην εμπλέκεστε σε ώρες ιερών ακολουθιών.
κριμα στεναχωριεμαι οταν μπαναρεται
τωρα καποιος πιο πονηρεμενος σαν τον @celebre θα πεταγε καμια ατακα για την καταγωγη...μακρια απο μας αυτα....εχω αλλους 2 μην στεναχωριστε.
οταν φτασω σε σημειο να κλαιω με λυγμους απο στεναχωρια..Δώσε του το νίκ σου τότε, και φτιάξε άλλο.
Παω με ωρα Γκρινουιτς
και ακουγοταν οτι ηταν και φουσκωμενος ο φακελος... τωρα με τι δεν ξερω...
Πέστα με το μουνόπανο,τον ριψάσπη....Που να πάθεις τροφική δηλητηρίαση και να μην ξαναβουτήξεις σε κάδο να φας...
Ίχνος πατριωτισμού, τέτοιες απόψεις έχουν μόνο αναρχικοί και ΑλβανοίΠέστα με το μουνόπανο,τον ριψάσπη....
Έτσι και γίνει καμιά στραβή το βράδυ προβλέπω Ελληνοσερβικό διπλωματικό επεισόδιο όπως στο ευρωμπάσκε του 95 που τους κράξαμε τον εθνικό ύμνο. Οι πιο παλιοι θα τα θυμούνται...
οταν φτασω σε σημειο να κλαιω με λυγμους απο στεναχωρια..
ΜΟΝΟ τοτε
δεν ηθελε να σου δωσει ολο το ΚΕΑ που παιρνει αλλα το μισο;Του πρότεινα να του πουλήσω το δικό μου, αλλά δεν τα βρήκαμε στα λεφτά. Καρμοίρης ο μπινές.
Mηπως εισθε η Αλγενινη πυγμαχοςΕ τότε θα παίρνειςτα αρχίδτην ποιμανορική μου ράβδο.
Mηπως εισθε η Αλγενινη πυγμαχος
Και ο φρανκιστής-πινοσετιστής αθηναιος φόρτι φορ....Ίχνος πατριωτισμού, τέτοιες απόψεις έχουν μόνο αναρχικοί και Αλβανοί
Κι αυτη "στα αρχιδια της" ειναι γι αυτο