Mεγάλη νίκη, όπως και να έχει. Οι Αυστραλοί σήμερα ήταν πολύ κακοί ευτυχώς, αλλά κι εμείς μπήκαμε δυνατά με το μαχαίρι στα δόντια και τους πιέσαμε πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες τα έφτυσαν, οι Αυστραλοί πίεσαν περισσότερο, πήραν και τα σφυρίγματά τους, αλλά καταφέραμε, έστω με τα χίλια ζόρια και με κακές επιλογές από τη θολούρα και την κούραση, να κερδίσουμε. Αν δεν έδιναν εκείνο το τραβηγμένο επιθετικό φάουλ στο Γιάννη, στο μόνο τρίποντο που ευστόχησε ο Παπανικολάου στο τέλος ή αν ευστοχούσαμε σε ένα ακόμη από τα δεκάδες που βαρέσαμε στο τέλος, θα είμασταν ήδη δεύτεροι. Είναι πολύ δύσκολο να βγάζεις την ίδια ενέργεια σε άμυνα και επίθεση καθ' όλη τη διάρκεια ενός αγώνα, ειδικά εμείς που παίζουμε με ουσιαστικά 7-8 παίχτες. Ευτυχώς οι Αυστραλοί ήταν τρικυμία, με λάθη, κακές επιλογές, αστοχία σε βολές και χαμένα λέι-απ, αλλιώς η διαφορά θα είχε καλυφθεί και θα είχαν περάσει και μπροστά.
Δεν ξέρω τα σενάρια για να περάσουμε ποια είναι ακριβώς. Έτσι κι αλλιώς τα έχουν κάνει μπάχαλο με το σύστημα διεξαγωγής. Καλύτερα δύο όμιλοι των 6 ομάδων και να περάσουν οι πρώτες 4 να τελειώνουμε, παρά αυτή η μαλακία που σκαρφίστηκαν με τις διαφορές πόντων και τους καλύτερους τρίτους. Και με διαφορετικές ώρες στα ματς. Η απόλυτη ξεφτίλα!!!!!! Παίζει γενικά, από πλευράς οργάνωσης και εκτέλεσης των αγώνων να είναι οι χειρότεροι της νεότερης ιστορίας από τους ανίκανους βρωμο-Γάλλους.
Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι όλοι οι παίχτες έδωσαν τα πάντα και κατάφεραν να επιβληθούν σε μια καλύτερη ομάδα που ναι μεν βρέθηκε σε κακή μέρα, αλλά έχουμε κι εμείς το μερίδιο ευθύνης μας γι' αυτό και δεν μ' ενδιαφέρει αν θα περάσουμε ή όχι στους 8. Ακόμα και να μην περάσουμε εγώ είμαι οκ με αυτά που είδα από όλους. Ούτως ή άλλως, έτσι καταπονημένοι που είμαστε, μάλλον θα αποτελέσουμε εύκολη λεία απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα αντιμετωπίσουμε.