Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 50 70,4%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    71

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Τότε είχαμε ακόμα το κόμπλεξ κατωτερότητας το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι και δεν πήγα στο γιού τιουμπ να το ξαναδώ ....εάν θυμάμαι καλά ....σαν Επιφάνιο τρίποντο στο τέλος
Δεν νομίζω...αν θυμάμαι καλά χάσαμε 89-105 η κάτι τέτοιο...χαλαρά τον ήπιαμε ,όχι στο τελευταίο σουτ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Μη νομίζεις τύπε, και στην Ιαπωνία οι ρατσιστές κατσαπλιάδες σαν εσένα δεν είναι πολλοί.

Κατσαπλιαδες είναι όσοι βλέπουν το μαύρο άσπρο και τον ολοκληρωτισμό για δημοκρατία....:2funny::rolleyes:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.527
Πόντοι
11.956
Δεν νομίζω...αν θυμάμαι καλά χάσαμε 89-105 η κάτι τέτοιο...χαλαρά τον ήπιαμε ,όχι στο τελευταίο σουτ.
Δεν είμαι σίγουρος ίσως έχεις δίκιο... θυμάμαι όμως ότι ο σαν Επιφάνιο μας είχα τελειώση σε εκείνο το παιχνίδι ..ίσως θυμάμαι τα πολλά τρίποντα που έβαλε και μου έχει μείνει αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού το τρίποντο

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.527
Πόντοι
11.956
Σε λίγες μέρες ξεκινάει και ο στίβος .... ευρωπαϊκό...ας δουν εκεί μερικοί τις μεταγραφές που έχουν κάνει κάποιες χώρες από αθλητές ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Δεν είμαι σίγουρος ίσως έχεις δίκιο... θυμάμαι όμως ότι ο σαν Επιφάνιο μας είχα τελειώση σε εκείνο το παιχνίδι ..ίσως θυμάμαι τα πολλά τρίποντα που έβαλε και μου έχει μείνει αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού το τρίποντο
Το δέχομαι...ίσως το τελευταίο σουτ να ήταν αυτό....αλλά μας είχαν σκορπίσει πολυ πριν την λήξη.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
5. Βλέπω να κατηγορείτε τους ΧΑτες που μπήκαν και γράφουν ρατσιστικά σχόλια στο μπου και μάλιστα καλείται και τους διαχειριστές να τους διαγράψουν τα σχόλια (περίεργος ομολογουμένως ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε τον διάλογο) , αλλά όσο και να έψαξα βρήκα μόνο έναν, ο οποίος έγραψε μια φορά την γνώμη και του και μετά του την πέσατε 5-6 και άρχισε να μαλώνει μαζί σας . Αν δεν απαντούσατε το θέμα θα έληγε εκεί.
Τυπε αυτα τα γυριστε το αλλο μαγουλο να τα απαιτησεις απο κανενα συντηρητικο χριστανοταλιμπαν, εδω μεσα ειναι μπουρδελα.κομ. Για την εθνικη μιλαμε, το θεμα αφορα την εθνικη, τα φασιστακια θα ειναι οι πρωτοι που θα κραξουν σε αποτυχια το Γιαννη και τους "αραπηδες" και αμα σηκωσουμε κανενα τιτλο θα ειναι και οι πρωτοι που θα βγαλουν ελληνικη σημαια στο μπαλκονι. Αιντε.

Και αφου "εψαξες", τοτε μαλλον δεν εκανες καλη δουλεια. Για μπαλα μιλαγαμε, μεχρι που σκασανε σχολια απο αμπαλους αναφεροντας ξεκαθαρα τα του Γιαννη και τα dna κτλ. Πηγαινε πισω και δες αν θες, αν δεν σε ενδιαφερει ομως δεν θα γραφεις οτι "ορμαμε" σε κοσμο απροκλητα. Τραβα πισω στις σελιδες και δες πως ξεκινησε το σκηνικο και τις 2 φορες. Αν δεν μπορεις πες μου να στα δειξω ενα ενα.

Λοιπον. Εντος θεματος ειμαστε οταν μιλαμε για την ελληνικοτητα της Εθνικης. Οτι τι; ειναι σπαμ; Ποσο να αναλυσουμε ενα φιλικο; οριστε, ριπλει ανεβαζω με το γιαννη να γαμει τους ισπανους, δεν σαρεσει, τι αλλο να κανουμε;
Julia-De-Lucia-Fucking-The-World-Game-Anal-Fuck.gif

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.527
Πόντοι
11.956
Τυπε αυτα τα γυριστε το αλλο μαγουλο να τα απαιτησεις απο κανενα συντηρητικο χριστανοταλιμπαν, εδω μεσα ειναι μπουρδελα.κομ. Για την εθνικη μιλαμε, το θεμα αφορα την εθνικη, τα φασιστακια θα ειναι οι πρωτοι που θα κραξουν σε αποτυχια το Γιαννη και τους "αραπηδες" και αμα σηκωσουμε κανενα τιτλο θα ειναι και οι πρωτοι που θα βγαλουν ελληνικη σημαια στο μπαλκονι. Αιντε.

Και αφου "εψαξες", τοτε μαλλον δεν εκανες καλη δουλεια. Για μπαλα μιλαγαμε, μεχρι που σκασανε σχολια απο αμπαλους αναφεροντας ξεκαθαρα τα του Γιαννη και τα dna κτλ. Πηγαινε πισω και δες αν θες, αν δεν σε ενδιαφερει ομως δεν θα γραφεις οτι "ορμαμε" σε κοσμο απροκλητα. Τραβα πισω στις σελιδες και δες πως ξεκινησε το σκηνικο και τις 2 φορες. Αν δεν μπορεις πες μου να στα δειξω ενα ενα.

Λοιπον. Εντος θεματος ειμαστε οταν μιλαμε για την ελληνικοτητα της Εθνικης. Οτι τι; ειναι σπαμ; Ποσο να αναλυσουμε ενα φιλικο; οριστε, ριπλει ανεβαζω με το γιαννη να γαμει τους ισπανους, δεν σαρεσει, τι αλλο να κανουμε;
Μπακ Ντορ βλέπω

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Τότε είχαμε ακόμα το κόμπλεξ κατωτερότητας το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι και δεν πήγα στο γιού τιουμπ να το ξαναδώ ....εάν θυμάμαι καλά ....σαν Επιφάνιο τρίποντο στο τέλος
Τότε είχαμε?Τώρα δεν έχουμε δηλαδή?
Πότε τους νικήσαμε και δεν το θυμάμαι?
:confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.527
Πόντοι
11.956
Τότε είχαμε?Τώρα δεν έχουμε δηλαδή?
Πότε τους νικήσαμε και δεν το θυμάμαι?
Κόμπλεξ απέναντι σε όλες τις ομάδες ειθελα να πω ...όχι μόνο στην Ισπανία...σιγά σιγά το ξεπεράσαμε οι νίκες φέρνουν άλλη ψυχολογία στους παίχτες

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
μετα τους ομιλους θα παιξουμε στους 16 με την αντιστοιχη ομαδα του Δ γκρουπ, κατι σε ισραηλ/φινλανδια/πολωνια.
στους 8 τα πραγματα θα ζορισουν παντως, οτι ερθει απο Α/Β ομιλο μπορει να μας κηδεψει

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
210429-EuroBasket_Draw-Templates_Live-Draw_1x1.jpg
εδω οι ομιλοι
και εδω το προγραμμα, για οποιον ενδιαφερεται. Στοιχηματικα παντως εχει πολυ καλες ευκαιριες, ειδικα δευτεροι-τριτοι των ομιλων πληρωνουν καλα, για οποιον τα προβλεψει.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.829
Πόντοι
6.536
Κόμπλεξ απέναντι σε όλες τις ομάδες ειθελα να πω ...όχι μόνο στην Ισπανία...σιγά σιγά το ξεπεράσαμε οι νίκες φέρνουν άλλη ψυχολογία στους παίχτες
Κοίτα Σέρβους και Ισπανούς ιστορικά δεν τους έχουμε.
Και με τους Λιθουανούς σχεδόν πάντα πούτσα.
Αντιθέτως οι Γάλλοι με ομαδάρες μια φορά μας νίκησαν και δύσκολα.
Και σε διοργανωση που είμασταν 3 κλασεις κάτω τους πήγε μέχρι τέλους.
Όπως και Τούρκους και Ιταλούς αλλά και Κροάτες(από 2000 και μετα)τους έχουμε.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
πιο ειναι αυτό το Ελληνικό DNA που παραμένει? Έχεις την εντύπωση οτι όλοι οι Ελληνες έχουν το ιδιο DNA?

Στην Ελλαδα εχεις απο ψήλους ξανθούς με γαλάζια μάτια... μέχρι κοντούς μαυριδερούς με κεφάλι σαν καζάνι.
Όλοι αυτοί αυτοπροσδιορίζονται σαν Ελληνες, αν μιλήσουμε ομως αυστηρώς φυλετικά.... Ελληνες θα επρεπε να ειναι ή οι μεν, ή οι δεν.

Δεδομένου οτι φυλετικά (αρα και στο DNA) δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους.
Τύπε, δεν έχει σχέση η ιθαγένεια με τα ξανθά ή τα μαύρα μαλλιά. Το θέμα είναι αν είναι Έλληνας μόνο ο Αντετοκούνμπο ή αντίστοιχα και όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν στην Ελλάδα από αλλοδαπούς γονείς. Όχι ότι μας συμφέρει όμως. Η ιθαγένεια ορίζει ότι ένας από τους 2 γονείς, πρέπει να είναι Έλληνας.

Να το κάνουμε όπως είναι στην Αμερική, όπου υπάρχει το δίκαιο του εδάφους; Πολύ ωραία. Να το συζητήσουμε. Αν είναι να ισχύσει, να ισχύει για όλους όμως, διότι πέρα από παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας, είναι και βαθιά υποκριτικό. Να ισχύει δηλ για τον Αντετοκούνμπο επειδή γαμάει στο μπάσκετ, αλλά όχι για τον κάθε άλλο φτωχοδιάβολο.

Να αποφασίσουμε ότι είμαστε απίστευτοι υποκριτές και ότι θέλουμε μόνο Αντετοκούνμπο και Καχιασβίλι. Δηλ μετάλια και διακρίσεις και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε.

Άλλο παράδειγμα: ένας 18χρονος Ιρανός με μόνο 3 χρόνια στην Ελλάδα, θριάμβευσε στις Πανελλαδικές. Αδυνατώ να καταλάβω πως τα κατάφερε. Πραγματικά! Διότι πρόκειται για άθλο! :confused:

Αν αποδειχθεί guru στο IT που διάβασα ότι θα ακολουθήσει και γίνει καθηγητής στο Stanford ξερω γω ή φτιάξει δική του start-up και γίνει εκατομμυριούχος, αυτό θα τον κάνει αυτομάτως Έλληνα; :think:

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.527
Πόντοι
11.956
Πάλι τα ίδια με την καταγωγή και ιθαγένεια....για μπάσκετ θα πούμε κάτι ....που παίζεται με την πορτοκαλί μπάλα με τα σπυριά.....έλεος

John_Savvidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2022
Like
1.909
Πόντοι
201

Ε ναι ρε φίλε για κάτι κακ τύπους σαν και εσένα μιλούσα. Είπαμε φιλάκια. Το thread είναι εθνική ομάδα μπάσκετ αν δεν κάνω λάθος, οπότε οτιδήποτε άλλο ποσταρεις είσαι εκτός θέματος. Όταν μου λέτε ότι πήγε στρατό και ότι δίνει λεφτά σε φτωχογειτονιές που μεγάλωσε μάλλον δεν είναι και πολύ σχετικό με το νήμα. Εγώ αυτό που είδα στις 4 τελευταίες σελίδες μίλησα τώρα αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα νωρίτερα δεν το γνωρίζω και δεν το πιστεύω γιατί δεν θα είχαν λόγο όλοι αυτοί οι ΧΑτες που αναφέρεις να φύγουν από το νήμα. Εκτός και αν τώρα που οι ΧΑτες είναι στην φυλακή ψάχνετε εναγωνίως το επόμενο θύμα να τον χαρακτηρίσεις φασίστα για να αισθανθείς ανώτερος αλλά σου έχω νέα, δεν είσαι. Ανέβασε τώρα κανένα αράπη ψωλαρα να ξεκωλιαζει κανένα τσολι για να μας δείξεις πόσο προοδευτικός είσαι. Μπεεεε

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Ε ναι ρε φίλε για κάτι κακ τύπους σαν και εσένα μιλούσα. Είπαμε φιλάκια. Το thread είναι εθνική ομάδα μπάσκετ αν δεν κάνω λάθος, οπότε οτιδήποτε άλλο ποσταρεις είσαι εκτός θέματος. Όταν μου λέτε ότι πήγε στρατό και ότι δίνει λεφτά σε φτωχογειτονιές που μεγάλωσε μάλλον δεν είναι και πολύ σχετικό με το νήμα. Εγώ αυτό που είδα στις 4 τελευταίες σελίδες μίλησα τώρα αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα νωρίτερα δεν το γνωρίζω και δεν το πιστεύω γιατί δεν θα είχαν λόγο όλοι αυτοί οι ΧΑτες που αναφέρεις να φύγουν από το νήμα. Εκτός και αν τώρα που οι ΧΑτες είναι στην φυλακή ψάχνετε εναγωνίως το επόμενο θύμα να τον χαρακτηρίσεις φασίστα για να αισθανθείς ανώτερος αλλά σου έχω νέα, δεν είσαι. Ανέβασε τώρα κανένα αράπη ψωλαρα να ξεκωλιαζει κανένα τσολι για να μας δείξεις πόσο προοδευτικός είσαι. Μπεεεε
για την εθνικη μιλαμε. Εξω οι φασιστες απο την εθνικη. Ξυλο σε καθε γηπεδο μεχρι να μοιαζουν στο Γιαννη.

John_Savvidis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2022
Like
1.909
Πόντοι
201
για την εθνικη μιλαμε. Εξω οι φασιστες απο την εθνικη. Ξυλο σε καθε γηπεδο μεχρι να μοιαζουν στο Γιαννη.
Κοίταξε αν κρίνω από τον χρόνο που αφιερώνεις στο φόρουμ και το κακ περιεχόμενο που ανεβάζεις δεν μπορείς να σκίσεις ούτε βρεγμένο χαρτί αλλά επί της ουσίας συμφωνώ με το ξύλο δεν διαφωνούμε σε κάτι. Αν εννοούμε βέβαια τους ίδιους φασίστες. Και όχι κάτι θρησκόληπτους παππούδες που διαβάζουν ελεύθερη ώρα ή τους Βελόπουλους. Το "ρατσιστικό" αστείο με τον Γιάννη και το ξύλο μου άρεσε για αυτό και το λαϊκ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Αυτά πάντως που λένε τα χρυσαυγίτικα περιττώματα ότι τάχα τους ενοχλεί που οι Αντεντοκούμπο είναι Νιγηριανοί και όχι Έλληνες είναι του κώλου. Και το Σχορτσιανίτη βρίζανε πριν δέκα χρόνια που ο πατέρας του είναι Έλληνας.
Αυτοί που βριζανε τον Σχορτσιανίτη είναι τόσο βλάκες που τους διέφυγε ότι όχι μόνο είναι ελληνικής καταγωγής αλλά και ότι έχει ελληνικό επώνυμο.Ειμ@ι σίγουρος ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί και να φοράνε πράσινες φανελες με το 34 πλέον...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.895
Πόντοι
9.297
Ελπίζω πάντως η θέση 5 να μην αποδειχθεί ο αδύναμος κρίκος....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Κοίταξε αν κρίνω από τον χρόνο που αφιερώνεις στο φόρουμ και το κακ περιεχόμενο που ανεβάζεις δεν μπορείς να σκίσεις ούτε βρεγμένο χαρτί αλλά επί της ουσίας συμφωνώ με το ξύλο δεν διαφωνούμε σε κάτι. Αν εννοούμε βέβαια τους ίδιους φασίστες. Και όχι κάτι θρησκόληπτους παππούδες που διαβάζουν ελεύθερη ώρα ή τους Βελόπουλους. Το "ρατσιστικό" αστείο με τον Γιάννη και το ξύλο μου άρεσε για αυτό και το λαϊκ.
Κοιταξε αν κρινω απο τα βουλγαρικα στοιχεια της παρουσιας σου και τον φοβο προς τις μαυρες ψωλες, ενας βλακακος μικροψωλης εισαι. Ασε τις διπλωματιες σε μενα, τι κακ περιεχομενο;;; Ισως πρεπει να ανεβασω μια κατσικα να πηδιεται με ενα τυροβλαχο για να μην ειναι "κακ" το περιεχομενο και να το εκτιμησεις... Εχεις ιδεα τι γραφεις ή οτι λεξη σου εβγαλε το γκουγκλ αναπαραγεις;
Ελα τραβα πισω στο σταβλο σου, βαλε στο κωλο σου και τα λαικ, στα αρχιδια μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom