lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
ο Γιαννάκης θα τα καρφώνει από παντού...κρίμα που δεν πήρε και τον Θανάση....στον μαρκ γκασολ λιγο δυσκολο παντως
ο Γιαννάκης θα τα καρφώνει από παντού...κρίμα που δεν πήρε και τον Θανάση....στον μαρκ γκασολ λιγο δυσκολο παντως
Δεν είναι καλός ο Ζήσης?Λοιπον αν ειμαστε ΤΟΣΟ μαλακες θα παρουμε τον αντετοκουμπο απο φετος
Αντι να τον αφησουμε(και να του εξηγησουμε οτι εχει ολο τον χρονο μπροστα του) να βελτιωθει κατα πολυ μεσα απο προπονησεις το καλοκαιρι στο αμερικα.
Επισης τα συγχαρητηρια μου στον Νικο τον Ζηση. Ο Κατσουρανης του μπασκετ.
Α...και ναι ο βασιλειαδης θα μπει για 1η φορα 12αδα.
Παιρνουμε και σουτερ αρχιζω να ανησυχω
Αναμενουμε συντομα τα σχολια μαγουλα, ασπρουλια κλπ κλπ για το χρωμα του μεταλιου που θα παρουμε(οπως καθε καλοκαιρι).
Δεν είναι καλός ο Ζήσης?
ΝαιΑυτη ειναι ρητορικη ερωτηση?
ειναι καλο παιδι τυπεΔεν είναι καλός ο Ζήσης?
Ααααααααα οκ τότε....Αυτος εχει να παιξει καλο μπασκετ μια 5ετια τουλαχιστον τυπε
Αυτος εχει να παιξει καλο μπασκετ μια 5ετια τουλαχιστον τυπε
Λοιπον αν ειμαστε ΤΟΣΟ μαλακες θα παρουμε τον αντετοκουμπο απο φετος
Αντι να τον αφησουμε(και να του εξηγησουμε οτι εχει ολο τον χρονο μπροστα του) να βελτιωθει κατα πολυ μεσα απο προπονησεις το καλοκαιρι στο αμερικα.
Όπως εξαργυρωνε τα γκολ στην πορτογαλία ο χαριστεάς αυτος εξαργυρωνει την ασιστ στον "βαλτο αγόρι μου"
Χαριστέας:Ο ποδοσφαιριστής των 2 βδομάδωνΌπως εξαργυρωνε τα γκολ στην πορτογαλία ο χαριστεάς αυτος εξαργυρωνει την ασιστ στον "βαλτο αγόρι μου"
Κανεις λαθος τυπε.
Τον φαιρνεις ειναι δεν ειναι ετοιμος για να αρχιζει να χτιζει δεσμους με την εθνικη.
Εμενα με ενδιαφερει να γινει ωριμος και ολοκληρωμενος παικτης χωρις να τον γαμανε δεξια και αριστερα απο τωρα
20 ειναι, σε κανα δυο χρονια θαναι ο παικτης που θες
Τωρα απλα τον ταλαιπωρουμε
Και στα 25 του θα ειναι ακομη καλυτερος απο τα 22 του.
Το εχει κανει ποτε εθνικη ομαδα καποιας χωρας αυτο?Να αφησει εξω το μελλοντικο τους αστερι μεχρι να βελτιωθει?
Δεν ξερω. Εμεις παντως θα τον καψουμε και το φοβαμαι πολυ
Δεν φοβασαι μην γινει φιρμα(στο ΝΒΑ) και μετα το παιζει βαρύ πεπόνι οταν τον καλει η εθνικη?