Νέα

Εθνική Ελλάδος μπάσκετ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geman30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σπανουλης

• Να μεινει

Ψήφοι: 51 70,8%
  • Επομενος

Ψήφοι: 21 29,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    72
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ασε μην αναφερω τον γιγαντα κεντερη που ειναι ο μοναδικος λευκος που γαμησε μαυρους σπριντερ
Mάκη και τη Βούλα ξέχασες, που γάμησε μαύρες σπίντερ "για την Ελλάδα ρε γαμώτο"....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
προτεινω ενα φατουρο στον σχολιαστη ..νικ  δε κουικ καλαθη, ελεβειτορ,σλουκι λουκ κλπ τουλαχιστον για να μην πηγαινουν τζαμπα ταξιδια και κονομανε απο εμας

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Τύποι είμαστε η "μπασκετική" χώρα που στα 14 οι παίκτες ξέρουν 30 συστήματα απέξω αλλά και που παράλληλα δεν ξέρουν να σουτάρουν και να μπιστάνε την μπάλα.... :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Τύποι είμαστε η "μπασκετική" χώρα που στα 14 οι παίκτες ξέρουν 30 συστήματα απέξω αλλά και που παράλληλα δεν ξέρουν να σουτάρουν και να μπιστάνε την μπάλα.... :S
ελα ρε....εχουν βγει θηρια απο μια τοσο μικρη χωρα.
μην εισαι αδικος

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Δεν είμαι μηδενιστής τρούμπ,αλλά η γενική εικόνα είναι αυτή νομίζω...
το ξερω....
απλα η ελλαδα ειναι τουλαχιστον 2 υπερπαιχτες τουλαχιστον ανα δεκαετια...
μερικες φορες δεν εχει πρακτικο αντικτυπο στην εθνικη αλλα ετσι ειναι....
2 τουλαχιστον

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ελα ρε....εχουν βγει θηρια απο μια τοσο μικρη χωρα.
μην εισαι αδικος
Δυστυχώς στις μικρές ομάδες δεν υπάρχει η λογική του σουτ. Παρακολουθώ παιδικό και εφηβικό λόγω του ότι παίζει ο γιος καλού φίλου. Διαστροφή....  :grin:
Εκείνο που βλέπω κι εγώ είναι ότι η νίκη είναι αυτοσκοπός. Συστήματα, κλεψίματα, πρεςς στην άμυνα (κι αυτό μόνον από κανέναν καυλωμένο με το άθλημα πιτσιρικά, οι υπόλοιποι "ta2", "μούσι" και "μύκονος" ) και λέϋ απ δουλεύονται συστηματικά. Σουτ και τεχνική περί αυτού, ότι φωτίσει τον κάθε πιτσιρικά. Και μιλάμε για τμήματα επαγγελματικής ομάδας. Το τι βλέπουν τα ματάκια μου στα υπόλοιπα τμήματα, των ερασιτεχνικών δεν περιγράφεται. Άμα δε μπει κανένας κανόνας οι πόντοι της κάθε ομάδας να είναι 50% δίποντα και 30% τρίποντα πχ. αλλιώς να χάνει τον αγώνα, ματσούκια σαν τον Π"πέτρου, Π"γιάννη,Π"νικολάου, Π"κώστα, Π"γιώργο και δε συμμαζεύεται θα βλέπουμε για χρόνια ατελείωτα.
Δηλαδή ρε πουστιμ ο Χάρης ο Π"γεωργίου, ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Νουρέγιεφ και τόσοι άλλοι που έσπαζαν τις μπασκέτες για ώρες μετά την προπόνηση κορόιδα ήταν;
Σε λίγα χρόνια ο Κόντος, ο Κορωναίος, ο Ανδρίτσος, ο Γκέκος, ο Γιατζόγλου, ο Καστρινάκης, ο Διάκουλας και ο Κοκορόγιαννης θα μοιάζουν χεράδες ημίθεοι με τα φυντάνια που έχουμε στα τμήματα υποδομής.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Δυστυχώς στις μικρές ομάδες δεν υπάρχει η λογική του σουτ. Παρακολουθώ παιδικό και εφηβικό λόγω του ότι παίζει ο γιος καλού φίλου. Διαστροφή....  :grin:
Εκείνο που βλέπω κι εγώ είναι ότι η νίκη είναι αυτοσκοπός. Συστήματα, κλεψίματα, πρεςς στην άμυνα (κι αυτό μόνον από κανέναν καυλωμένο με το άθλημα πιτσιρικά, οι υπόλοιποι "ta2", "μούσι" και "μύκονος" ) και λέϋ απ δουλεύονται συστηματικά. Σουτ και τεχνική περί αυτού, ότι φωτίσει τον κάθε πιτσιρικά. Και μιλάμε για τμήματα επαγγελματικής ομάδας. Το τι βλέπουν τα ματάκια μου στα υπόλοιπα τμήματα, των ερασιτεχνικών δεν περιγράφεται. Άμα δε μπει κανένας κανόνας οι πόντοι της κάθε ομάδας να είναι 50% δίποντα και 30% τρίποντα πχ. αλλιώς να χάνει τον αγώνα, ματσούκια σαν τον Π"πέτρου, Π"γιάννη,Π"νικολάου, Π"κώστα, Π"γιώργο και δε συμμαζεύεται θα βλέπουμε για χρόνια ατελείωτα.
Δηλαδή ρε πουστιμ ο Χάρης ο Π"γεωργίου, ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Νουρέγιεφ και τόσοι άλλοι που έσπαζαν τις μπασκέτες για ώρες μετά την προπόνηση κορόιδα ήταν;
Σε λίγα χρόνια ο Κόντος, ο Κορωναίος, ο Ανδρίτσος, ο Γκέκος, ο Γιατζόγλου, ο Καστρινάκης, ο Διάκουλας και ο Κοκορόγιαννης θα μοιάζουν χεράδες ημίθεοι με τα φυντάνια που έχουμε στα τμήματα υποδομής.
σωστα αυτα που λες....
αλλα το μπασκετ απο την αλλη δεν ειναι και μονο σουτ...η δουλεια που πρεπει να κανει καθε παιδι να καλυψει αδυναμιες ειναι αλλο θεμα

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Φίλε τι είναι αυτά που λες; Υπάρχουν στη Θράκη χωριά ολόκληρα με κατάμαυρους κατοίκους, που γιορτάζουν κάθε εθνική γιορτή, παρελαύνουν περήφανα με την Ελληνική σημαία και πολεμούν κάθε προσπάθεια του Προξενείου να τους προσεταιριστεί, με την από καρδιάς απάντηση ότι αυτοί είναι Έλληνες. Πολύ περισσότερο Έλληνες στην πράξη, στην ουσία, στους τύπους από πολλά χρυσαύγουλα, πατριδοκάπηλους και κατ' επάγγελμα πατριώτες. Το έπος της Αλβανίας το χρωστάς κατά ένα μεγάλο μέρος σε έναν Εβραίο Συνταγματάρχη, που πέθανε στη μάχη και τον έθαψε ο παππάς του Συντάγματος με εβραίικη προσευχή. Έλληνας με Ε κεφαλαίο ο ένας, Έλληνας με Ε κεφαλαίο και πολλά κιλά αρχιδια και ο άλλος, ο παππας. Έλληνας είναι όποιος κοινωνεί του ελληνικού πολιτισμού. Τελεία.
αν υπηρχαν Ελληνες μαυροι τυπε θα ηταν σε ολο το φασμα της ελληνικης κοινωνιας.
πες μου εναν Ελληνα  πολιτικο,γιατρο,ηθοποιο,αθλητη,οτιδηποτε που να ειναι μαυρος.
και οτι επιθετο του να μην τελειωνει σε ουμπο,ιστα και αλεχ :S :S :S

the_answer

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Like
0
Πόντοι
0

Σωστος. Δυστηχως οι ελληνες προπονητες(ειδικα στις μικρες ηλικιες)  ειναι μαλακες με ολη τη σημασια της λεξης.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
σωστα αυτα που λες....
αλλα το μπασκετ απο την αλλη δεν ειναι και μονο σουτ...η δουλεια που πρεπει να κανει καθε παιδι να καλυψει αδυναμιες ειναι αλλο θεμα

Φίλε ο στοκαδούρα τα λέει καλά.Οι δύο ανά δεκαετία είναι λίγοι σε σχέση με την βαρύτητα που έχει το σπορ στη χώρα μας.
Θυμήσου ότι ο Διαμαντίδης δεν είχε σουτ και το απέκτησε με πολλή δουλειά και πέρσοναλ κόουτσινγκ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
αν υπηρχαν Ελληνες μαυροι τυπε θα ηταν σε ολο το φασμα της ελληνικης κοινωνιας.
πες μου εναν Ελληνα  πολιτικο,γιατρο,ηθοποιο,αθλητη,οτιδηποτε που να ειναι μαυρος.
και οτι επιθετο του να μην τελειωνει σε ουμπο,ιστα και αλεχ :S :S :S

Δουβαλίδης τύπε και Σόφο έρχονται πρόχειρα στο μυαλό μου.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Έχουμε και Έλληνοπακιστανούς,βλέπε Μιχαλολιάκος... ;)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δουβαλίδης τύπε και Σόφο έρχονται πρόχειρα στο μυαλό μου.
πατερας ΑφροΑμερικανος και μανα απο Καμερουν αντιστοιχα.
αν προσαρτησαμε ΗΠΑ και Καμερουν και δεν το ξερω πες το μου τυπε.
Ελληνας μαυρος με 2 γονεις ελληνες θα ηθελα να ξερω αν υπαρχει :S :S :S

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.321
Πόντοι
2.420
Στο μέλλον, δεν το γλυτώνουμε και αυτό! Αλλά δεν θα είναι δα και τρομερό!
θα κυκλοφορούνε ελληνίδες αραπίνες :wanker:

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Οι περισσοτερες ευρωπαϊκες ομαδες εχουν Αμερικανους νατουραλιζε στην Εθνικη τους ομαδα μάλιστα η Ιταλία έχει 4 Αμερικανους και μερικους αποεμας τους πειραξε οι παρουσια των Αντετοκουμπο στην Εθνικη που γεννηθηκαν και ανδρωθηκαν μπασκετικα στην Ελλαδα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

Για τον Δουβαλίδη δεν είπες ρε τυπε...
Ένας γονέας δεν σου φτάνει?
Έχεις φωτό του μπαμπά Σχορτσιανίτη;Γιατί Έλληνας είναι αλλά έχει χωρίσει άσχημα αρκετά χρόνια πριν με την Καμερουνέζα μαμά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Άμα γίνεις πρωθυπουργός να βγάλεις νόμο όπου θα απαγορεύεται λευκός να πηγαίνει με μαύρη ή το ανάποδο.
Όπως είχαν οι Αμερικάνοι μέχρι πριν 50 χρόνια.

Μπορεί να είναι από την Αλαμπάμα ο τύπος.... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom