Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
Το παγκόσμιο έχει ήδη ξεκινήσει και γίνεται στο Νιούκαστλ της Αγγλίας και είμαστε στον ίδιο όμιλο με τις πανίσχυρες Αγγλία και Γαλλία και τη Σαμόα που ως ομάδα της Ωκεανιας θα είναι σχετικά υπολογίσιμη.
Δυστυχώς...καλά θυμομουνΤο διάβασα τώρα και δεν το ήξερα πέθανε όντως φίλε μαρκήσιε και πορνιλιμπεραλ (ο Ιβανώφ ) από καρδιακή προσβολή μόλις 50 χρόνων(σωστός το 2016 .Κριμα ) .Να είστε καλά και οι δυο .
Εντάξει λιοντάρια-χριστιανοί είναι αυτό.
Ο Άγγλος σπικερ ενθουσιάστηκε με τους πόντους μας πάντως...
Πριν λιγες μερες πρωτογνωρισα το συγκεκριμενο αθλημαΗ τακτική παίζει τεράστιο ρόλο.
Όχι μόνο τα κορμιά.
Φοβερό άθλημα.Πριν λιγες μερες πρωτογνωρισα το συγκεκριμενο αθλημα
Σιγα σιγα καταλαβαινω πως πρεπει να πασαρουν, πως γινεται το σωστο τακλιν κτλ
Rugby Tackling Rules
www.rookieroad.com
Το δευτερο που βαλαμε ειναι γκολαρα! Μου αρεσε η πασα και η φοβερη προσποιησαρα πριν το σπριντΟ Άγγλος σπικερ ενθουσιάστηκε με τους πόντους μας πάντως...
Μια νίκη με τη Σαμόα είναι πιθανό να την κάνουμε πάντως, έτσι για το γόητροΤο δευτερο που βαλαμε ειναι γκολαρα! Μου αρεσε η πασα και η φοβερη προσποιησαρα πριν το σπριντ
Δυστυχως πεσαμε σε ομιλο φωτια.......
sidestep λέγεται η απότομη αλλαγή κατεύθυνσηςΤο δευτερο που βαλαμε ειναι γκολαρα! Μου αρεσε η πασα και η φοβερη προσποιησαρα πριν το σπριντ
Δυστυχως πεσαμε σε ομιλο φωτια.......
μακάρι.... αλλα ειναι λιγο δύσκολο....Μια νίκη με τη Σαμόα είναι πιθανό να την κάνουμε πάντως, έτσι για το γόητρο
Σοβαρά μιλάς ? Τιμή μου γιατί εγώ το άνοιξαη εθνική μας στην Αγγλία έχει ενημερωθεί για το thread αυτό εδω στα μπουρδέλα και γουσταραν!!!