Νέα

Εθισμός σε μαλακία, εκσπερμάτωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Εδω και αρκετό καιρό, περισσότερο από χρόνο, έχω παρατηρησει στον εαυτό μου, ότι κάνω καλύτερο ύπνο, ξεκούραση, αν τραβήξω μια μαλακια η κάνω σεξ. Εννοώ σε σημείο εθισμου, να μη μπορώ να κοιμηθώ αλλιώς. Είναι φυσικό αυτό το έχετε αντιμετωπίσει, η απλά να είναι εθισμός όπως το ποτό το τσιγάρο ο καφές;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.409
Πόντοι
9.297
Καλυτερα αυτος ο εθισμος παρα ο εθισμος στο κουτσομπολιο και την κακολογια οπως η μεση ελλεεινιδα.Επισης με αυτον τον εθισμο γυμναζεις τον προστατη σου και τα χερια σου χωρις να κινδυνευεις να χασεις λεφτα οπως με τον υπερμετρο τζογο.Ασφαλιζεσαι και απο A.I.D.S. και απο κινεζικη πανουκλα..."Για να μεινεις εκτος νοσου μοναχος σου εκτονωσου ""οπως ελεγε ο Γιαννης Ζουγανελης προ αμνημονευτων ετων:thumbsup::D:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
κυριοι, εγω ολη μου την εφηβια, την νεανικη ζωη, και ως τα 30-35 ετσι την περασα.
μια μαλακια παντα για να κοιμηθω σαν πουλακι.......αν και συχνα πυκνα την επαιζα και στο ενδιαμεσο κυριως οταν δεν ειχα τι να κανω.

εξαιρεση αποτελουσε η μερα που την επομενη ειχα στο γυμναστηριο πιεσεις στηθους. παντα φοβομουν μην φαω την μπαρα στο κεφαλι και χτυπησω ασχημα.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Ας μην προτρέχεις. Οποιοσδήποτε κανει καλύτερο ύπνο μετά από εκσπερμάτιση.
Βέβαια είμαι από αυτούς οου θεωρούν κατώτερης τάξης τον αυνανισμό.

Εθισμό σε κάτι έχεις όταν είναι επαναλαμβανόμενο και άμα δεν το κάνεις σου δημιουργεί τέτοια δυσφορία ή και δυσλειτουργία στη ζωή σου. Τουτέστιν, αν δεν μπορεί να κοιμηθεί κάποιος επειδή δεν τον έπαιξε, το λες και εθισμό.
Το λεω γιατί έχω τραβήξει λούκι με το συγκεκριμένο θέμα :)

Κάποτε παραένιωσα ρεζίλι που δεν μου σηκωνόταν με ένα από τα κορίτσια μας. Το κατάλαβε η ιέρεια, μου μίλησε κ με ενθάρρυνε να βάλω στόχο να μην τον παίξω.
Χρειάστηκα 25 μέρες, θυμάμαι, να επανέλθει κανονικά καλή, γερή στύση.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.290
Πόντοι
2.306
κυριοι, εγω ολη μου την εφηβια, την νεανικη ζωη, και ως τα 30-35 ετσι την περασα.
μια μαλακια παντα για να κοιμηθω σαν πουλακι.......αν και συχνα πυκνα την επαιζα και στο ενδιαμεσο κυριως οταν δεν ειχα τι να κανω.

εξαιρεση αποτελουσε η μερα που την επομενη ειχα στο γυμναστηριο πιεσεις στηθους. παντα φοβομουν μην φαω την μπαρα στο κεφαλι και χτυπησω ασχημα.
Τυπε πως συνδέεται το παίξιμο πουτσας με τον κίνδυνο να σου πέσει η μπάρα στις πιέσεις πάγκου?? :think:

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Αμα την παιζεις συνεχεια εχεις χαλαρη στυση.
Δεν εχεις καλο αβανς

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
συχνα πυκνα την επαιζα και στο ενδιαμεσο κυριως οταν δεν ειχα τι να κανω.
Τυπε πως συνδέεται το παίξιμο πουτσας με τον κίνδυνο να σου πέσει η μπάρα στις πιέσεις πάγκου?? :think:
φιλε ημουν σαφης.
με ειχε φαει η μαλακια.

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Κάτι άλλο. Όταν κάνω πολύ έντονη χειρωνακτική εργασία, ο οργασμός είναι πολύ πιο έντονος και με διάρκεια. Μιλάμε για σκληρή δουλειά, βαρειές δουλειές με πολύ κούραση. Ε μετά είναι απίστευτος οργασμος έντονος με διάρκεια και μένει και μια ευχαρίστηση στο σώμα για ώρες όπως ξεκουράζεσαι.

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
μην τρελενεσαι ... φυσιολογικο ειναι

μαζι με την εκσπερματωση εκκρινονται και διαφορες ορμονες στον οργανισμο σου

μια απο αυτες ειναι η οξυτοκινη (αλλιως ορμονη της αγαπης, χαλαροτητας, γαληνης ή ευεξιας) που σου προκαλει αυτα που νιωθεις ... ευχαριστηση , καλυτερο υπνο κλπ

και αν δεν κανω λαθος η συνθετικη οξυτοκινη εχει δραση παρομοια με της μορφινης, και χρησιμοποιειται στην αποτοξινωση ναρκομανων, γιαυτο και το αισθημα εθισμου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.409
Πόντοι
9.297
Για την χειρωνακτικη εργασια...αυξανει την τεστοστερονη η οποια με την σειρα της σε κανει πιο...σεξουαλικο.Με λιγα λογια η χειρωνακτικη εργασια ανεβαζει επιδοσεις και βελτιωνει και την φυσικη κατασταση αρκει βεβαιως να μην δημιουργουνται τραυματισμοι π.χ. στην μεση η να μην προκαλειται πολυ εντονη και διαρκης κουραση.Εννοειται οτι και στις δυο αυτες περιπτωσεις απομακρυνομαστε απο το αγαπημενο μας αθλημα.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εθισμός είναι κάτι όταν κοστίζει σε λεφτά ή υγεία.
Π.χ. εθισμός στα ναρκωτικά, χαλάς λεφτά και γίνεσαι τζάνκι με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δουλέψεις.
Εθισμός στο κάπνισμα, χαλάς λεφτά και υγεία.
Εθισμός στο φαγητό, πάλι υγεία.
Κλπ...

Η μαλακία είναι τσάμπα, κρατάει 5 λεπτά και στην υγεία κάνει καλό.
Άρα δεν είναι εθισμός.
Εκτός αν τον παίζεις 10 ώρες τη μέρα και σου στερεί από άλλες δραστηριότητες. Τότε ναι είσαι μαλάκας.

Εμένα πάντως το αντίθετο. Η μαλακία με βοηθάει. Δηλαδή όταν δουλεύω πολλές ώρες, ειδικά τώρα στο σπίτι τα παίζω και δεν αντέχω άλλο μετά από κάποια στιγμή.
Βαράω μια πηχτή και γεμίζω ενέργεια να συνεχίσω.
Οπότε ακριβώς το αντίθετο από εθισμό θα έλεγα.

Αντίθετα από τη μαλακία όμως το σεξ μπορεί να γίνει εθισμός.
Γιατί κυνηγώντας το μουνί (ή την πούτσα) μπορεί να αφιερώνεις πάρα πολλές ώρες της ημέρας σε αυτό και να καταστραφείς.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Γιατί κυνηγώντας το μουνί (ή την πούτσα) μπορεί να αφιερώνεις πάρα πολλές ώρες της ημέρας σε αυτό και να καταστραφείς.
ναι ρε φιλε, αυτο παθαινω και εγω καθημερινα.
δεν εχω τι να κανω τωρα που δεν παω και γυμναστικη.....
στην αρχη βλεπω μερικες τσοντες με καλα γαμησια μετα περναω στα σαδομαζοχιστικα..........
υστερα μπαινω ινσταγραμ και φεισμπουκ χαλβαδιαζοντας τις ηλεκτρονικες φιλες της αδερφης μου και τις δικες μου. ε, καπου εκει ξεροχυνω δεν μπορω να κρατηθω ο παλιομαλακας

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.744
Πόντοι
27.261
[quote author=Termin link= ]Εδω και αρκετό καιρό, περισσότερο από χρόνο, έχω παρατηρησει στον εαυτό μου, ότι κάνω καλύτερο ύπνο, ξεκούραση, αν τραβήξω μια μαλακια[/quote]

Στις ποσες αρχιζεις και βλεπεις ονειρα?

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Εχει πολλους το σαη εθισμενους:jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking2::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

Εγγρ.
20 Απρ 2020
Like
153
Πόντοι
1
Εδω και αρκετό καιρό, περισσότερο από χρόνο, έχω παρατηρησει στον εαυτό μου, ότι κάνω καλύτερο ύπνο, ξεκούραση, αν τραβήξω μια μαλακια η κάνω σεξ. Εννοώ σε σημείο εθισμου, να μη μπορώ να κοιμηθώ αλλιώς. Είναι φυσικό αυτό το έχετε αντιμετωπίσει, η απλά να είναι εθισμός όπως το ποτό το τσιγάρο ο καφές;
Φίλε, μη μασας, ειναι απολυτα φυσιολογικό. Η μαλακία ειναι το καλυτερο ηρεμιστικό.
Προσωπικά για μενα, καθε μεσημερι μετα τη δουλεια, εχει φαί, μαλακία και ύπνο.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.651
Πόντοι
2.660
Σαν πετύχει η μαλακία, τύφλα να 'χει το γαμίσι.

Και για όσους πηγαίνετε μικροί στο κατηχητικό.... όχι δεν τυφλώνει !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom