Νέα

Ad Ethereal Spa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 42K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ξάδερφος

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
215
Πόντοι
0
Επιστροφή από Αθήνα και καθήμενος στο πίσω κάθισμα σαν επίσημος γράφω αυτή την κριτική, για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου από το εν λόγω μαγαζί. Πέρασμα λοιπόν το απόγευμα, πρώτη φορά στο συγκεκριμένο χώρο αλλά από τις κοπέλες που είδα στο πρόγραμμα ξανάειχα περάσει με την Τζένη, είδα την Λίνα και μια καινούρια μου είπαν την Φεη με αερόσακους. Πέρασμα με Τζένη η οποια την ώρα που πήγαινα στο δωμάτιο μου είπε έχουμε και προσφορά 100 ευρώ διπλό για μισή ώρα, ούτε που το σκέφτηκα με ταχύτητα φώτος η σκέψη λεω ελάτε εσύ και η Λίνα όπως και έγινε. Το μασάζ με 4 χέρια είναι το κάτι άλλο πρώτη φορά δεν το έχω ξανάκανει κυριολεκτικά με έκαναν αλοιφή, μετά γύρισμα και αρχίσαμε τα παιχνίδια δεν προλάβαινα να πιάνω ήταν όλα διπλα μια ξανθια μια μελαχρινή, μια έπαιρνε πιπα η άλλη με χαϊδεύε.και.φιλιομασταν τελικά δεν άντεξα πολύ πώς να αντέξω;; μήπως ήμουν προετοιμασμενος για διπλό;; ήταν κάτι αναπάντεχο και ωραίο και τελείωσα με πιπα από την Τζένη εκείνη την στιγμή, στη συνέχεια μιας και είχαμε λίγη ώρα με χαλάρωσαν με μασάζακι έκανα το μπανακι μου και εφυγα. Φυσικά και θα το ξανακάνω όταν έρθω πάλι Αθήνα, εδώ να πω ότι ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος και ζεστός. Αυτά από εμένα, να μάστε καλά και πάντα τέτοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom