rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Στο φλοιό .
οκ , για μη γιατρός είσαι καλός ;)
Στο φλοιό .
Φίλε,μοῦ ἄρεσε πολὺ ἡ ἀνάλυσις τῶν λέξεων ὁμο-ἑτεροφοβία,πραγματικὰ δὲν φανταζόμουνα ποτέ ὅτι οἱ λέξεις, ὅμος καὶ ἑτέρος, ἀπευθύνονται ἀποκλειστικῶς σὲ τέτοια ἄτομα...Ετεροφοβια (η) : ορος δανεισμένος από την ομοφοβια.
Και θέτω τον εξης προβληματισμό.
Γνωρίζουμε ότι ομοφοβια είναι η λεκτική και η σωματική βια εναντίων όμοιου φύλου ατόμων, με αφορμή την σεξουαλική τους επιλογή, δηλαδή την ομοφυλοφιλία.
Δεν έχει γινει ποτε όμως λόγος για την λεκτική βια που ασκούν οι ομοφυλόφιλοι στους ετεροφυλοφιλους, που τους θεωρούν όλους αδερφές, κρυφοπουστιδες ότι δεν ξέρουν τι χάνουν που δεν δοκιμάζουν, ότι είναι οπισθοδρομικοί κτλπ, προσβάλλοντας την επιλογή των ετεροφυλοφιλων στο αντίθετο φύλο. Μήπως μιλάμε για ετεροφοβια; Η απλα για μια βλακώδης συμπεριφορά;
Πολύ σωστά. Κακές πουστάρες, που λέει και το ρητό.
Ευτυχώς, δεν μου έτυχε φεμινίστρια στο διάβα μου, ίσαμε σήμερα. Νά 'ναι καλά οι αγορίτσαροί μας, και η έλλειψη φροντίδας και προσοχής αυτών προς τα κοριτσάκια της χώρας μας. Κάποιες πάντως που θέλανε να λέγονται φεμινίστριες, με λίγα χαδάκια στο σωστό σημείο, αμέσως "γατίσανε"... Μόνο Πουρρ και Νιάου δεν ακούω, έτσι όπως τους το κάνω εγώ.
Τύπε, λογικό αυτό! Στην αγγλία, ΟΛΑ πάνε ανάποδα, και διαχρονικά. Έχουν βασίλισσα αντί για βασιλιά. Οδηγούν στη λάθος μεριά του δρόμου. Τα τιμόνια τους είναι στη θέση του συνοδηγού. Είναι νορμάλ ο γάμος μεταξύ πρώτων ξαδερφιών. Πίνουν τσάι κάθε μέρα χωρίς να είναι κινέζοι. Ο καλός καιρός για αυτούς είναι οι βροχές, και ο πιο συνηθισμένος, αντί του καθαρού, ανοιχτού, καιρού. Η αιθαλομίχλη είναι αυτό που έχουν αντί για καθαρό αέρα, εκεί στα μέρη τους. Οι πούστηδές τους δεν είναι κακές και κακιασμένες. Το να είσαι αδερφή εκεί είναι αναμενόμενο...
Τί άλλο; Εκεί, όλα πάνε ανάποδα. Εκεί, έχει καλές πουστάρες. Έχει που έχει και πολλές στα μέρη τους...
Εγω πάντως κάτι πούστηδες που ήξερα στην Αγγλία ήταν πιο καλόκαρδοι και απο τους στρεϊτ !
Μου εχει τυχει , μαλιστα επι της οδου αχαρνον , και ενο ειμια ντουκι 82 κιλα ισια πλατη , και γενικα χαρντ λουκ...Ενω οδηγουσσα και κοιταξα πολυ λιγο ενα τρανσεξουαλ φωναξε δυνατα αντε προχωρα κοπελα μου... Με πολυ επιθετικο υφος και πολυ δυνατα το φωναξε... φυσικα δεν ασχοληθηκα μιση φαπα την ειχα...Προσωπικα...μονο ενατρανς εχω γνωριση που ειναι πολυ καλο ατομο...και δεν παιρνει χρηματα..οσες αλλες εμπειριες ειχα ηταν μετριες...και κακες...απλά την κοίταξα την προσπέρασα και με στόλισε
ήταν πολύ εριστικός και έψαχνε αφορμή για
πιστεύω ότι είναι η τεστοστερόνη που παρά την ορχεκτομή δημιουργεί εριστικότητα
Μου εχει τυχει , μαλιστα επι της οδου αχαρνον , και ενο ειμια ντουκι 82 κιλα ισια πλατη , και γενικα χαρντ λουκ...Ενω οδηγουσσα και κοιταξα πολυ λιγο ενα τρανσεξουαλ φωναξε δυνατα αντε προχωρα κοπελα μου... Με πολυ επιθετικο υφος και πολυ δυνατα το φωναξε... φυσικα δεν ασχοληθηκα μιση φαπα την ειχα...Προσωπικα...μονο ενατρανς εχω γνωριση που ειναι πολυ καλο ατομο...και δεν παιρνει χρηματα..οσες αλλες εμπειριες ειχα ηταν μετριες...και κακες...