ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 30.049
- Πόντοι
- 34.538
Για εμας που ψηφισαμε οχι στο εδω δημοψηφισμα δεν εχει πιπα:S :S :S
ξερω τυπε,εισαι στην πλειοψηφια του ναι,10 τοις εκατο,οχι,δεν πηρες ποτε πιπα στον Σοιμπλε,δεν του χεις μαραζωσει την τσαπου απο τα τσιμπουκια,σιγουρα οχι :S :S :Sεσύ που ψήφισες όχι κάνεις πίπα τώρα...
ξερω τυπε,εισαι στην πλειοψηφια του ναι,10 τοις εκατο,οχι,δεν πηρες ποτε πιπα στον Σοιμπλε,δεν του χεις μαραζωσει την τσαπου απο τα τσιμπουκια,σιγουρα οχι :S :S :S
εγώ δεν το έπαιξα υπερήφανος και αξιοπρεπής...
Επειδη δεν εισαι.εγώ δεν το έπαιξα υπερήφανος και αξιοπρεπής...
Επειδη δεν εισαι.
Εσεις ανεβασατε τον Τσιπρα με αυτους τους αλητες που ψηφιζατε τοσα χρονια.Εσεις αναγκασατε τον κοσμακη να τον πιστεψει.ενω εσύ μαστεράκο ... ασε δεν συζητάμε... μας τον κουβάλησες τον Τσίπρα, ψήφισες όχι στο δημοψήφισμα και κάνεις πίπες τώρα...
και κερατάς και γαμημένος...
Δωσε μπουνια στον υπευθυνο μαστερακοΕσεις ανεβασατε τον Τσιπρα με αυτους τους αλητες που ψηφιζατε τοσα χρονια.Εσεις αναγκασατε τον κοσμακη να τον πιστεψει.
Μπουνια θες εσυ τυπε για τις μαλακιες που πιστευεις.Και μπουνια θελουν οσοι ψηφισαν δευτερη φορα τσιπρα.Δωσε μπουνια στον υπευθυνο μαστερακο
Αλλα προσεχε γιατι ο καθρεφτης κοβει![]()
Μπουνια θες εσυ τυπε για τις μαλακιες που πιστευεις.Και μπουνια θελουν οσοι ψηφισαν δευτερη φορα τσιπρα.
Να στησεις κωλο να σε γαμησουν θελουν.ααα ναι ... ?? και όσοι ψήφισαν την πρώτη φορά τι θέλουν ? πούτσα και ξύλο ?
Να στησεις κωλο να σε γαμησουν θελουν.
Το μονο που αρπαζουν ειναι τα αρχιδια μου.Οπως και συ.γεια την ώρα στησε το κωλαράκι σου στα αρπακτικά που κυβερνάνε και τα αρπαζουν από χίλιες μπάντες...
Το μονο που αρπαζουν ειναι τα αρχιδια μου.Οπως και συ.
μαστεράκο εγώ δεν ασχολούμαι με μικροπράγματα όπως τα φουντουκάκια σου