You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εταιρίες Courier, τιμές, εμπειρίες, προτάσεις.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsolias.Psolias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 72
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
το βρήκα... βγαίνει 10 ευρώ πιο πάνω :- (τουτέστιν 48 με 57)η γενικη ταχυδρομικη ειναι κουριερ, οχι ελτα
κούριερ έπρεπε να σπουδάσω ρε πούστη μου
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
όπου και να τον παίρνουν τώρα μικρή σημασία έχει...α στη γενικη ταχυδρομικη τον παιρνουν. >
τι 30 τι 40 τι 50.... πάνε τα λεφτά από μαλακία.
θα μπορούσα να πάω να γαμήσω με τόσα λεφτά, αλλά ....
ziziaek
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
einai mpoyrdelo oles και η γενικη ταχυδρομικη το μεγαλυτερο αν και συνεργαζομε μαζι τουσ ,μια φορα σχιστικε το σακουλι και πεσανε ολα τα gr οξω μεγαλη ζημια,αντε να τουσ πεισ και τιποτα και τι να τουσ πεισ δηλ.μου λειπουν 400 γρ
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
παρήγγειλα κάτι και μετά από 3 εβδομάδες έφτασε στην πόλη που είμαι, έκανε το γύρω της ελλάδας ενώ το κατάστημα που το παρήγγειλα είναι 100 χιλιόμετρα μακρυά.
τέλος πάντων, τώρα είναι στην acs από εχτές και μου έστειλαν μήνυμα ότι μπορώ να το παραλάβω από το υποκατάστημα.
παίρνω ένα τηλέφωνο και λέω αν θα μου το στείλουν και μου λένε σήμερα θα το στείλουν... αλλά ακόμα το στέλνουν.
μπορώ να ακυρώσω για οποιοδήποτε λόγο την παραγγελία λόγω των όλων αυτών προβλημάτων... άσε που άμα το πάρω από αλλού γλιτώνω και επιπλέον φράγκα τώρα που έπεσε η τιμή του προιόντος μετά από 3 βδομάδες
τέλος πάντων, τώρα είναι στην acs από εχτές και μου έστειλαν μήνυμα ότι μπορώ να το παραλάβω από το υποκατάστημα.
παίρνω ένα τηλέφωνο και λέω αν θα μου το στείλουν και μου λένε σήμερα θα το στείλουν... αλλά ακόμα το στέλνουν.
μπορώ να ακυρώσω για οποιοδήποτε λόγο την παραγγελία λόγω των όλων αυτών προβλημάτων... άσε που άμα το πάρω από αλλού γλιτώνω και επιπλέον φράγκα τώρα που έπεσε η τιμή του προιόντος μετά από 3 βδομάδες
concavles
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η οθόνη είναι 8 κιλά και είναι 22" χωρίς τη συσκευασία, θα μου γαμήσει το πορτοφόλι η μαλακία....
Πάρε καινούργια, ποιό φτηνά θα σου 'ρθει τελικά..
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.820
- Πόντοι
- 11.585
παρήγγειλα κάτι και μετά από 3 εβδομάδες έφτασε στην πόλη που είμαι, έκανε το γύρω της ελλάδας ενώ το κατάστημα που το παρήγγειλα είναι 100 χιλιόμετρα μακρυά.
Η acs ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο, αν δεν εχει τηλ το δεμα πανω και εισαι καμια περιοχη περιεργη, δεν καθονται να σε ψαξουν, να ρωτησουν κανεναν μηπως σε ξερει, χεσε μεσα κουριερ.!! ...κρατανε το δεμα 10 μερες και το στελνουνε πισω...
Χωρια οτι ειναι ακριβη, δεμα 10χ10χ10 ουτε 100 γραμμαρια απο Αθηνα-Θεσσαλονικη χρεωσανε 19 ευρω μεταφορικα.!
Η acs ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο,
συμφωνω. εμας, ανοιξαν και επιστολη που νομιζαν οτι ειχε και μετρητα.
σε φιλο, τα πηραν κιολας. βεβαια, ισχυριζοναται οτι απαγορευεται η μεταφορα μετρητων. Αν ομως τα βαλεις, πρεπει να τα κλέψουν? γιατι αυτο καναν. τα πηραν.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
συμφωνω. εμας, ανοιξαν και επιστολη που νομιζαν οτι ειχε και μετρητα.
σε φιλο, τα πηραν κιολας. βεβαια, ισχυριζοναται οτι απαγορευεται η μεταφορα μετρητων. Αν ομως τα βαλεις, πρεπει να τα κλέψουν? γιατι αυτο καναν. τα πηραν.
Μετρητά με ταχυδρομείο;
Παιδαριώδες αν και κάποτε το είχα κάνει και γω, ευτυχώς χωρίς συνέπειες...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τηλέφωνο έχω δώσε κινητό και σταθερό μάλιστα και είμαι απίκο όλη μέρα στο σπίτι για αυτή τη μαλακία.Η acs ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελο, αν δεν εχει τηλ το δεμα πανω και εισαι καμια περιοχη περιεργη, δεν καθονται να σε ψαξουν, να ρωτησουν κανεναν μηπως σε ξερει, χεσε μεσα κουριερ.!! ...κρατανε το δεμα 10 μερες και το στελνουνε πισω...
Χωρια οτι ειναι ακριβη, δεμα 10χ10χ10 ουτε 100 γραμμαρια απο Αθηνα-Θεσσαλονικη χρεωσανε 19 ευρω μεταφορικα.!
στα @@ μου τι θα το κάνουν το δέμα δεν έχω πληρώσει τίποτα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
επανήλθε μόνη της η οθόνη μετά από 2 βδομάδες.... πρέπει να έπιασαν τόπο τα καντήλια.Πάρε καινούργια, ποιό φτηνά θα σου 'ρθει τελικά..
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Πως σας τυχαίνουν όλο αναποδιές ρε μάγκες δεν μπορώ να καταλάβω.
Εχω στείλει και παραλάβει πάνω απο 20 φορες με Acs και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα...
Μια φορά έστειλα ένα μικρό δοχείο με τυρι αλλά το είχα καλά συσκευασμένο.
Λες να μου το τρώγανε αν το ανοίγανε?
Εχω στείλει και παραλάβει πάνω απο 20 φορες με Acs και δεν ειχα ποτέ πρόβλημα...
Μια φορά έστειλα ένα μικρό δοχείο με τυρι αλλά το είχα καλά συσκευασμένο.
Λες να μου το τρώγανε αν το ανοίγανε?
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μόλις πήρα και ακύρωσα την παραγγελία παρόλο που είναι στο κέντρο το υποκατάστημα της acs
έπεσε και η τιμή του προιόντος κατά 15 ευρώ με την αναμονή
παρεμπιπτόντως το κατάστημα είναι το παράδοση χανιά ηράκλειο μέσω βόρειας ελλάδας σε συνδυασμό με την acs.
έπεσε και η τιμή του προιόντος κατά 15 ευρώ με την αναμονή
παρεμπιπτόντως το κατάστημα είναι το παράδοση χανιά ηράκλειο μέσω βόρειας ελλάδας σε συνδυασμό με την acs.
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Θέλω κάτι που έχω παραγγείλει και θα το πληρώσω με αντικαταβολή να έρθει με courier μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα και πριν πληρώσω να το ανοίξω για να σιγουρευτώ óτι το περιεχóμενο είναι ακριβώς αυτó που θέλω. Γίνεται αυτó? Επίσης αν δηλώσω στοιχεία διαφορετικά απó τα δικά μου θα έχω κάποιο πρóβλημα? Ο courier ζητάει ταυτóτητα?Ευχαριστώ
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
εξαρτάται το δέμα , το κόστος αγοράς και την αποστολή.
όταν πήρα το λαπτοπ, 1250 ευραίους αγορά, ήρθε σαν αυστηρά προσωπικό, δηλαδή ούτε η μάνα μου δεν μπορούσε να το παραλάβει αν ήταν σπίτι. έπεσαν 2-3 υπογραφές παραλαβής, έδειξα ταυτότητα και την έκανε.
πριν 3 μέρες πήρα 2 σκληρούς 2TB και μια θήκη για σκληρό, αγορά 189 ευρώ, ήρθε ο κούριερ τα άφησε, πήρε τα λεφτά και άντε γεια, ούτε υπογραφές ούτε τίποτα.
όταν πήρα το λαπτοπ, 1250 ευραίους αγορά, ήρθε σαν αυστηρά προσωπικό, δηλαδή ούτε η μάνα μου δεν μπορούσε να το παραλάβει αν ήταν σπίτι. έπεσαν 2-3 υπογραφές παραλαβής, έδειξα ταυτότητα και την έκανε.
πριν 3 μέρες πήρα 2 σκληρούς 2TB και μια θήκη για σκληρό, αγορά 189 ευρώ, ήρθε ο κούριερ τα άφησε, πήρε τα λεφτά και άντε γεια, ούτε υπογραφές ούτε τίποτα.
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αφήνουν να ανοίξεις το δέμα πριν πληρώσεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 990