Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
για το σκηνικο λες?πως είναι δυνατόν να μην σε έχουν μπαναρει;
αγαπάω το σάιτ και δεν έχω υπερβή τα όρια , απλό !! Ασχολησου με τα θέματα μέσα εδώ ,ενημεροσου , έχει παρά πολλά θέματα τύπε μου.πως είναι δυνατόν να μην σε έχουν μπαναρει;
στη πουστια ο νους τους..πουστηδες...κακια φαρα...
ακριβως και πως να σου φερθουν πουστικα.....στη πουστια ο νους τους..
Ισχύει.Τις μαθαίνουν τα μυστικά του καλού τρομπονιού.Εγω βλεπω συνεχεια στο δρομο νεαρους κιναιδους να συμβουλευουν για ερωτικα ζητηματα νεαρες ελλεινιδες. Ο Ελληνας πατερας βριζει τους πουστηδες, αλλα αυτοι διαπαιδαγωγουν την κορη του.
τουλαχιστον να ευχομαστε να τις παροτρυνουν να τον παιρνουν απο τον κωλο...Ισχύει.Τις μαθαίνουν τα μυστικά του καλού τρομπονιού.
Απλα σκεφτειτε οτι αν αυτο αποφασισει να το κανει γυναικα, και που σιγουρα θα εχει συμβει, θα εχει κολλησει 3000 ατομα σε εναν χρονο. Ειναι λυπηρο ποσο αρρωστα μπορει να σκεφτει ενα μυαλο.
Τι εννοεις πολυ δυσκολα αν κανεις ακαποτο σεξ δεν μολυνεσαι απο τα υγρα της;η γυναίκα μπορέι πολύ δύσκολα να μολύνει τον άνδρα. Ο συνηθέστερος τρόπος μετάδοσης του HIV είναι είτε μέσω σήριγγας (ναρκωτικά) , είτε μέσω ομοφυλοφυλικής επαφης.
Για αυτό λέμε προσοχή σε κάποιες ομάδες ανθρώπων.
Δεν είναι ρατσισμός, είναι προστασία. Απλά πράγματα.
αυτό ενοει ο τύπος : πιθανότητες μετάδοσης Μετάγγιση αίματος 90%Τι εννοεις πολυ δυσκολα αν κανεις ακαποτο σεξ δεν μολυνεσαι απο τα υγρα της;
Ενταξει ο τυπος ειναι αρρωστος, βεβαια το μυαλο τρελενεται αν μαθεις οτι κολλησες HIV και φλιπαρεις, χανεις το νοημα για τη ζωη και μπορεις να κανεις το οτιδηποτε..
Δεν το λέω εγώ αλλά τα στατιστικά από το κελπνο που είναι αναρτημένα στο Ίντερνετ !! Κόπυ το έκανα και το έβαλα !!Πολυ μικρα ρε συ δεν ειναι αυτα τα ποσοστα?? Δηλαδη αν γυναικα εχει HIV και την παρεις ακαποτα εχεις πιθανοτητες 0,10%? Υπερβολικα μικρο νομιζω.. Στο αρθρο υπονοει οτι αυτος που γαμαγε πουστηδες τους κολλαγε ολους απλα σκιζοντας το προφυλακτικο αλλα εσυ μιλας για 1,7 πιθανοτητες σε πρωκτικη επαφη χωρις προφυλαξη
Πολυ μικρα ρε συ δεν ειναι αυτα τα ποσοστα?? Δηλαδη αν γυναικα εχει HIV και την παρεις ακαποτα εχεις πιθανοτητες 0,10%? Υπερβολικα μικρο νομιζω.. Στο αρθρο υπονοει οτι αυτος που γαμαγε πουστηδες τους κολλαγε ολους απλα σκιζοντας το προφυλακτικο αλλα εσυ μιλας για 1,7 πιθανοτητες σε πρωκτικη επαφη χωρις προφυλαξη
νασαι καλά τύπε μου , τα λέει η επιστήμη και όχι εμείς ...Τα νουμερα αυτα που ανεβασε ο φιλος FORMET ειναι επισησμα. Σε ολους τους διεθνης οργανισμους σχετικα με το θεμα μπορεις να τα βρεις!
Aν το βαλεις ακαποτα σε οροθετικη (που δεν παιρνει αγωγη, γιατι αν περνει δεν κολλας!) εχεις 0,05 πιθανοτητες να κολλησεις, μια στις 2000 δηλαδη!
Βασικα με σκισμενη καποτα ειναι πιο δυσκολο να κολλησεις οποτε το ποσοστο θα ειναι μικροτερο απο 0,05 ως 1,7 που λενε οι στατιστικες!