Νέα

Εσείς τί θα κάνατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Ζουγκλα εχουμε γινει,οχι τωρα εδω και πολλα χρονια.μπαινω στο θεμα το Σαββατο που μας περασε ενας συναδερφος μου με ενα φιλο του ειχανε παει για ποτο στου Ψυρρη,ε αφου τα ηπιανε φευγουν κατα τις 4 και πανε να παρουν το αμαξι για να φυγουν.πριν μπουνε στο αμαξι εμφανιζονται δυο τυποι,του λεει ο ενας στον συναδερφο μου,φιλε μπορεις να μου δωσεις το πορτοφολι σου(ηταν και ευγενικοι) :o.στην αρχη του παιδιου του ηρθε καπως,νομιζε οτι του κανει πλακα,ουτε μαχαιρια ουτε αλλα διαφορα.τον κοιταζει απο πανω μεχρι κατω και του λεει δεν σου δινω τιποτα ελα παρτα αν θελεις  :2funny:.
μετα αρχιζουν τα δυσκολα,ερχονται στα χερια μπουνιες κλωτσιες,ο φιλος του συναδ.εφαγε μια πολυ γερη στο πρωσωπο μαλλον σιδερογροθια,και επεσε κατω για πολυ ωρα.ο συναδ,καθως παλευε με τους 2,εμφανιζονται απο καπου κρυμενοι αλλοι 3 και εκει οπως καταλαβενετε η μαχη ηταν ανιση.οι 2 του κραταγαν τα χερια πισω και οι αλλοι τον χτυπαγαν.με την φασαρια βγηκαν κατι αλλοι απο κατι μαγαζια και τους φωναξαν και αυτοι εφυγαν χωρις να παρουν χρηματα.το μονο καλο δηλ.και λεω το μονο γιατι αν δειτε το πρωσωπο του παιδιου ειναι αγνωριστο.μιλαμε για πολυ ξυλο.τα ματια του ειδικα χαλια.μετα νοσοκομ.ακτινογραφιες κολλυρια.τον ειδα και στεναχωρεθηκα παιδια.τελικα αξιζε αυτο η τους δινεις οτι εχεις και φευγουν...που καταντησαμε  :headbang:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε παιδια δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα νομιζω οτι οι παντος ειδους ληστειες εχουνε αυξηθει ραγδιαια το τελευταιο διαστημα.ασχετα που μου φαγανε το αμαξακι πριν 2 μηνες περιπου γινεται ενας χαμος.πιτσιρικαδες με μαχαιρια,πιστολια την πεφτουνε σε συνομηλικους τους,ληστειες τραπεζων φουλ,αυτοκινητων,μηχανων επισης και τωρα αρχιζουνε και γινονται και ληστειες σε ανυποψιαστους ανθρωπους στη μεση του δρομου.τι να πω...αμερικη γιναμε

iaswnas

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αφου δε μπορεσε η ΝΔ  να σειριστεί το υπουργείο δημόσιας τάξης.. το κατήργησε -ενσωματόντοντας το στ υπ. εσωτερικών ευγε ευγε...

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα δίνεις και τέλος. Γινόμαστε Αμερική όσο παει..

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Τα δίνεις και τέλος. Γινόμαστε Αμερική όσο παει..
Και αν κουβαλάς καμιά γυναίκα μαζί και οι τύποι θέλουν κουλόυρι τι κάνεις. Τα δίνεις πάλι; Δεν ξέρω. Είναι σοβαρό το ερώτημα δεν κάνω πλάκα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τα δινεις ρε φιλαρακι
δε γαμιεται ας χασεις λεφτα
και στους ''100 μαγγες''
ο ενας τελικα θα τα κατεαφερει να φυγει και με τα λεφτα του και ακαιρεος
οποτε δε γαμιεται

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και αν κουβαλάς καμιά γυναίκα μαζί και οι τύποι θέλουν κουλόυρι τι κάνεις. Τα δίνεις πάλι; Δεν ξέρω. Είναι σοβαρό το ερώτημα δεν κάνω πλάκα
εκει ειναι αλλιως
το παιζεις κορωνα γραμματα
αλλα παντα παιζει ρολο τι βλεπεις

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
γι'αυτο κυκλοφορεις με το σιδερικο σου, καλου-κακου, και οσο ναναι...ησηχαζεις.....
αν τους το βγαλεις οι περισοτεροι κλανουν μεντες!! :ak: :uzi: :uzi:

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Αυτά συνέβαιναν ανέκαθεν....σιγά τα νέα.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
γι'αυτο κυκλοφορεις με το σιδερικο σου, καλου-κακου, και οσο ναναι...ησηχαζεις.....
αν τους το βγαλεις οι περισοτεροι κλανουν μεντες!! :ak: :uzi: :uzi:
κοιτα φιλαρακι
οι περισοτεροι δεν ξερεις τι εχουν πανω τους και δευτερον ειναι συνηθως πιο αδιστακτοι απο σενα οπως και μπορει λογω της επειριας ναρκωτικων να μην καταλαβουν και πολλα

Επισκέπτης
ρε παιδια δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα νομιζω οτι οι παντος ειδους ληστειες εχουνε αυξηθει ραγδιαια το τελευταιο διαστημα.ασχετα που μου φαγανε το αμαξακι πριν 2 μηνες περιπου γινεται ενας χαμος.πιτσιρικαδες με μαχαιρια,πιστολια την πεφτουνε σε συνομηλικους τους,ληστειες τραπεζων φουλ,αυτοκινητων,μηχανων επισης και τωρα αρχιζουνε και γινονται και ληστειες σε ανυποψιαστους ανθρωπους στη μεση του δρομου.τι να πω...αμερικη γιναμε

Για τις ληστειες τραπεζων τι σε καιει? Καλα κανουν και τις ληστευουν. Οι τραπεζες ειναι οι μεγαλυτεροι κλεφτες.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Καταρχήν δεν κάνεις το μάγκα σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό μπορεί να χειροτερέψει τα πράγματα. Ύστερα για 100 ευρώ και 200 ευρώ, ας πάνε στο διάολο. Εκεί που θα τρέχεις σε νοσοκομεία και δε συμμαζεύεται, καλύτερα να ξεδίνουμε σε κανά στούντιο  :knockinb: Αλλά αν πρόκειται να πειράξουν το κουλούρι της γκόμενας, τότε θα γίνει μάχη μέχρι τελικής πτώσης.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Λοιπόν λίγα πράγματα από μένα.Βασικό κανόνας 1) Όταν βγαίνεις για νυχτοπερπατήματα κρατάς μαζί σου όσο ποιο λίγα χρήματα μπορείς για να μην σου φάνε πολλά σε τέτοια περίπτωση 2)Αν είσαι μόνος σου ή με ένα άτομο ακόμα τα δίνεις και δεν κάνεις τίποτα προκειμένου να έχεις μπλεξίματα 3)Αν είστε ισάριθμοι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση προσπαθείς να τους τρομοκρατίσεις.

Υ.Γ. Μια φορά τριγυρνούσα με ένα μεγαλύτερο φιλαράκι στην Αθήνα μοναστηράκι κατά τις 3 το βράδυ.Και μας την πέσανε 3 τυπάδες και λένε τα κινητά σας και τα λεφτά σας.Στο μεταξύ είμασταν ακριβώς μπροστά από την μηχανί του με την οποία τριγυρνούσαμε.Σε χρόνο μηδέν το φιλαράκι μου ξεστομίζει Γιώργο πάρε γρήγορα το πιστόλι από τη μηχανή είναι πίσω στο ντουλαπάκι.Εγώ σκέφτομαι τι λέει τώρα ο μαλάκας.Με το που το είπε όμως αυτοί είχαν γίνει καπνός και τρέχαν σαν μουρλοί...

Υ.Γ.2 Αν κυκλοφορείς με καμία ντουλάπα φίλο σου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα :2funny: :P

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Κοίτα, και μη χειρότερα να λες!Απλό είναι: Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ! Οτι δεν αξίζει να πας σφαγμένος για τα λεφτά είναι γεγονός! Ισωσ να τίθεται κάποιο θέμα αντρικής αξιοπρέπειας, εγωισμού κτλ κτλ αλλα αυτά είναι υποκειμενικά για τον κάθε άνθρωπο. Πάντως αυτο το επιβεβαιώνω από την πλευρά μου: Σε ηλικίες μεταξύ 17-25 παίζει πολύ μαχαίρι, σιδηρογροθιά κτλ...Εμένα 2 φορές μου χει τύχει, τη μια τα έδωσα όπως ήταν, τη δεύτερη επειδή ήμουν με μια κοπελιά που αγάπαγα τρελά έγινε σαματάς με αποτέλεσμα μια γερή ουλή από μαχαίρι στο χέρι μου σαν αποτέλεσμα απόκρουσης. Μακριά και αλάργα από τέτοια, αν σκεφτεί κανείς πως στη δική μου παρέα είμαστε σχεδόν ΟΛΟΙ οπλισμένοι με κατι, ναι εχουμε καταντήσει Σικάγο...Κρίμα, πολύ κρίμα

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
κοιτα φιλαρακι
οι περισοτεροι δεν ξερεις τι εχουν πανω τους και δευτερον ειναι συνηθως πιο αδιστακτοι απο σενα οπως και μπορει λογω της επειριας ναρκωτικων να μην καταλαβουν και πολλα

ε,τοτε, να κατσουμε να μας γαμησουν κιολας...οχι, ρε φιλε, αυτο δεν το ανεχομαι! θα μπω με τα μπουνια και οτι γινει!
συνηθως οταν βγαινω για μπαροτσαρκα συνοδευω και κοπελα...φανταζεσε να μου την πεσουν τα αλλοδαπα να μου την γαμησουν και να με κλεψουν....μαυρο φιδι που τους εφαγε!! καταρχην εχουν σιγουρο τοσπασιμο του κεφαλιου τους!! τωρα , αν κραταν και αυτοι κουμπουρι (που το θεωρω αδυνατο, γιατι εχουν συχνους ελεγχους απο τους μπατσους),δεν ξερω μετα...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ε,τοτε, να κατσουμε να μας γαμησουν κιολας...οχι, ρε φιλε, αυτο δεν το ανεχομαι! θα μπω με τα μπουνια και οτι γινει!
συνηθως οταν βγαινω για μπαροτσαρκα συνοδευω και κοπελα...φανταζεσε να μου την πεσουν τα αλλοδαπα να μου την γαμησουν και να με κλεψουν....μαυρο φιδι που τους εφαγε!! καταρχην εχουν σιγουρο τοσπασιμο του κεφαλιου τους!! τωρα , αν κραταν και αυτοι κουμπουρι (που το θεωρω αδυνατο, γιατι εχουν συχνους ελεγχους απο τους μπατσους),δεν ξερω μετα...
κατα πρωτον αυτο το μετα ειναι το θεμα φιλαρακι
και κατα δευτερον ειπαμε οτι οταν εχεις και γκομενα μαζι ειναι αλλιως
αλλα αν εισαι μονος σου και εχεις και καμοια 200αρα ε δε γαμιεται

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Εγω λεω να παρω και εγω ενα οπλο ποσο θα τουs πληρωσω αν βαλω εναν καλο δικηγορο ?????????

Επισκέπτης
Εγω λεω να παρω και εγω ενα οπλο ποσο θα τουs πληρωσω αν βαλω εναν καλο δικηγορο ?????????
φιλικη συμβουλη,τετοιες μαλακιες να λειπουν,γενικα μιλαω.στην εποχη που ζουμε τα πραγματα εχουν αγριεψει πολυ και το καλυτερο ειναι να κυκλοφορειτε παντα 3 η 4 μαζι.πολυ πιο δυσκολα την πεφτουν σε παρεα.αμα τυχει ομως να σαι μονος μη κανεις το μαγκα γιατι πολυ απλα δεν ξερεις τι ειναι ο αλλος και τι εχει κανει στη ζωη του.ζηταει λεφτα?δωστα,οσα κι αν ειναι.εξαλλου παραπανω απο 50 ευρω ε λιγο δυσκολο να κουβαλας μονος σου.δεν αξιζει να σε σφαξουν για 30 η 20 ευρω.

Επισκέπτης
Εμενα παντως στην Ελλαδα δεν μου την εχουν πεσει ποτε, ουτε Ελληνες ουτε ξενοι. Και κυκλοφορω παντου και οποιαδηποτε ωρα της μερας ή της νυχτας. Ισως να ειναι το παρουσιαστικο μου ισως οτι παντου αισθανομαι σιγουρος, ισως αλα να ειμαι τυχερος. Παντως στο εξωτερικο εχω "φαει πακετα".

Επισκέπτης
Ζουγκλα εχουμε γινει,οχι τωρα εδω και πολλα χρονια.μπαινω στο θεμα το Σαββατο που μας περασε ενας συναδερφος μου με ενα φιλο του ειχανε παει για ποτο στου Ψυρρη,ε αφου τα ηπιανε φευγουν κατα τις 4 και πανε να παρουν το αμαξι για να φυγουν.πριν μπουνε στο αμαξι εμφανιζονται δυο τυποι,του λεει ο ενας στον συναδερφο μου,φιλε μπορεις να μου δωσεις το πορτοφολι σου(ηταν και ευγενικοι) :o.στην αρχη του παιδιου του ηρθε καπως,νομιζε οτι του κανει πλακα,ουτε μαχαιρια ουτε αλλα διαφορα.τον κοιταζει απο πανω μεχρι κατω και του λεει δεν σου δινω τιποτα ελα παρτα αν θελεις  :2funny:.
μετα αρχιζουν τα δυσκολα,ερχονται στα χερια μπουνιες κλωτσιες,ο φιλος του συναδ.εφαγε μια πολυ γερη στο πρωσωπο μαλλον σιδερογροθια,και επεσε κατω για πολυ ωρα.ο συναδ,καθως παλευε με τους 2,εμφανιζονται απο καπου κρυμενοι αλλοι 3 και εκει οπως καταλαβενετε η μαχη ηταν ανιση.οι 2 του κραταγαν τα χερια πισω και οι αλλοι τον χτυπαγαν.με την φασαρια βγηκαν κατι αλλοι απο κατι μαγαζια και τους φωναξαν και αυτοι εφυγαν χωρις να παρουν χρηματα.το μονο καλο δηλ.και λεω το μονο γιατι αν δειτε το πρωσωπο του παιδιου ειναι αγνωριστο.μιλαμε για πολυ ξυλο.τα ματια του ειδικα χαλια.μετα νοσοκομ.ακτινογραφιες κολλυρια.τον ειδα και στεναχωρεθηκα παιδια.τελικα αξιζε αυτο η τους δινεις οτι εχεις και φευγουν...που καταντησαμε  :headbang:
αυτο αποδεικνυει οτι ποτε δεν κανουμε μαλακιες γιατι ποτε δεν ξερεις τι κουμασι εχεις μπροστα σου.οσο δυνατος κι αν νομιζει κανεις οτι ειναι τι ελπιδες εχει αμα του βγουν 3-4 με μαχαιρια και λοιπα αντικειμενα?οι περισσοτεροι κανουν το λαθος να νομιζουν οτι δε θα παθουν τιποτα,να ομως που παθαινουν.το σημαντικοτερο ειναι να αποφευγει κανεις οσο μπορει τις κακοφημες περιοχες,τωρα αν κατσει η στραβη ειναι καλο να μην ειμαστε μονοι μας.παντα με τουλαχιστον αλλους 3

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom