Professoras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.034
- Πόντοι
- 1.011
Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει το απόγευμα δηλαδή; Τι ώρα;
Κάποια στιγμή το απόγευμα!Η δήλωση συμμετοχής θα γίνει το απόγευμα δηλαδή; Τι ώρα;
Κάποια στιγμή το απόγευμα!
Απόγευμα το [apójevma] & απόγεμα το [apójema] Ο49 : το διάστημα της ημέρας ανάμεσα στο μεσημέρι και στη δύση του ήλιου
Από την αρχή είπες ότι δήλωση συμμετοχών θα είναι στις 20/9. Οπότε οι συμμετοχές θα έπρεπε να ληφθούν υπ' όψιν από τις 00:01 έως 23:59 της 20ής. Οπότε πούλα αλλού την εξυπνάδα σου για το ποιές ώρες είναι οι απογευματινές.
Κάθε νέα δημοσίευση αναιρεί κάθε προηγούμενη. Τωρα λέω απόγευμα!Από την αρχή είπες ότι δήλωση συμμετοχών θα είναι στις 20/9. Οπότε οι συμμετοχές θα έπρεπε να ληφθούν υπ' όψιν από τις 00:01 έως 23:59 της 20ής. Οπότε πούλα αλλού την εξυπνάδα σου για το ποιές ώρες είναι οι απογευματινές.
Και κάθε επόμενη μλκία προστίθεται στις προηγούμενες.Κάθε νέα δημοσίευση αναιρεί κάθε προηγούμενη. Τωρα λέω απόγευμα!
Και κάθε επόμενη μλκία προστίθεται στις προηγούμενες.
Έχεις πολύ πλάκα τελικά!• αποκλεισμός συμμετοχής
Τι σχέση έχει το γραφείο;Ο διαγωνισμος καταντησε αηδια..
Φτασαμε στο σημειο να μαλωνουμε..
Εχω ηδη απευθυνθει στο γραφειο..
Δυσφημηση και οχι διαφημηση πλεον αυτο που γινεται..
Ποιος προσφερει το δωρο?Τι σχέση έχει το γραφείο;
Σιγουρα ουτε δυσφημηση..Τι σχέση έχει το γραφείο;
Δεν νομίζω να χρειάζεται διαφήμιση το γραφείο.
Καλησπέρα σας. Επειδή έχουμε λάβει σχετικά μηνύματα, να διευκρινίσουμε ότι ο διαγωνισμός δεν είναι του γραφείου (έρχεται δικό μας διαγωνισμός τον Οκτώβριο) αλλά μια ευγενική χορηγία του Ettore που έχει προπληρώσει ένα fuck για να το διαθέσει ως δώρο στους αναγνώστες του φόρουμ. Οπότε τους κανόνες και τον τρόπο κλήρωσης, τους ορίζει ο ίδιος.
Αυτά από εμάς. Καλή συνέχεια!
[/quote
Α οκ...
Εγω αποσυρομαι...βαρεθηκα το κοροιδιλικι...