You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έρρικα Πρεζεράκου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα boobookies
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 376
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Δυνατος κωλος,αλλα και φατσα κωλος!!!
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Φυσικα,κριμα για την κοπελα αυτο που περναει αλλα δεν την μειωνει ως γυναικα οποτε γιατι με βριζεις;φαντάζομαι δεν εχετε πληροφορηθει πως κόντεψε να ακρωτηριαστει απο προπέλα ...αλλιως δεν εξηγείται τοσο μαλακινση
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Φυσικα,κριμα για την κοπελα αυτο που περναει αλλα δεν την μειωνει ως γυναικα οποτε γιατι με βριζεις;φαντάζομαι δεν εχετε πληροφορηθει πως κόντεψε να ακρωτηριαστει απο προπέλα ...αλλιως δεν εξηγείται τοσο μαλακινση
ρε φίλε πριν έγραψες πως η φάτσα της είναι κώλος και τώρα μου λες πως αυτο που περνάει δεν τν μειωνει ως γυναίκα?
Φυσικά και δεν την μειώνει ,εσύ την μειώνεις με το σχόλιο σου για αυτο και ειπα περι μαλάκινσης και με επιβεβαίωσες με το επόμενο σχόλιο ...
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Στο προσωπο δεν μου αρεσει ρε τυπε τι να κανουμε τωρα,εφοσον μπαινει εδω μεσα απο καποιον ο καθενας λεει τη γνωμη του ειτε αρεσει σε καποιον ειτε οχι αυτο που θα γραφει,φυσικα λυπηθηκα που χτυπησε αλλα τη γνωμη μου θα την πω κι εφοσον αυτη απο αθλητρια που ηταν τριγυρναει σε διαφορες εκπομπες και δειχνει το σωμα της χορευοντας προκλητικα τσιφτετελια ή τραγουδαει ημιγυμνη σημαινει οτι πλεον αυτο που θελει να πουλησει πια ειναι την εικονα του κορμιου της και τη φατσα της,αλλιως μετα τον αθλητισμο θα ασχολουνταν με κανα γυμναστηριο ή καπου που δεν θα εμφανιζοταν δημοσια.Εγω λοιπον την εικονα της σχολιασα,αν δεν σου αρεσει η αποψη μου ή επρεπε να σεβαστω το γεγονος οτι χτυπησε τι να γινει ,στο μπουρδελα γραφουμε κι οχι στο λυκειο ελληνιδων,αμα εχεις θεμα τραβα γραψου εκει!Φυσικα,κριμα για την κοπελα αυτο που περναει αλλα δεν την μειωνει ως γυναικα οποτε γιατι με βριζεις;φαντάζομαι δεν εχετε πληροφορηθει πως κόντεψε να ακρωτηριαστει απο προπέλα ...αλλιως δεν εξηγείται τοσο μαλακινση
ρε φίλε πριν έγραψες πως η φάτσα της είναι κώλος και τώρα μου λες πως αυτο που περνάει δεν τν μειωνει ως γυναίκα?
Φυσικά και δεν την μειώνει ,εσύ την μειώνεις με το σχόλιο σου για αυτο και ειπα περι μαλάκινσης και με επιβεβαίωσες με το επόμενο σχόλιο ...
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
H κωλάρα της πάντως είναι σκέτη "πρέζα"!!!
stamatis57
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.904
- Πόντοι
- 1.346
Εμπρός για την ανάταση του πατριωτισμού της χώρας
μια κι είναι μανιάτισσα με DNA του Κολοκοτρώνη όπως λέει το προηγούμενο video
Τέτοιες κινήσεις θα κάνουν τους πατριώτες να επιστρέψουν στο μαντρί της ΝΔ
μια κι είναι μανιάτισσα με DNA του Κολοκοτρώνη όπως λέει το προηγούμενο video
Τέτοιες κινήσεις θα κάνουν τους πατριώτες να επιστρέψουν στο μαντρί της ΝΔ
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.842
- Πόντοι
- 9.931
Έρρικα Πρεζεράκου: Κατηγορεί τον χειριστή του σκάφους για τον ακρωτηριασμό που υπέστη στην Κύθνο
Αρχίζει η δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό της πρώην πρωταθλήτριας του επί κοντώ, όταν εκσφενδονίστηκε από ταχύπλοο και κατέληξε κάτω από τις προπέλες των μηχανών
www.protothema.gr