mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Τύπε εμένα με έχει αρρωστήσει η κωλάρα της.
Και δεν είσαι ο μόνος
Είχες τεράστια ανάγκη να της κάνεις ακάποτοι κρεμπιέ μύστη μου;Χθες απόλαυσα αυτή την νταρντανοκωλάρα και το κουνούσε υπέροχα στο τσιφτετέλι που έριξε! Ήθελα να μπω στην οθόνη να την ξεσκίσω στο πούτσο
φυσικη φθορα αν επαιρνε και τιποτα ψιλοαναβολικα για θυμυθειτε τη θανου με τα καυλοσπυρα και το αντρικο προσωπο σαν ψιλοουλεςκαλα παλια αθλητρια πως αφησε ετσι τον εαυτο της
Ναι τύπε μου με αυτήν το έχω πελώρια ανάγκη τον ακάποτο κρεμπιέ και θα αναλάμβανα όλες τις ευθύνες αυτής της πράξηςΕίχες τεράστια ανάγκη να της κάνεις ακάποτοι κρεμπιέ μύστη μου;
Ναι τύπε μου με αυτήν το έχω πελώρια ανάγκη τον ακάποτο κρεμπιέ και θα αναλάμβανα όλες τις ευθύνες αυτής της πράξης
φυσικη φθορα αν επαιρνε και τιποτα ψιλοαναβολικα για θυμυθειτε τη θανου με τα καυλοσπυρα και το αντρικο προσωπο σαν ψιλοουλες
τι λες τωρα, ο τυπος πουλι εχει ρεψει
εχει μαζεψει εδώ 13 μελη και 40 επισκεπτες τυπε :S
ο κρεμπιες τι ειναι για θυμηστε μου παρακαλωΝαι τύπε μου με αυτήν το έχω πελώρια ανάγκη τον ακάποτο κρεμπιέ και θα αναλάμβανα όλες τις ευθύνες αυτής της πράξης
merciΕνδομητρική σπερματέγχυση.
νταξει μη τη κολοξεσκιζατε
milfaraΑντιθέτως.
Αν μου καθόταν, προσωπικά την σοδόμιζα μέχρι να ματώσει το καυλί μου.
ειναι μαμα ?milfara
Ο κρεμπιές βγαίνει από την Αγγλική λέξη Creampie και δηλώνει το χύσιμο μέσα στο μουνί ή τον κώλο της γυναίκαςο κρεμπιες τι ειναι για θυμηστε μου παρακαλω