Το πρόβλημα με το couch είναι ότι εχει πολλές εναλλακτικές και μπάζα..Βρίσκεις και καλές φυσικά αλλά πολλές φεμινίστριες μέσα και άσχημες. Οπότε είναι μεγάλοι οι αριθμοί των γυναικών αλλά μεγάλο ποσοστό δεν αξίζει εμφανησιακά και υπάρχει και ενα ποσοστο που σε βλέπει και μόνο φιλικά..Θα φάς στο τέλος αλλά θέλει πολύ χρονό..
Παλιά δολευα μονο couch απλά πλέον πιστευω αν στη χωρα που ενδιφέρεσαι υπάρχει tinder θα πας καλύτερα εκει.
Couch σαφως και σε ποιοτητα υστερει αλλα μπορεις να στελνεις μηνυμα χωρις match οπως στο tinder σε οποια θες.Αυτο εχει και τα αρνητικα του αλλα και τα θετικα του πχ αμα εχεις γραψει ωραια πραγματα στο profil φαινονται ολα και η αλλη μπορει να ψηθει ενω στο tinder αμα δεν εχεις καλες φωτο δεν σε σωζει το profil γιατι γραφεις ως 10 λεξεις.
Δηλαδη ενας μετριος εμφανησιακα και σχετικα αφραγκος πρεπει να παιξει παραπανω couch.Ειδικα εαν ειναι κατω των 30.Σιγουρα θα χει παραπανω επιτυχιες απο tinder.
Μετα τα 30φευγα καλυτερα tinder γιατι couch εχει πιτσιρικια αλλα και παλι δεν ειναι απολυτο.
Γενικα tinder ειναι για καποιον που ταξιδευει και με 5φραγκα στην τσεπη,ειδικα στα Βαλκανια αν πας με λιγα λεφτα πχ για καμια βδομαδα με λιγοτερα απο 500-700Ευρω το εχω επιβεβαιωσει οτι για καποιον <30 καλυτερα ειναι να δωσει παραπανω βαση σε couch και μετα badoo και τελος tinder.
Αντιθετα αν πας με χιλιαρικο συν καλο ντυσιμο κτλπ τοτε πας για tinder,badoo και τελος couch.
Ειναι αναλογα εσυ πως πλασαρεις τον εαυτο σου
Tinder ειναι για καλο μαγαζι,πληρωνεις γευμα,πας καλα ντυμενος
COuch ειναι για βολτα παραλια,μπυρα στο παρκο και πιωμα με φθηνα ποτα σε φθηνο διαμερισμα που νοικιαζεις απο airbnb
Το καλυτερο βεβαια ειναι ο συνδυασμος αν μπορεις να παιζεις και tinder + couch
Αυτο Ευρωπη ειναι ευκολο σε Ευρωπαικες χωρες που εχω παει το tinder δεν διαφερει και πολυ απο couch παιζεις μπαλα και με λιγα φραγκα
ΑΛλα Ανατολικη Ευρωπη και γενικοτερα στα Βαλκανια το couch ειναι για φτωχοτουριστες το badoo για καπως μετριους οικονομικα και το tinder για βιζιτες ειτε για γκομενες που περιμενουν να βγεις και να κερνας
Οποιος τα συνδυασει αυτα Βαλκανια του βγαζω το καπελο
Εγω εχω καταφερει couch και badoo καθως με παιρνει οικονομικα να καλυψω τις απαιτησεις αυτων στο badoo πχ απλα να κερασεις κανα ποτο στο μαγαζι
Tinder ομως πας και για γευματα και για ποτα,πας στο συν 30Ευρω την μερα για να καλυψεις τις απαιτησεις αυτης που βγαινεις