Νέα

Ερωτηση μονο για δικηγορους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xoulios

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Like
17
Πόντοι
0
Είμαι εκτός θέματος... sorry!
Αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος έμπειρος ειδικός στα οικονομικά, με τράπεζες, εφορίες κ.τ.λ. ας στείλει ένα pm....
Δεν θέλω να τον ταλαιπωρήσω με ερωτήσεις, ραντεβού θα κανονίσουμε για να αναλάβει κάποιες υποθέσεις μου... Έχω κουραστεί από χαρτογιακάδες και γραβατάκιδες δικηγόρους... μου χαλάνε την ψυχολογία... Θέλω να βρω γατόνι από εδώ μέσα... Ευχαριστώ.!

μπεσ εδω και ψαξε αδερφε στο Εξειδικευμένοι Δικηγόροι απο οτι λενε ο Φύκηρης ειναι κορυφη

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Γουσταρω ξεφτυλικια, στα διαλειμματα της δουλειας περναω και απο το Φ104 για αυταρχικο  :s&m_2:

Αφου ρε μαλακα δε σου αρεσει η Ελλαδα γιατι δε φευγεις για εξω παρα καθεσαι εδω και κλαψομουνιαζεις?

του χρονου γραφω στα αρχιδια μου τους κωλοελληνες με το σουβλακι τον ηλιο κ την φετα τελεμε

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Οταν ενας προφυλακιζεται, ξερει εξ' αρχης την ημερομηνια της δικης του, ή μπορει να ειναι μεσα στη στενη καποιους μηνες και ΜΕΤΑ να του ανακοινωθει η ημερομηνια?
Ο δικηγορος παιζει καποιο ρολο σ'αυτο, ή μπορει ο κρατουμενος απλα να πληροφορηθει την ημερομηνια απευθειας απο τους σωφρονιστικους υπαλληλους?

Ευχαριστω

(Αν γινεται μην τρολλαρετε, γτ αρχιζει να με κουραζει αυτο. Δεκτα τα οποιαδηποτε κοψιματα βλακωδων σχολίων απο πλευρας της... διευθυνσεως)

Αφού προφυλακιστεί,συνεχίζει ο ανακριτής την ανάκριση,δηλαδή καταθέσεις μαρτύρων,πραγματογνωμοσύνες κλπ

Αφού ολοκληρωθεί η ανάκριση,σε κάποιους μήνες,ο ανακριτής δίνει το φάκελο της υπόθεσης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.

Το Συμβούλιο αυτό,με βάση όσα συγκέντρωσε ο ανακριτής,αποφαίνεται με ΒΟΥΛΕΥΜΑ αν και και για ποια πράξη θα δικαστείς πχ απάτη σε βαθμό κακουργήματος.

Κάνεις έφεση κατά αυτού του Βουλέυματος λέγοντας ότι πρέπει να δικαστείς πχ για απάτη σε βαθμό πλημμελήματος.

Παέι η ιστορία στο Συμβούλιο Εφτεών,το οποίο αποφασίζει ΤΕΛΙΚΑ και λέει ότι παραπέμπεσαι οριστικά για απάτη σε βαθμό κακουργήματος στο Εφετείο Κακουργημάτων.
(ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ γίνονται εκτός αιθουσών δικαστηρίων,σε Συμβούλια)

ΤΟΤΕ προσδιορίζεται και το δικαστήριό σου.

Δηλαδή περίπου σε 7-8 μήνες μαθαίνεις πότε θα δικαστείς,και δικάζεσαι περίπου σε 11-13 μήνες από τότε που προφυλακίστηκες.(σε χοντρές υποθέσεις,οι μήνες αυτοί είναι πιο πολλοί,ίσως και χρόνια)

ΥΓ Κάτι που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι μπορεί να προφυλακιστείς,αλλά με βάση το υλικό που θα συγκεντρωθεί αργότερα από τον ανακριτή,να αποφασίσει το Συμβούλιο ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΣΤΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ αν το υλικό είναι ανεπαρκές ή να δικαστείς για ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ.
φυσικά αυτό συμβαίνει σε οικονομικά εγκλήματα που τίθενται σοβαρά νομικά θέματα(πχ Κόκκαλης) και όχι σε ναρκωτικά κλπ όπου δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί να μην δικαστείς.

ΥΓ2 σε όλα τα Συμβούλια μπορείς να παρασταθείς και να εκθέσεις γραπτως και προφορικώς τις απόψεις σου....εκεί παίζονται πάρα πολλά,αφού όπως είπα και πριν,μπορεί το Συμβούλιο να αποφασίσει να απαλλαγείς χωρίς να δικαστείς ή να δικαστείς για ελαφρύτερη πράξη.....

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια μια πολυ κρισιμη ερωτηση. ειχα δικαστιριο πριν 2 μηνες για κατι μπλουζακια που πουλαγα λακοστ ιμιτασιον. αλλα αναβλιθηκε για τισ 17 γεναρη. τοτε ομος θα λειπουμε και εγω και ι γυνεκα ταιλανδη για 3 μηνες οπος καθε χρονο. τι μπορο να κανο? τιν ποινι τιν ξερω απο τωρα 3 μηνες με αναστολη αμα πας στο δικαστιριο,  μου το εχουνε πει αλοι συναδερφοι... μπορο να στιλο συγενικο προσοπο με εξουσιοδοτηση ι πρεπει να πλιροσο αναγκαστικα 150 ευρο δικιγορο? ι να αναβαλο το ταξιδη? >:(

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ρε παιδια μια πολυ κρισιμη ερωτηση. ειχα δικαστιριο πριν 2 μηνες για κατι μπλουζακια που πουλαγα λακοστ ιμιτασιον. αλλα αναβλιθηκε για τισ 17 γεναρη. τοτε ομος θα λειπουμε και εγω και ι γυνεκα ταιλανδη για 3 μηνες οπος καθε χρονο. τι μπορο να κανο? τιν ποινι τιν ξερω απο τωρα 3 μηνες με αναστολη αμα πας στο δικαστιριο,  μου το εχουνε πει αλοι συναδερφοι... μπορο να στιλο συγενικο προσοπο με εξουσιοδοτηση ι πρεπει να πλιροσο αναγκαστικα 150 ευρο δικιγορο? ι να αναβαλο το ταξιδη? >:(
Είσαι σίγουρος οτι μπορείς να κάνεις το ταξίδι;  :huh:

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
kanenas  sovaros dikigoros pou na gnorizei epi tou thematos?????????

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Τύπε τσιβίκωνες κιόλας με τιμές αυθεντικών?  :grin:

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
φισικα! πως αλλιως τηα πιγενα 3 μινες ταιλανδι διακοπες , φιλε πανεξυπνε και τετραπερατε!!!!!!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
κάνε μια εξουσιοδότηση στην πεθερά σου, να την κρατήσουν στη φυλακή μέχρι εσύ να γυρίσεις από τις διακοπές.

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
αλος πσολιας πεταχτικε σαν καβλι... κανενασ αλοσ εκσισου πανμεγιστοσ και πανεκσυπνοσ?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν νομίζω το ελληνικό κλάτος να είναι τόσο άσπλαχνο ώστε να μην σε αφήσει να κάνεις ένα ταξίδι στα ladyboys και στις ανήλικες εκδιδόμενες.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16

Με το καλό και λαθρέμπορος όπλων.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
φισικα! πως αλλιως τηα πιγενα 3 μινες ταιλανδι διακοπες , φιλε πανεξυπνε και τετραπερατε!!!!!!!!

Ρε αγράμματε εγώ λυπάμαι πιο πολύ τα ζώα που την πατούσαν και αγόραζαν τη πραμάτια σου.. :2funny:
Άσε τις εγγυήσεις πήγαινε καλύτερα στην μπουζού, έχει κοκορίκου καθημερινά για αγόρια σαν και σένα.. ή μήπως τον λαχταρείς μόνο από ladyboys? :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οταν ενας προφυλακιζεται, ξερει εξ' αρχης την ημερομηνια της δικης του, ή μπορει να ειναι μεσα στη στενη καποιους μηνες και ΜΕΤΑ να του ανακοινωθει η ημερομηνια?
Ο δικηγορος παιζει καποιο ρολο σ'αυτο, ή μπορει ο κρατουμενος απλα να πληροφορηθει την ημερομηνια απευθειας απο τους σωφρονιστικους υπαλληλους?

Ευχαριστω

(Αν γινεται μην τρολλαρετε, γτ αρχιζει να με κουραζει αυτο. Δεκτα τα οποιαδηποτε κοψιματα βλακωδων σχολίων απο πλευρας της... διευθυνσεως)
σκεφτεσαι οτι μπορει να σε μαζεψουν τυπε?
ή τοχεις σκοπο? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
3 μηνες μονο?
φτηνα την γλυτωσες δικε μου
εδω κοτα κλεβεις και πας αποσπασμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom