gatoni9
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Για σένα το κάνω να δω αν είσαι σε επιφυλακή σαν καλός χοροφύλαξ του bourdelagatoni εχεις ξεφυγει τωρα τελευταια
σε παρακολουθω
![Sm 2 :s&m_2: :s&m_2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_2.gif)
Για σένα το κάνω να δω αν είσαι σε επιφυλακή σαν καλός χοροφύλαξ του bourdelagatoni εχεις ξεφυγει τωρα τελευταια
σε παρακολουθω
Είμαι εκτός θέματος... sorry!
Αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος έμπειρος ειδικός στα οικονομικά, με τράπεζες, εφορίες κ.τ.λ. ας στείλει ένα pm....
Δεν θέλω να τον ταλαιπωρήσω με ερωτήσεις, ραντεβού θα κανονίσουμε για να αναλάβει κάποιες υποθέσεις μου... Έχω κουραστεί από χαρτογιακάδες και γραβατάκιδες δικηγόρους... μου χαλάνε την ψυχολογία... Θέλω να βρω γατόνι από εδώ μέσα... Ευχαριστώ.!
Γουσταρω ξεφτυλικια, στα διαλειμματα της δουλειας περναω και απο το Φ104 για αυταρχικο
Αφου ρε μαλακα δε σου αρεσει η Ελλαδα γιατι δε φευγεις για εξω παρα καθεσαι εδω και κλαψομουνιαζεις?
του χρονου γραφω στα αρχιδια μου τους κωλοελληνες με το σουβλακι τον ηλιο κ την φετα τελεμε
Οταν ενας προφυλακιζεται, ξερει εξ' αρχης την ημερομηνια της δικης του, ή μπορει να ειναι μεσα στη στενη καποιους μηνες και ΜΕΤΑ να του ανακοινωθει η ημερομηνια?
Ο δικηγορος παιζει καποιο ρολο σ'αυτο, ή μπορει ο κρατουμενος απλα να πληροφορηθει την ημερομηνια απευθειας απο τους σωφρονιστικους υπαλληλους?
Ευχαριστω
(Αν γινεται μην τρολλαρετε, γτ αρχιζει να με κουραζει αυτο. Δεκτα τα οποιαδηποτε κοψιματα βλακωδων σχολίων απο πλευρας της... διευθυνσεως)
Είσαι σίγουρος οτι μπορείς να κάνεις το ταξίδι;ρε παιδια μια πολυ κρισιμη ερωτηση. ειχα δικαστιριο πριν 2 μηνες για κατι μπλουζακια που πουλαγα λακοστ ιμιτασιον. αλλα αναβλιθηκε για τισ 17 γεναρη. τοτε ομος θα λειπουμε και εγω και ι γυνεκα ταιλανδη για 3 μηνες οπος καθε χρονο. τι μπορο να κανο? τιν ποινι τιν ξερω απο τωρα 3 μηνες με αναστολη αμα πας στο δικαστιριο, μου το εχουνε πει αλοι συναδερφοι... μπορο να στιλο συγενικο προσοπο με εξουσιοδοτηση ι πρεπει να πλιροσο αναγκαστικα 150 ευρο δικιγορο? ι να αναβαλο το ταξιδη? >![]()
Γιατι να μην μπορει ?Είσαι σίγουρος οτι μπορείς να κάνεις το ταξίδι;![]()
ρε παιδια μια πολυ κρισιμη ερωτηση. ειχα δικαστιριο πριν 2 μηνες για κατι μπλουζακια που πουλαγα λακοστ ιμιτασιον. αλλα αναβλιθηκε για τισ 17 γεναρη. τοτε ομος θα λειπουμε και εγω και ι γυνεκα ταιλανδη για 3 μηνες οπος καθε χρονο. τι μπορο να κανο? τιν ποινι τιν ξερω απο τωρα 3 μηνες με αναστολη αμα πας στο δικαστιριο, μου το εχουνε πει αλοι συναδερφοι... μπορο να στιλο συγενικο προσοπο με εξουσιοδοτηση ι πρεπει να πλιροσο αναγκαστικα 150 ευρο δικιγορο? ι να αναβαλο το ταξιδη? >![]()
κάνε μια εξουσιοδότηση στην πεθερά σου, να την κρατήσουν στη φυλακή μέχρι εσύ να γυρίσεις από τις διακοπές.ρε παιδια μια πολυ κρισιμη ερωτηση. ειχα δικαστιριο πριν 2 μηνες για κατι μπλουζακια που πουλαγα λακοστ ιμιτασιον. αλλα αναβλιθηκε για τισ 17 γεναρη. τοτε ομος θα λειπουμε και εγω και ι γυνεκα ταιλανδη για 3 μηνες οπος καθε χρονο. τι μπορο να κανο? τιν ποινι τιν ξερω απο τωρα 3 μηνες με αναστολη αμα πας στο δικαστιριο, μου το εχουνε πει αλοι συναδερφοι... μπορο να στιλο συγενικο προσοπο με εξουσιοδοτηση ι πρεπει να πλιροσο αναγκαστικα 150 ευρο δικιγορο? ι να αναβαλο το ταξιδη? >![]()
ρε παιδια μια πολυ κρισιμη ερωτηση. ειχα δικαστιριο πριν 2 μηνες για κατι μπλουζακια που πουλαγα λακοστ ιμιτασιον. αλλα αναβλιθηκε για τισ 17 γεναρη. τοτε ομος θα λειπουμε και εγω και ι γυνεκα ταιλανδη για 3 μηνες οπος καθε χρονο. τι μπορο να κανο? τιν ποινι τιν ξερω απο τωρα 3 μηνες με αναστολη αμα πας στο δικαστιριο, μου το εχουνε πει αλοι συναδερφοι... μπορο να στιλο συγενικο προσοπο με εξουσιοδοτηση ι πρεπει να πλιροσο αναγκαστικα 150 ευρο δικιγορο? ι να αναβαλο το ταξιδη? >![]()
φισικα! πως αλλιως τηα πιγενα 3 μινες ταιλανδι διακοπες , φιλε πανεξυπνε και τετραπερατε!!!!!!!!
σκεφτεσαι οτι μπορει να σε μαζεψουν τυπε?Οταν ενας προφυλακιζεται, ξερει εξ' αρχης την ημερομηνια της δικης του, ή μπορει να ειναι μεσα στη στενη καποιους μηνες και ΜΕΤΑ να του ανακοινωθει η ημερομηνια?
Ο δικηγορος παιζει καποιο ρολο σ'αυτο, ή μπορει ο κρατουμενος απλα να πληροφορηθει την ημερομηνια απευθειας απο τους σωφρονιστικους υπαλληλους?
Ευχαριστω
(Αν γινεται μην τρολλαρετε, γτ αρχιζει να με κουραζει αυτο. Δεκτα τα οποιαδηποτε κοψιματα βλακωδων σχολίων απο πλευρας της... διευθυνσεως)
3 μηνες μονο?ρε παιδια μια πολυ κρισιμη ερωτηση. ειχα δικαστιριο πριν 2 μηνες για κατι μπλουζακια που πουλαγα λακοστ ιμιτασιον. αλλα αναβλιθηκε για τισ 17 γεναρη. τοτε ομος θα λειπουμε και εγω και ι γυνεκα ταιλανδη για 3 μηνες οπος καθε χρονο. τι μπορο να κανο? τιν ποινι τιν ξερω απο τωρα 3 μηνες με αναστολη αμα πας στο δικαστιριο, μου το εχουνε πει αλοι συναδερφοι... μπορο να στιλο συγενικο προσοπο με εξουσιοδοτηση ι πρεπει να πλιροσο αναγκαστικα 150 ευρο δικιγορο? ι να αναβαλο το ταξιδη? >![]()