Νέα

Ερωτηση μονο για δικηγορους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Οταν ενας προφυλακιζεται, ξερει εξ' αρχης την ημερομηνια της δικης του, ή μπορει να ειναι μεσα στη στενη καποιους μηνες και ΜΕΤΑ να του ανακοινωθει η ημερομηνια?
Ο δικηγορος παιζει καποιο ρολο σ'αυτο, ή μπορει ο κρατουμενος απλα να πληροφορηθει την ημερομηνια απευθειας απο τους σωφρονιστικους υπαλληλους?

Ευχαριστω

(Αν γινεται μην τρολλαρετε, γτ αρχιζει να με κουραζει αυτο. Δεκτα τα οποιαδηποτε κοψιματα βλακωδων σχολίων απο πλευρας της... διευθυνσεως)

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Προσθηκες:
1) Εχει σχεση το μερος της προφλακισης με το δκαστηριο οπου γινεται η δικη? Πχ, μπορει να δικαζεσαι στην Αθηνα και να εισαι προφυλακισμενος στην Κερκυρα??
2) Στο επισκεπτηριο μπορουν να ερθουν να σε δουν δυο ατομα συγχρονως? (υποθετω πως ναι, αλλα ρωταω για σιγουρια)
3) Λεφτα σου αφηνουν σε λογαριασμο των φυλακων?

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Οταν ενας προφυλακιζεται, ξερει εξ' αρχης την ημερομηνια της δικης του, ή μπορει να ειναι μεσα στη στενη καποιους μηνες και ΜΕΤΑ να του ανακοινωθει η ημερομηνια?
Ο δικηγορος παιζει καποιο ρολο σ'αυτο, ή μπορει ο κρατουμενος απλα να πληροφορηθει την ημερομηνια απευθειας απο τους σωφρονιστικους υπαλληλους?

Ευχαριστω

(Αν γινεται μην τρολλαρετε, γτ αρχιζει να με κουραζει αυτο. Δεκτα τα οποιαδηποτε κοψιματα βλακωδων σχολίων απο πλευρας της... διευθυνσεως)
μεγαλο ρολο πεζη κ ο δικηγορος!!!

toxotis655

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Προσθηκες:
1) Εχει σχεση το μερος της προφλακισης με το δκαστηριο οπου γινεται η δικη? Πχ, μπορει να δικαζεσαι στην Αθηνα και να εισαι προφυλακισμενος στην Κερκυρα??
2) Στο επισκεπτηριο μπορουν να ερθουν να σε δουν δυο ατομα συγχρονως? (υποθετω πως ναι, αλλα ρωταω για σιγουρια)
3) Λεφτα σου αφηνουν σε λογαριασμο των φυλακων?
1 σε πανε στο δικαστηριο!! 2 μονο συγγενης 1 βαθμου κ ο δικηγορος 3 ναι γινεται!

vasilisgo4

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
1 σε πανε στο δικαστηριο!! 2 μονο συγγενης 1 βαθμου κ ο δικηγορος 3 ναι γινεται!
toxoti  ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ Η ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ?  :2funny: :2funny: :2funny:

ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ  :2funny: ΠΕΖΗ  :2funny: ΡΟΛΟ  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Ευχαριστω. Αυτο με τη συγγενεια πολυ βασικο και ΔΕΝ το ηξερα!
Οσο για το πρωτο που εθεσα: Τελικα οι ημερομηνιες ειναι προκαθορισμενες απ' τη μερα που προφυλακιζεσαι, ή μπορει να περιμενεις μεχρι να βγουν? Εσυ κανεις καποια ενεργεια, ή η ημερομηνια βγαινει "αυτοματα" (εστω πως δεν εχεις μεσον)
Και για το παραδειγμα της Κερκυρας- Αθηνας δεν καταλαβα... Σε πανε απο Κερκυρα Αθηνα, ή σε δικαζουν στην Κερκυρα (ή εστω καπου κοντα)?

Thanx

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
Είμαι εκτός θέματος... sorry!
Αν υπάρχει κάποιος δικηγόρος έμπειρος ειδικός στα οικονομικά, με τράπεζες, εφορίες κ.τ.λ. ας στείλει ένα pm....
Δεν θέλω να τον ταλαιπωρήσω με ερωτήσεις, ραντεβού θα κανονίσουμε για να αναλάβει κάποιες υποθέσεις μου... Έχω κουραστεί από χαρτογιακάδες και γραβατάκιδες δικηγόρους... μου χαλάνε την ψυχολογία... Θέλω να βρω γατόνι από εδώ μέσα... Ευχαριστώ.!

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
Αν είναι γατόνι αποκλείεται να είναι εδώ μέσα.

μη το λες αυτό... δηλαδή όλοι εμείς που είμαστε εδώ, είμαστε χαζοί?
το να σου αρέσει να γαμάς... η καλύτερα να γαμάς πουτάνες, είναι μόνο για χαζούς? η υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει πουτάνες γαμάνε μόνο οι εργάτες και οι δικηγόροι, γιατροί και σοβαροί άνθρωποι μόνο στη γυναικούλα τους?

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.712
Πόντοι
4.125
μη το λες αυτό... δηλαδή όλοι εμείς που είμαστε εδώ, είμαστε χαζοί?
το να σου αρέσει να γαμάς... η καλύτερα να γαμάς πουτάνες, είναι μόνο για χαζούς? η υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει πουτάνες γαμάνε μόνο οι εργάτες και οι δικηγόροι, γιατροί και σοβαροί άνθρωποι μόνο στη γυναικούλα τους?
Δεν λέω αυτό. Κάθε άλλο. Απλά αν είναι γατόνι και είσαι δικηγόρος θα έχεις τόση δουλειά που δεν σου φτάνει χρόνος για ιντερνετ. Εξάλλου γατόνια δικηγόροι είναι οι έμπειροι που έχουν πολλά χρόνια εργασίας και κάτι τέτοιο δεν νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
40
Πόντοι
16
Δεν λέω αυτό. Κάθε άλλο. Απλά αν είναι γατόνι και είσαι δικηγόρος θα έχεις τόση δουλειά που δεν σου φτάνει χρόνος για ιντερνετ. Εξάλλου γατόνια δικηγόροι είναι οι έμπειροι που έχουν πολλά χρόνια εργασίας και κάτι τέτοιο δεν νομίζω να υπάρχει εδώ μέσα.

ααα...από αυτήν την άποψη έχεις δίκιο....
απλά εγώ όταν λέω γατόνι, δεν εννοώ να βρω και τον Λυκουρέζο του οικονομικού εγκλήματος...
έχω πάει σε αρκετούς δικηγόρους... με τους φακέλους μέχρι το ταβάνι όπως λες, γραβατάκιδες, αγέλαστους, πνιγμένους,... δίνοντας ένα σωρό λεφτά και στο τέλος δεν κάνω και την δουλειά μου...άσε που κάθε φορά που πάω με πιάνει κατάθλιψη ... Ψάχνω ένα συναγωνιστή από εδώ, να κάνουμε τη δουλειά μας, να λέμε και τη μαλακία μας...
Αν υπάρχει κάποιος..όπως είπαμε.... pm.... ευχαριστώ.!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
δεν εχεις αναγκη εσυ εχεις ελληναρα αφεντικο να γκαριζει κ να σε ξεφτυλισει

αλλα ο ηλιος λαμπει μπαμπη μου

Γουσταρω ξεφτυλικια, στα διαλειμματα της δουλειας περναω και απο το Φ104 για αυταρχικο  :s&m_2:

Αφου ρε μαλακα δε σου αρεσει η Ελλαδα γιατι δε φευγεις για εξω παρα καθεσαι εδω και κλαψομουνιαζεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom