treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Μια επισκεψη στον ΟΑΕΔ της γειτονια σας μπορει να πεισει και τον πλεον δυσπιστο οτι η χωρα Ελλαδα εχει τελειωσει![]()
δεν σου εδωσαν φραγκο?
Μια επισκεψη στον ΟΑΕΔ της γειτονια σας μπορει να πεισει και τον πλεον δυσπιστο οτι η χωρα Ελλαδα εχει τελειωσει![]()
Mαλλον τα αρχιδια μου θα παρω αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,τοση δυστυχια μαζεμενη δυσκολα βρισκεις αλλου.δεν σου εδωσαν φραγκο?
Mαλλον τα αρχιδια μου θα παρω αλλα δεν ειναι εκει το θεμα,τοση δυστυχια μαζεμενη δυσκολα βρισκεις αλλου.
Πραγματικα μιζεριασα εκει μεσα,εφυγα γιατι δεν αντεξα.
καλα εκανεΈφυγες γιατί δεν άντεξες??
Ντάξει σόρρυ, δεν ξέρω τα όριά σου, αλλά πραγματικά έφυγες από τον ΟΑΕΔ γιατί δεν άντεξες?
Σε κανά ΕΟΠΥΥ τι θα κάνεις?![]()
καλα εκανε
Oντως δεν ξερεις τα ορια μου οποτε μη κρινεις.Έφυγες γιατί δεν άντεξες??
Ντάξει σόρρυ, δεν ξέρω τα όριά σου, αλλά πραγματικά έφυγες από τον ΟΑΕΔ γιατί δεν άντεξες?
Σε κανά ΕΟΠΥΥ τι θα κάνεις?![]()
Oντως δεν ξερεις τα ορια μου οποτε μη κρινεις.
Δεν αντεξα οχι τοσο λογο ουρας αλλα λογο κλιματος,το εγραψα και πιο πανω μαλιστα.
Έχει δίκιο η βέλβυ πάντως,χρειάζεται κ λίγη αναισθησία.Oντως δεν ξερεις τα ορια μου οποτε μη κρινεις.
Δεν αντεξα οχι τοσο λογο ουρας αλλα λογο κλιματος,το εγραψα και πιο πανω μαλιστα.
Έχει δίκιο η βέλβυ πάντως,χρειάζεται κ λίγη αναισθησία.![]()
Δεν εχω αιφον να περναει η ωρα μου στις ουρες ρε manΈχει δίκιο η βέλβυ πάντως,χρειάζεται κ λίγη αναισθησία.![]()
Δεν εχω αιφον να περναει η ωρα μου στις ουρες ρε man![]()
να πάρεις αι ποδΔεν εχω αιφον να περναει η ωρα μου στις ουρες ρε man![]()
Oύτε εγώ έχω...αλλά ξέρεις πόσο εύκολα μπορώ να γράψω τον άλλον στ'αρχίδια μου όταν χρειάζεται;Δεν εχω αιφον να περναει η ωρα μου στις ουρες ρε man![]()
Δεν εχω αιφον να περναει η ωρα μου στις ουρες ρε man![]()
Δεν εχω φεις,εχω και μια αξιοπρεπειαΠάρε mp3 player portable με 15 ευρώ.
Εκτός κι αν θες να κάνεις τσεκ-ιν στον οαεδ για να φανεί στο φέις.
Δεν εχω φεις,εχω και μια αξιοπρεπεια
σκοτωνει ο χαροςΔεν εχω φεις,εχω και μια αξιοπρεπεια
Ειναι και αυτο μια ενδειξη αλλα αν θες μπορω να φτιαξω για να μου στειλεις το δικο σου να σε δω :-*Η οποία υπολογίζεται από την ύπαρξη/απουσία φβ? Οκκκ.![]()
Ειναι και αυτο μια ενδειξη αλλα αν θες μπορω να φτιαξω για να μου στειλεις το δικο σου να σε δω :-*