Νέα

Ερώτηση για γιατρό.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cecell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Ο κολλητός μου πρέπει να κόλλησε κάτι. Έχει κανα 3ήμερο που έχει μικρούς πόνους στο πέος σε διαφορα διαστήματα της ημέρας. Και σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε οτι πιέζοντας το πέος του προς τα πάνω προς την ουρήθρα χωρίς να έχει στύση έβγαλε ενα άσπρο υγρό απο μέσα νομίζω είναι πύον. Σε τι γιατρό να τον πάω ?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
να πας σε αφροδισιολογο. Στο Συγγρος. (νοσοκομειο)

OP
OP
Cecell

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ευχαριστώ αλλα είμαστε θεσσαλονίκη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σε δεματολόγο - αφροδισιολόγο σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή κλινική σε πρώτη φάση...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Τεσπα, αντε σε γιατρο σχετικο (αφροδησιολογο δερματολογο ουρολογο) και ασε τις ερωτησεις σε φορουμ γιατι θα καθυστερησεις και θα ακουσεις πολλες μαλακειες.

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Ο κολλητός μου πρέπει να κόλλησε κάτι. Έχει κανα 3ήμερο που έχει μικρούς πόνους στο πέος σε διαφορα διαστήματα της ημέρας. Και σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε οτι πιέζοντας το πέος του προς τα πάνω προς την ουρήθρα χωρίς να έχει στύση έβγαλε ενα άσπρο υγρό απο μέσα νομίζω είναι πύον. Σε τι γιατρό να τον πάω ?

Δημοτικο σχολειο μου θυμισες.... Ο ΦΙΛΟΣ μου και καλα..........

ΚΟΛΛΗΤΟΥΛΙ να πας σε ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟ και do not panic

OP
OP
Cecell

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ευχαριστώ πολυ. Αν είχα κάτι εγώ θα έγραφα για μένα λολ.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Πηγαινε τον σε ουρολογο και αυτος θα σε κατατοπισει αν  ειναι κατι σοβαρο!!!

Επισκέπτης
περα απο τις μαλακιες αμα τον πας σε ενα οποιοδηποτε νοσοοκομειο και κανει μια καλιεργια ουρων θα παρεις ολες τις απαντησεις που χρειαζονται.
Υ.Γ Τα αφροδισια δεν ειναι τοσο εξεζητημενα για να ψαχνεσαι το οτι οι αντρες δεν τα συζητανε πολυ δεν παει να πει οτι και οι γιατροι τα βλεπουν σπανια

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
στο λοιμωδών (Τουμπα-Λαμπράκη)

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δελφων-Μποτσαρη επισης..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εξάδελφε ??????? πώς καί δέν έχουνε σκάση μύτη οί γιατροξερόλες ΑΚΟΜΑ ?????????

σιγά σιγά.. εχουν πρώτα να επιλύσουν τα θέματα της εθνικής οικονομίας και του ΔΝΤ... βλέπεις εκτός από γιατροξερόλες είναι και οικονομοξερόλες ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
σιγά σιγά.. εχουν πρώτα να επιλύσουν τα θέματα της εθνικής οικονομίας και του ΔΝΤ... βλέπεις εκτός από γιατροξερόλες είναι και οικονομοξερόλες ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρ όλα αύτα ζούμε σε μιά υπέροχη χώρα......................

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
μου θυμιζει μια περιπτωση δικια μου και ακουγετε σαν να εχει κολλησει βλεννορεια. τουλαχιστον εγω αυτο ειχα. ενιωθα καψιμο οταν κατουραγα και εβγαζα μες την ημερα ασπρο υγρο απο την ουρηθρα. αν ειναι αυτο θεραπευαιτε με μια αντιβιωση dont worry.αλλα πρεπει να παει σε αφροδισιολογο να το κοιταξει οποσδηποτε.

Επισκέπτης
Λιγότερες πουτάνες κ με περισσότερη προσοχή,ἤγγικεν ὁ καιρὸς να εισέλθετε όλα τα απολωλά πρόβατα στον δρόμο του θεού σιγά-σιγά!!! :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Παπαζολ την βοηθεια σου πατερ  :2funny:

Stories