Νέα

Ερώτηση για ερασιτεχνικές φωτός!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα ηθελα να μαθω αν επιτρεπονται φωτο τραβηγμενες απο κινητο
Δηλαδη εκει που περπατας βλεπεις ενα ωραιο κωλαρακι και το αποθανατιζεις
Παλιοτερα υπηρχε ενα θρυλικο site "DOCTOR MAGIC" που ηταν ελληνικο και ειχε ενα σχετικο θεμα με παρα πολλες φωτος τετοιας κατηγοριας
Εχω στη συλλογη μου καποιες αλλα ειναι απο το εξωτερικο
Μου τις ειχε δωσει ενας φιλος
Θα ηθελα να μαθω λοιπον
1. αν επιτρεπονται τετοιες φωτος
2. αν εχετε τετοιες φωτος
3. και βασικοτερο αν υπαρχει ελληνικο υλικο

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
Θα ηθελα να μαθω αν επιτρεπονται φωτο τραβηγμενες απο κινητο
Δηλαδη εκει που περπατας βλεπεις ενα ωραιο κωλαρακι και το αποθανατιζεις
Παλιοτερα υπηρχε ενα θρυλικο site "DOCTOR MAGIC" που ηταν ελληνικο και ειχε ενα σχετικο θεμα με παρα πολλες φωτος τετοιας κατηγοριας
Εχω στη συλλογη μου καποιες αλλα ειναι απο το εξωτερικο
Μου τις ειχε δωσει ενας φιλος
Θα ηθελα να μαθω λοιπον
1. αν επιτρεπονται τετοιες φωτος
2. αν εχετε τετοιες φωτος
3. και βασικοτερο αν υπαρχει ελληνικο υλικο
1.ολα επιτρεπονται και ολα απαγορευονται2.σιγουρα εχουμε3. :cheesy:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Να επιτρέπεται να τραβήξεις κάποιον στο δρόμο...

Νομίζω δεν επιτρέπεται αφού παραβιάζεις τα ανθρώπινα δικαιώματά του...

Εμένα στο τραίνο μια φορά με είχε τραβήξει βίντεο ένας πακιστανός...και έκανε τάχα πως μιλούσε στο τηλ...

Μια άλλη φορά σε ξενοδοχείο στο χωριό μου με τράβηξε βίντεο μια ξένη (16-17) ήμουν 15 τότε την ώρα που έκανα βουτιά...

Και έχω δεί άπειρες φορές να τραβάνε βιντεάκια στον δρόμο σε ανυποψίαστα <θύματα> (κορίτσια συνήθως) που άλλες φορές τους στολίζουν με διάφορα επίθετα που δεν θέλω φυσικά να αναφέρω ...Αλλά άλλες φορές την βρίσκουν κι όλας!Είναι ανάλογα με το <τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας μας> και το πόσο αξιοπρεπής είναι πιστεύω..

Και φυσικά έχω φωτογραφικό υλικό και υπάρχει σε διάφορα sites...Tα sites είναι ελληνικά το κατα πόσο όμως είναι ελληνίδες οι κορασίδες δεν ξέρω...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αν δε φαινεται προσωπο και γενικα προσωπικα στοιχεια δεν υπαρχει προοβλημα.

manthess34

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
6
Αν δε φαινεται προσωπο και γενικα προσωπικα στοιχεια δεν υπαρχει προοβλημα.
OΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, και ο κώλος προσωπικό στοιχείο είναι
Δε σας φτάνουν πορνοστάρς και μοντέλα?Θέλετε αυτές που δε θέλουν να βγουν στη φόρα? ΑΡΑ είμαστε φάουλ αν κάποιος δε το θέλει,δε το ξέρει ή δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την έκθεση

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Το θέμα είναι απλό ρε Χαράλαμπε!

Εφ' όσον έχεις τέτοιες φωτό και θέλεις να τις ανεβάσεις, κάνεις τις εξής σκέψεις (και αναρωτιέσαι) πριν το κάνεις:

1) Αξίζει τον κόπο? (Δηλαδή αν πρόκειται για φωτο που ΟΛΟΙ οι άλλοι θα θεωρήσουν σκουπίδι, ΓΙΑΤΙ να την ανεβάσεις?)

2) Φαίνεται από τη φωτο ποιο είναι το άτομο που απεικονίζεται?

3) Αν ναι, υπάρχει περίπτωση κάποιος κάποτε να δει αυτή τη φωτο και να αναγνωρίσει το άτομο?  Με αυτή την ερώτηση εννοώ ότι αν πας ταξείδι στην Ταϋλάνδη και φωτογραφίσεις ένα πιπίνι (ή έναν τράβελο) στο δρόμο, και τον βάλεις εδώ, μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί κανείς με τη φωτό σου.  Αν όμως δεις ένα καλό πιπινάκι στο Αθηναϊκό Μετρό που σου αρέσει και το βγάλεις, μπορεί να δει τη φωτο ο αδερφός της, ο γκομενός της, ο μπαμπάς της, ο όποιος, και να μας έρθουν στο site παράπονα (αν όχι τίποτε άλλο χειρότερο) για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.  Έχει γίνει.

Οπότε πριν ανεβάσεις φωτο ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ τι μπορεί να σημαίνει η δημόσια έκθεση της φωτογραφίας που ανεβάζεις, και πράττεις ανάλογα.  Με κριτήρια:  α) την ασφάλεια του site (και τη δική σου), β) Τη διασκέδασή σου, και γ) το ποιές συνέπειες μπορεί να υπάρξουν από το ανέβασμα.

Δυο πράματα ακόμα:  
1) Τη φωτογραφία της γκόμενας μπορεί να ΜΗΝ την έβγαλες εσύ, αλλά κάποιος φίλος σου στο μετρό.  Και πάλι ΔΕΝ την ανεβάζεις.  Γιατί με τη δικιά σου ΙΡ θα ανέβει, και εσύ θα μπλέξεις αν γίνει η οποιαδήποτε στραβή.
2) Αν ξέρεις να χειρίζεσαι κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (Photoshop, photo editor, paint, corel κλπ), μπορείς να αλλοιώσεις σημεία της φωτογραφίας ώστε να μην είναι δυνατή η αναγνώριση από αυτή.

Και πάρε και το παράγειγμα:

Συνημμένα

• 3d-face1.jpg
    3d-face1.jpg
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 62

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom