lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ναι,ειχαμε παει ζευγαρια,ηταν και ο σφε με την αντζελα,ειχαμε και κιθαρες,περασαμε τελειαΕκει πας εσυ με τις αδυναμίες σου!
ναι,ειχαμε παει ζευγαρια,ηταν και ο σφε με την αντζελα,ειχαμε και κιθαρες,περασαμε τελειαΕκει πας εσυ με τις αδυναμίες σου!
ναι,ειχαμε παει ζευγαρια,ηταν και ο σφε με την αντζελα,ειχαμε και κιθαρες,περασαμε τελεια
Περιμενω σαφη απαντηση σας να καταλαβω μερικα πραγματα
Εχω windows 7 64bit ultra γνησια
Μπαινω απο firefox τον τελευταιο
Το προβλημα ειναι το εξης....
Επανω αριστερα στο παρον σαιτ εκει που συνδεομαστε πρεπει να βαλω το νικ και το πας για να συνδεθω
Ομως μου βγαινουν ολα τα νικ που εχω κανει κατα καιρους τα οποια εχω δωσει δεξια κι αριστερα.....
Το ερωτημα μου ειναι πως μπορω να τα κανω να μην εμφανιζονται, χωρις να διαγραψω τα κουκις απο ολα τα σαιτ που ειμαι γραμμενος.... ?
Ευχαριστω.
Ειμαι σιγουρος οτι καταλαβατε απολυτα τι εννοω με το ΤΙΤΙΚΑ...Για να πάρεις σαφή απάντηση πρέπει να κάνεις σαφή ερώτηση.
Με το να λες κάποιον "Τιτίκα" ΧΩΡΙΣ να παραθέτεις συγκεκριμένα στοιχεία γιατί το κάνεις, δε βοηθάς ούτε μένα να σου απαντήσω, ούτε εσένα να πάρεις απάντηση, ούτε ανεβάζεις την αξιοπιστία σου.
Επειδή το συνάδελφο τον γνωρίζω, οφείλω (γενικά) να σου πω πως δε συμμερίζομαι την άποψη σου.
Αν πεις κάτι πιο συγκεκριμένο, θα επανέλθω.
Το εκανα ηδη σε οδηγιες προηγουμενου ποστ φιλε μου....Πατα πανω αριστερα στον firefox επιλογές, μετα στο βελακι πάλι επιλογές,μετα απορρητο,στην μεση σου γραφει να απομακρυνετε συγκεκριμενα cookies,επελεξε το.Στο αναζητηση πατα Bourdela,θα σου βγαλει 3-4 λινκ που γραφουν μπουρδελα.Απομακρυνετα ενα ενα.Μολις μετα πας να συνδεθεις στα bourdela,δεν θα σου εχει κανενα username.Βαλε αυτο που θες και μετα πατα να το απομνημονευσει!