Νέα

Ερωτηση για διαγραφη νικ απο την μνημη του υπολογιστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
περιπου,ο σφε γουσταρε φατμε να τραγουδησουμε

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Περιμενω σαφη απαντηση σας να καταλαβω μερικα πραγματα

Για να πάρεις σαφή απάντηση πρέπει να κάνεις σαφή ερώτηση.

Με το να λες κάποιον "Τιτίκα" ΧΩΡΙΣ να παραθέτεις συγκεκριμένα στοιχεία γιατί το κάνεις, δε βοηθάς ούτε μένα να σου απαντήσω, ούτε εσένα να πάρεις απάντηση, ούτε ανεβάζεις την αξιοπιστία σου.

Επειδή το συνάδελφο τον γνωρίζω, οφείλω (γενικά) να σου πω πως δε συμμερίζομαι την άποψη σου.

Αν πεις κάτι πιο συγκεκριμένο, θα επανέλθω.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Εχω windows 7 64bit ultra γνησια
Μπαινω απο firefox τον τελευταιο

Το προβλημα ειναι το εξης....

Επανω αριστερα στο παρον σαιτ εκει που συνδεομαστε πρεπει να βαλω το νικ και το πας για να συνδεθω
Ομως μου βγαινουν ολα τα νικ που εχω κανει κατα καιρους τα οποια εχω δωσει δεξια κι αριστερα.....

Το ερωτημα μου ειναι πως μπορω να τα κανω να μην εμφανιζονται, χωρις να διαγραψω τα κουκις απο ολα τα σαιτ που ειμαι γραμμενος.... ?

Ευχαριστω.

Πατα πανω αριστερα στον firefox επιλογές, μετα στο βελακι πάλι επιλογές,μετα απορρητο,στην μεση σου γραφει να απομακρυνετε συγκεκριμενα cookies,επελεξε το.Στο αναζητηση πατα Bourdela,θα σου βγαλει 3-4 λινκ που γραφουν μπουρδελα.Απομακρυνετα ενα ενα.Μολις μετα πας να συνδεθεις στα bourdela,δεν θα σου εχει κανενα username.Βαλε αυτο που θες και μετα πατα να το απομνημονευσει!

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για να πάρεις σαφή απάντηση πρέπει να κάνεις σαφή ερώτηση.

Με το να λες κάποιον "Τιτίκα" ΧΩΡΙΣ να παραθέτεις συγκεκριμένα στοιχεία γιατί το κάνεις, δε βοηθάς ούτε μένα να σου απαντήσω, ούτε εσένα να πάρεις απάντηση, ούτε ανεβάζεις την αξιοπιστία σου.

Επειδή το συνάδελφο τον γνωρίζω, οφείλω (γενικά) να σου πω πως δε συμμερίζομαι την άποψη σου.

Αν πεις κάτι πιο συγκεκριμένο, θα επανέλθω.
Ειμαι σιγουρος οτι καταλαβατε απολυτα τι εννοω με το ΤΙΤΙΚΑ...

Η απαντηση σας εγινε απολυτα κατανοητη, τοσο ως προς τους κανονες του σαιτ, οσο και γενικοτερα προς ολους

Οσο για την αξιοπιστια μου, ας την αφησουμε σε αυτους που με γνωριζουν εξω  ;)
ΔΕΝ ψαχνω για την αναγνωριση μεσα σε φορουμ.... ειδικα τετοιου ειδους  :sunglasses:

Απλα περναω την ωρα μου ....

Ευχαριστω πολυ

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πατα πανω αριστερα στον firefox επιλογές, μετα στο βελακι πάλι επιλογές,μετα απορρητο,στην μεση σου γραφει να απομακρυνετε συγκεκριμενα cookies,επελεξε το.Στο αναζητηση πατα Bourdela,θα σου βγαλει 3-4 λινκ που γραφουν μπουρδελα.Απομακρυνετα ενα ενα.Μολις μετα πας να συνδεθεις στα bourdela,δεν θα σου εχει κανενα username.Βαλε αυτο που θες και μετα πατα να το απομνημονευσει!
Το εκανα ηδη σε οδηγιες προηγουμενου ποστ φιλε μου....

Ευχαριστω πολυ ....

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Πολύ απλά κλικάρεις στο λευκό πεδίο και πατάς delete σε κάθε όνομα.α το έλυσες. ΟΚ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom