georgegrgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2002
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
οντως τι λενε? καλες???
αξΣτείλτε και σε μένα ρε παιδιά, εδώ και καιρό ψάχνω
Και λενε τπτ...πες περισοτερα...
Μήπως είναι για Αθήνα?
οντως τι λενε? καλες???
Στείλτε και σε μένα ρε παιδιά, εδώ και καιρό ψάχνω
Γεια σας παιδιά, αν έχει "γνωρίσει" κανείς κάποια από τις παρακάτω κοπέλες, θα ήθελα τη γνώμη του (οι αγγελίες είναι από Αγγελιοφόρο):
*22χρονη με πλούσια χαρίσματα και ομορφιά αναζητεί γνωριμία με κύριο 693ΧΧΧΧ964
*35χρονη με πλούσιο μπούστο καλλίγραμη Ελληνίδα προσφέρει απολαύσεις στο χώρο της και στο χώρο σας 693ΧΧΧΧ862
*40χρονη Ελληνίδα 1,70 μελαχροινή γεματούλα έρχεται στο χώρο σου για παρέα και διασκέδαση 693ΧΧΧΧ198
*Κοπέλα 23 ετών 1,75 σέξυ κουκλίτσα καλλίγραμη φινετσάτη μελαχροινή τέλειο καλλίγραμο κορμί (κόψε κάτι) έρχεται στο χώρο σου για να σου χαρίσει υπέροχες στιγμές γεμάτες πάθος και φαντασία 694ΧΧΧΧ379
*Κοπέλα πανέμορφη με πλούσια χαρίσματα ζητά γνωριμία 694ΧΧΧΧ468
Γι αυτήν που ξέρεις όμως:Μακρια απο αυτην΄*35χρονη με πλούσιο μπούστο καλλίγραμη Ελληνίδα προσφέρει απολαύσεις στο χώρο της και στο χώρο σας 693ΧΧΧΧ862
για τλς αλλες δεν ξερω.
Γι αυτήν που ξέρεις όμως:
Για κάνε μια περιγραφή!
Και αντι για 30αρα βγηκε μεγαλοκοπελαΚαι η συγκεκριμένη στο τηλ. σου λέει ότι είναι 30άρα.
Nεαρή γιαγιά θα μπορούσες να την πειςΚαι αντι για 30αρα βγηκε μεγαλοκοπελα
makria apo thn gamiola to lamogioβρήκα κάποιες αγγελίες με τηλέφωνα στον αγγελιοχώρο και πήρα τηλέφωνο.
Σε 1 μου βγήκε μια ονόματι Μελίνα και μου είπε ότι η αγγελία δεν εχει σχεση με το τι έγραφε (δηλαδή ότι ηταν δήθεν εμφανήσιμη διαιτολόγος κλπ) και ότι έχει γραφείο με κοπέλες για ελεύθερη σχεση κι αν ενδιαφέρομαι να μου γνωρίσει αυτή κοπέλες.
Απ'οτι ξέρω πληρώνεις ένα ποσό στη κοπέλα και την έχεις υποτίθεται για γκόμενα. Δεν θα σου μαζέψει τα λεφτά και να γίνει άφαντη;
μήπως ξέρει κανείς τι παίζει;
πηρε καποιος άλλος τηλ. στη συγκεκριμένη;
he he ego thn patisa eutihos me 30 euroπριν 2 χρονια ειχα ξανατηλεφωνησει σε μια και μου είπε οτι ηθελε ελευθερη σχεση με 300 ευρω. απ'τη φωνη μου φάνηκε 25-30 ετων αλλά το έκλεισα μόλις ακουσα 300 ευρώ τα οποία ήθελε και με κατάθεση στην τράπεζα (ΛΟΛ). το ζήτημα περα απ'την εμφάνιση είναι το αν θα δωσεις τα λεφτα (εννοείται φυσικά χωρίς την κατάθηση) και θα την ξαναδεις.