Νέα

Ερωτήσεις για ουρολοίμωξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulorapano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Όχι δεν νομίζω η καλλιέργεια απλά δείχνει ότι έχεις ουρολοίμωξη και μετά σου κάνει το αντίβιογραμα για να δεις σε ποια αντιβίωση είναι ευσθητο το μικρόβιο
Το μικρόβιολογικο σε ρωτάει: "Αν δείξουν μικρόβιο οι καλλιέργειες να κάνω αντιβιογραμμα;".

Γιατί το αντιβιογραμμα κοστίζει 15 με 20€ επιπλέον. Εσύ μετά λες ναι και στο βγάζει. Έπειτα το αντιβιογραμμα δείχνει σε ποιες ουσίες είναι ευαίσθητο ή όχι το μικρόβιο.

Αν λοιπόν γίνει αντιβιογραμμα πηγαίνεις πάλι στο μικροβιολογικό και πληρώνεις τα έξτρα λεφτά.

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Απο εμπειρία το λέω δεν τον κρίνω.
20 χρόνια στο κουρμπέτι με καπότα δεν έπαθα τίποτα ποτέ, και στα χειρότερα πρεζόνια του Μεταξουργείου και της Βάθης και με ακα στοματικά.
Μια δυο φορές που έκανα τη μαλακία χωρίς καπότα στο σεξ , έτρεχα και δεν έφτανα, και από τότε ποτέ ξανα.
Αλλά είναι από αυτά τα πράγματα που αν δεν την πάθεις δεν μαθαίνεις.
Είσαι στο 95% των περιπτώσεων που δίνει φουλ ακα πίπες και δεν έχει κολλήσει τίποτα. Αλλά και το 5% που υπολείπεται δεν είναι λίγο. Εγώ εδώ μέσα διαβάζω 10++ χρόνια και δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς λένε ότι κόλλησαν κάτι. Πάντως το πιο συχνό είναι γονορροια. Αν μπορείς να το πεις συχνό.

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
3.299
Πόντοι
446
Οριστε, με λιγα σχολιακια απο τους επιστημονες του μπου, το παιδι ξεαγχωθηκε μεσα σε 1 ωριτσα και ειναι ηδη ετοιμοπολεμος ετοιμοθανατος...
στο σιαξα λιγάκι....

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.021
Πόντοι
456
Είσαι στο 95% των περιπτώσεων που δίνει φουλ ακα πίπες και δεν έχει κολλήσει τίποτα. Αλλά και το 5% που υπολείπεται δεν είναι λίγο. Εγώ εδώ μέσα διαβάζω 10++ χρόνια και δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς λένε ότι κόλλησαν κάτι. Πάντως το πιο συχνό είναι γονορροια. Αν μπορείς να το πεις συχνό.
Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει με 100% ποσοστά, είναι ότι αν βγει βρώμα για κάποια ότι κάνει ακα σεξ, σε λίγες βδομάδες-μήνες το πολύ, εξαφανίζεται και δεν επιστρέφει.
:priest:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πάντως αυτό που έχω παρατηρήσει με 100% ποσοστά, είναι ότι αν βγει βρώμα για κάποια ότι κάνει ακα σεξ, σε λίγες βδομάδες-μήνες το πολύ, εξαφανίζεται και δεν επιστρέφει.
:priest:
Ή έχει παραπάνω δουλειά.....
(Η τάση της εποχής φίλε το ακα γαμησι, μέχρι να βρεθεί καμία οροθετικη και μετά θα γίνει ο χαμός στο Bou...).

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Αφήστε τις σαχλαμάρες, με θέματα υγείας δεν τρολαρουμε

Είχες πιει φαντα πριν τυπε?
Τι λένε οι οδηγίες τύπε μου, πόση ώρα πριν το σεξ, μετά, πριν τον ύπνο; Με φαγητό ή άδειο στομάχι;
Δώσε μας τα φώτα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom