Νέα

Ερωτήσεις για ουρολοίμωξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulorapano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Όχι ρε, μην τον τρομάζεις.

Μπορεί να σωθεί, αρκεί να κοπεί το πουλί του για να μην εξαπλωθεί η λοίμωξη.

Μην το γελάς καθόλου. Δε θέλει πολύ, για να προτείνουν ακρωτηριασμό οι γιατροί.:P

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Καλο μουνι το γκομενακι;

Βαλε φωτο να επιθεωρησουμε και υστερα θα σ πουμε πως θα γιατρευτεις...

Σποϊλερ:μονο η μπλε Fanta σωζει :confused:

Ath2016

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2017
Like
55
Πόντοι
0
Μάγκες κάτι άλλο βασικό ,με ουρολοίμωξη γαμαμε η το αφήνουμε ?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλο μουνι το γκομενακι;

Βαλε φωτο να επιθεωρησουμε και υστερα θα σ πουμε πως θα γιατρευτεις...

Σποϊλερ:μονο η μπλε Fanta σωζει :confused:
Γίνε συγκεκριμένος. Η fanta μπλε ακα μουνι, η fanta κόκκινη με ανθραξ ακα γκροβερ.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Νηματοθετη τραβά κάνε καλλιέργεια σπέρματος, καλλιέργεια ούρων και αν θες να είσαι σούπερ καλυμμένος καλλιέργεια ουρήθρικου υγρού. Ciproxin σου έδωσε ο γιατρός; Πόσες μέρες θεραπεία;
Επίσης όπως ανέφερε ο παραπάνω συναγωνιστης οι εξετάσεις θα γίνουν 10 μέρες μετά την αντιβίωση. Επίσης πάρε καλά προβιοτικα σε χάπι ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ! Τα προβιοτικα τύπου Ultra Levire που είναι φθηνά δεν καλύπτουν. Θέλει καλύτερα και πιο ακριβά. Της τάξεως των 15€. Επίσης όταν τελειώσεις την απλή αυτη περιπέτεια βάλε στη διατροφή σου το cranberry. Κάνε αυτά και με ευχαριστάς αργότερα. Καλή ανάρρωση. Δεν έχεις τίποτα. Θα τα πούμε στα 9μερα, άσε σημείωμα να βάλουν ρόδι στα κόλλυβα και φρουι γλασσε! (Έφαγα προχτές με φρουι γλασσε και γαμαγαν τα γαμημενα....ήταν και φρέσκα).

Lovelace

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2022
Κριτικές
6
Like
424
Πόντοι
280
Μάγκες κάτι άλλο βασικό ,με ουρολοίμωξη γαμαμε η το αφήνουμε ?
Οριστε, με λιγα σχολιακια απο τους επιστημονες του μπου, το παιδι ξεαγχωθηκε μεσα σε 1 ωριτσα και ειναι ηδη ετοιμοπολεμος.

Ath2016

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2017
Like
55
Πόντοι
0
Νηματοθετη τραβά κάνε καλλιέργεια σπέρματος, καλλιέργεια ούρων και αν θες να είσαι σούπερ καλυμμένος καλλιέργεια ουρήθρικου υγρού. Ciproxin σου έδωσε ο γιατρός; Πόσες μέρες θεραπεία;
Επίσης όπως ανέφερε ο παραπάνω συναγωνιστης οι εξετάσεις θα γίνουν 10 μέρες μετά την αντιβίωση. Επίσης πάρε καλά προβιοτικα σε χάπι ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ! Τα προβιοτικα τύπου Ultra Levire που είναι φθηνά δεν καλύπτουν. Θέλει καλύτερα και πιο ακριβά. Της τάξεως των 15€. Επίσης όταν τελειώσεις την απλή αυτη περιπέτεια βάλε στη διατροφή σου το cranberry. Κάνε αυτά και με ευχαριστάς αργότερα. Καλή ανάρρωση. Δεν έχεις τίποτα. Θα τα πούμε στα 9μερα, άσε σημείωμα να βάλουν ρόδι στα κόλλυβα και φρουι γλασσε! (Έφαγα προχτές με φρουι γλασσε και γαμαγαν τα γαμημενα....ήταν και φρέσκα).
Ciproxin μου έδωσε ναι για 20 μέρες ! Αυτό λέω να κάνω ,μετά την αντιβίωση να κάνω και 2 καλλιέργειες να είμαι σίγουρος.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Οριστε, με λιγα σχολιακια απο τους επιστημονες του μπου, το παιδι ξεαγχωθηκε μεσα σε 1 ωριτσα και ειναι ηδη ετοιμοπολεμος.
Εδω ειμαστε να στηριζουμε ο ενας τον αλλο :grouphug:

Μην αρχισετε τα λοατκι αγορια κ θελετε κ αλληκομαλακια ! :confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.935
Πόντοι
6.946
Μην αρχισετε τα λοατκι αγορια κ θελετε κ αλληκομαλακια ! :confused:
Δεν υπάρχει τίποτε πιο ανδρικό από το να πιάνεις πουλιά αλλονων, τύπε μου!
100% ετεροφυλικο.
ΧΥ χρωμόσωμα εγκεκριμένο.

Υ.γ.: γιατί έχω την εντύπωση ότι το πράγμα δεν σταματάει μόνο στο πιάσιμο...

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Ρε μάγκες γάμησα μια γκόμενα τις προάλλες (με Καποτα πάντα ) και μου είπε ότι έχει κάτι ενοχλήσεις στο μουνι της φαγούρα κλπ.Πηγα και εγώ σε έναν ουρολόγο,έκανα γενικές ούρων και μου λεει καραμπινατη ουρολοίμωξη (ακριβώς τα λόγια του).Παίρνω την αντιβίωση μου και την πρώτη μέρα που την παίρνω έχω λίγο τσούξιμο όχι κάτι τρελο ,μετά τίποτα.
Η γκόμενα πάει γιατρό της λέει να κάνει κάτι άλλες εξετάσεις βρίσκει και πυων στον λαιμό της και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις.

Παίζει να έχω κάτι πιο σοβαρό ? Σκέφτομαι να πάω να κάνω καλλιέργεια σπέρματος και ούρων να είμαι σίγουρος ,αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κόψω αντιβίωση.Οποτε λέω να περιμένω να ολοκληρώσω την θεραπεία και να πάω μετά (20 μέρες είναι η θεραπεία)
Ρε φιλε εμείς δεν ήμαστε γιατροί . Αντιβιογραμα δεν σου έκανε ο γιατρός να δεις ποιο μικρόβιο είναι να πάρεις την σωστή αντιβίωση

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Καταρχας ακολουθα οτι σου λεει ο γιατρος και ασε τους γιατρους του σαιτ. Μην ανησυχεις δεν θα πεθανεις απλα θα περασεις αυτη τη ταλαιπωρια

Υ.Γ. Γι αυτο παμε μονο με ιεροδουλες και δεν κολλαμε :grin: Παντως ρε αδερφε 30 χρονια με ιεροδουλες δεν κολλησα ποτε κατι (παντα με καποτα) τωρα εσυ που πηγες και εμπλεξες ....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ρε φιλε εμείς δεν ήμαστε γιατροί . Αντιβιογραμα δεν σου έκανε ο γιατρός να δεις ποιο μικρόβιο είναι να πάρεις την σωστή αντιβίωση
Δεν έκανε καλλιέργειες, γενική ούρων έκανε. Στις καλλιέργειες βγαίνει αντιβιογραμμα.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Καταρχας ακολουθα οτι σου λεει ο γιατρος και ασε τους γιατρους του σαιτ. Μην ανησυχεις δεν θα πεθανεις απλα θα περασεις αυτη τη ταλαιπωρια

Υ.Γ. Γι αυτο παμε μονο με ιεροδουλες και δεν κολλαμε :grin: Παντως ρε αδερφε 30 χρονια με ιεροδουλες δεν κολλησα ποτε κατι (παντα με καποτα) τωρα εσυ που πηγες και εμπλεξες ....
Ο τύπος γάμησε ακάποτα πουτάνα και μας λέει παραμύθια για γκόμενες και καπότες :2funny:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ο τύπος γάμησε ακάποτα πουτάνα και μας λέει παραμύθια για γκόμενες και καπότες :2funny:
Το ποσοστό αλήθειας σε αυτό που λες εμπειρικά ξεπερνά το 50%...!

Όπως και να έχει όμως βοηθάμε συναγωνιστη.

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.392
Πόντοι
1.436
Πιες μια μπλε fanta και άσε τις αντιβιώσεις και τις θεραπείες

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456
Το ποσοστό αλήθειας σε αυτό που λες εμπειρικά ξεπερνά το 50%...!

Όπως και να έχει όμως βοηθάμε συναγωνιστη.
Απο εμπειρία το λέω δεν τον κρίνω.
20 χρόνια στο κουρμπέτι με καπότα δεν έπαθα τίποτα ποτέ, και στα χειρότερα πρεζόνια του Μεταξουργείου και της Βάθης και με ακα στοματικά.
Μια δυο φορές που έκανα τη μαλακία χωρίς καπότα στο σεξ , έτρεχα και δεν έφτανα, και από τότε ποτέ ξανα.
Αλλά είναι από αυτά τα πράγματα που αν δεν την πάθεις δεν μαθαίνεις.

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Ρε μάγκες γάμησα μια γκόμενα τις προάλλες (με Καποτα πάντα ) και μου είπε ότι έχει κάτι ενοχλήσεις στο μουνι της φαγούρα κλπ.Πηγα και εγώ σε έναν ουρολόγο,έκανα γενικές ούρων και μου λεει καραμπινατη ουρολοίμωξη (ακριβώς τα λόγια του).Παίρνω την αντιβίωση μου και την πρώτη μέρα που την παίρνω έχω λίγο τσούξιμο όχι κάτι τρελο ,μετά τίποτα.
Η γκόμενα πάει γιατρό της λέει να κάνει κάτι άλλες εξετάσεις βρίσκει και πυων στον λαιμό της και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις.

Παίζει να έχω κάτι πιο σοβαρό ? Σκέφτομαι να πάω να κάνω καλλιέργεια σπέρματος και ούρων να είμαι σίγουρος ,αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κόψω αντιβίωση.Οποτε λέω να περιμένω να ολοκληρώσω την θεραπεία και να πάω μετά (20 μέρες είναι η θεραπεία)
Πεταμένα λεφτά που πήγες σε γιατρό, εδώ βρήκες όλες τις απαντήσεις...:confused::confused::confused:

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
1.994
Πόντοι
206
Δεν έκανε καλλιέργειες, γενική ούρων έκανε. Στις καλλιέργειες βγαίνει αντιβιογραμμα.
Όχι δεν νομίζω η καλλιέργεια απλά δείχνει ότι έχεις ουρολοίμωξη και μετά σου κάνει το αντίβιογραμα για να δεις σε ποια αντιβίωση είναι ευσθητο το μικρόβιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom