Νέα

Ερωτήσεις για ουρολοίμωξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaulorapano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καυλοραπανο γυναικα εισαι?

OP
OP
K

kaulorapano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παλληκαρια ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μαλλον εδω δεν μπορει κανεις να μιλησει σοβαρα!Παντα θα υπαρξει αυτος που θα ξεφτιλισει το θεμα.Απολυτε αν δεις απο ποτε ειμαι γραμμενος στο site θα καταλαβεις αν ειμαι νεος ή παλιος.Σας ευχαριστω για την φιλοξενεια.
Αν ειμαι αντρας ή γυναικα φαινεται απο τις λεξεις που χρησιμοποιω.

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Χαιρετω το forum.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την ουρολοιμωξη.
Ξερω οτι κολλαει απο την σεξουαλικη επαφη,ομως ποσες μερες μετα μπορει να εμφανιστει απο την επαφη και ειδικα αν εχει γινει και χρηση προφυλακτικου?
Βασικα ψαχνω να βρω τη αιτια.Εμενα μου εμφανιστηκε 15 με 20 μερες μετα.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο ή να τον αποκλεισω αυτον τον παραγοντα.

Καλό θα είναι μεγάλε να αποκλείσεις αυτό τον παράγοντα ... είναι σχεδόν απίθανο να έχεις ουρολοίλωξη και η αιτία να είναι η σεξουαλική επαφή
Οι πιθανές αιτίες ουρολήμωξης είναι είτε από κάποιον εξωτερικό παράγοντα ή από κάποια βλάβη εσωτερική. Και τι εννοώ. Εξωτερικός παράγοντας είναι ότι ο οιασδήποτε ιός εισήλθε στο ουροποιητικό σύστημα εξωτερικά, δηλαδή από κάποια απροσεξία, ακαθαρσία, κάποια επαφή με μολυσμένο αντικείμενο. Ο Εσωτερικός παράγοντας είναι ότι σε όλο το σύστημα του ουροποιητικού υπάρχει κάποια φλεγμονή που προκάλεσε την ανάπτυξη του ιού. Αυτά θα στα πει καλύτερα καταρχήν ο μικροβιολόγος που διέγνωσε την ουρολοίμωξη στην καλλιέργεια των ούρων σου. Συνήθως ξεχωρίζουν τον ιό αν πρόκειται για εξωτερικό ή εσωτερικό παράγοντα. Οι εσωτερικοί μπορεί να είναι μια λοίμωξη της κύστης, του προστάτη, ακόμα ακόμα και των νεφρών. Κάποια άμμος, πέτρα, κάποια κύστη, οτιδήποτε. Ακόμα και κάποια κατακράτηση ούρων ή από κάποια προστατίτιδα. Αλλά όλα αυτά μόνο γιατρός μπορεί να στα διαβεβαιώσει. Από την άλλη ... παίρνεις μια απλή αντιβίωση που θα σου δώσουν οι γιατροί ... και όλα καλά. Πάντως είναι σχεδόν απίθανο να απέκτησες ουρολοίμωξη από σεξουαλική επαφή.

OP
OP
K

kaulorapano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γιγαντακι πάντως αναφέρεται σε διάφορα site οτι ένας μεγάλος παράγοντας μόλυνσης ειναι απο σεξουαλικη επαφη.Τωρα αν μάθω λεπτομέρειες θα τις αναφέρω εδω και όπως ξαφνικά εμφανιστηκα μετα απο τρια χρόνια που εχω κανει έγγραφη εδω , έτσι και θα εξαφανιστώ.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παντως, για να γυρισουμε στο θεμα, πριν 2 χρονια με ειχε πιασει ανημερα της γιορτης μου ουρολοιμωξη και ενω εσπαγαν τα τηλεφωνα για τις ευχες, εγω ετρεχα στην τουαλετα απο την συχνοουρια και την αιματουρια και φυσικα πηγα στο νοσοκομειο για εξετασεις οπου και διεγνωσθη....
Ο γιατρος βεβαια μου ειπε να ξαναπαω για πιο ενδελεχεις εξετασεις, αλλα δεν πηγα γιατι ειχα κανει τη ζαβολια με γκομενα 2-3  μερες πριν και ειμαι σιγουρος οτι απο εκει το κολλησα... :S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Χαιρετω το forum.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την ουρολοιμωξη.
Ξερω οτι κολλαει απο την σεξουαλικη επαφη,ομως ποσες μερες μετα μπορει να εμφανιστει απο την επαφη και ειδικα αν εχει γινει και χρηση προφυλακτικου?
Βασικα ψαχνω να βρω τη αιτια.Εμενα μου εμφανιστηκε 15 με 20 μερες μετα.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο ή να τον αποκλεισω αυτον τον παραγοντα.

Προσεχε που κατουρας κοπελα μου!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

δεν δημιουργούν οι ιοί την ουρολοίμωξη που έχεις.

πιθανώς, να μιλάμε ειδικότερα για κάντιτα και σε γενικό πλαίσιο βακτήρια, μικρόβια

όπως πχ το ουρεόπλασμα που διάβασα πιο πάνω

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Απόλυτο αρσενικό είσαι σαφής. Αυτο που λες όμως το έχεις ακουστά ή το έχεις διαβάσει κάπου ;

Καλά ρε πούστη μου είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις οτι ο τύπος είναι καθηγητής της ιατρικής ?  :headbang: :headbang: :headbang:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
επ τι εχουμε εδω? ;) μιλατε για ιατρικα θεματα και δεν με ρωτατε? :think: :think: :think:

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κατι τέτοια προβλήματα δημιουργούνται όταν υπάρχει σταθερή σχέση.. :2funny:

Συνημμένα

• prometheus-pyrphoros.jpg
    prometheus-pyrphoros.jpg
    74,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Ath2016

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2017
Like
55
Πόντοι
0
Ρε μάγκες γάμησα μια γκόμενα τις προάλλες (με Καποτα πάντα ) και μου είπε ότι έχει κάτι ενοχλήσεις στο μουνι της φαγούρα κλπ.Πηγα και εγώ σε έναν ουρολόγο,έκανα γενικές ούρων και μου λεει καραμπινατη ουρολοίμωξη (ακριβώς τα λόγια του).Παίρνω την αντιβίωση μου και την πρώτη μέρα που την παίρνω έχω λίγο τσούξιμο όχι κάτι τρελο ,μετά τίποτα.
Η γκόμενα πάει γιατρό της λέει να κάνει κάτι άλλες εξετάσεις βρίσκει και πυων στον λαιμό της και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις.

Παίζει να έχω κάτι πιο σοβαρό ? Σκέφτομαι να πάω να κάνω καλλιέργεια σπέρματος και ούρων να είμαι σίγουρος ,αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κόψω αντιβίωση.Οποτε λέω να περιμένω να ολοκληρώσω την θεραπεία και να πάω μετά (20 μέρες είναι η θεραπεία)

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
Ρε μάγκες γάμησα μια γκόμενα τις προάλλες (με Καποτα πάντα ) και μου είπε ότι έχει κάτι ενοχλήσεις στο μουνι της φαγούρα κλπ.Πηγα και εγώ σε έναν ουρολόγο,έκανα γενικές ούρων και μου λεει καραμπινατη ουρολοίμωξη (ακριβώς τα λόγια του).Παίρνω την αντιβίωση μου και την πρώτη μέρα που την παίρνω έχω λίγο τσούξιμο όχι κάτι τρελο ,μετά τίποτα.
Η γκόμενα πάει γιατρό της λέει να κάνει κάτι άλλες εξετάσεις βρίσκει και πυων στον λαιμό της και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις.

Παίζει να έχω κάτι πιο σοβαρό ? Σκέφτομαι να πάω να κάνω καλλιέργεια σπέρματος και ούρων να είμαι σίγουρος ,αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κόψω αντιβίωση.Οποτε λέω να περιμένω να ολοκληρώσω την θεραπεία και να πάω μετά (20 μέρες είναι η θεραπεία)
10 ημέρες μετά την αντιβίωση πήγαινε για καλλιέργεια . Ποια αντιβίωση παίρνεις; Μην τρως καθόλου γαλακτοκομικά όσο παίρνεις αντιβίωση.

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.970
Πόντοι
3.446

Δεν θέλω να σε αγχωσω, αλλά πιθανότατα θα πεθανεις

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.223
Πόντοι
456

Ράψε κοστούμι ίσα που προλαβαίνεις

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
641
Πόντοι
81

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556

Μέχρι να επιληφθούν τα υπόλοιπα μέλη της επιστημονικής ομάδας του Μπου του θέματος σου,

σου συστήνω συνομωσιακή λογοτεχνία για τις παρενέργειες του εμβολίου στο ουροποιητικό σύστημα.:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom