lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
καυλοραπανο γυναικα εισαι?
Χαιρετω το forum.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την ουρολοιμωξη.
Ξερω οτι κολλαει απο την σεξουαλικη επαφη,ομως ποσες μερες μετα μπορει να εμφανιστει απο την επαφη και ειδικα αν εχει γινει και χρηση προφυλακτικου?
Βασικα ψαχνω να βρω τη αιτια.Εμενα μου εμφανιστηκε 15 με 20 μερες μετα.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο ή να τον αποκλεισω αυτον τον παραγοντα.
Χαιρετω το forum.θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με την ουρολοιμωξη.
Ξερω οτι κολλαει απο την σεξουαλικη επαφη,ομως ποσες μερες μετα μπορει να εμφανιστει απο την επαφη και ειδικα αν εχει γινει και χρηση προφυλακτικου?
Βασικα ψαχνω να βρω τη αιτια.Εμενα μου εμφανιστηκε 15 με 20 μερες μετα.Υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο αυτο ή να τον αποκλεισω αυτον τον παραγοντα.
Απόλυτο αρσενικό είσαι σαφής. Αυτο που λες όμως το έχεις ακουστά ή το έχεις διαβάσει κάπου ;
και εγω του το ειπα αλλα δεν με πιστευει τυπε :-Καλά ρε πούστη μου είναι δυνατόν να μην γνωρίζεις οτι ο τύπος είναι καθηγητής της ιατρικής ?
συναδελφος τυπε?επ τι εχουμε εδω? ;) μιλατε για ιατρικα θεματα και δεν με ρωτατε?
e peripoy μονο που εσυ εχεις bachelor level ενω εγω ειδη μοριακης ουρολοιμοξεως γενετικης ιατρος απο το πανεπιστημιο ΜΟΝΤΑΝΑσυναδελφος τυπε?
και εγω του το ειπα αλλα δεν με πιστευει τυπε :-
10 ημέρες μετά την αντιβίωση πήγαινε για καλλιέργεια . Ποια αντιβίωση παίρνεις; Μην τρως καθόλου γαλακτοκομικά όσο παίρνεις αντιβίωση.Ρε μάγκες γάμησα μια γκόμενα τις προάλλες (με Καποτα πάντα ) και μου είπε ότι έχει κάτι ενοχλήσεις στο μουνι της φαγούρα κλπ.Πηγα και εγώ σε έναν ουρολόγο,έκανα γενικές ούρων και μου λεει καραμπινατη ουρολοίμωξη (ακριβώς τα λόγια του).Παίρνω την αντιβίωση μου και την πρώτη μέρα που την παίρνω έχω λίγο τσούξιμο όχι κάτι τρελο ,μετά τίποτα.
Η γκόμενα πάει γιατρό της λέει να κάνει κάτι άλλες εξετάσεις βρίσκει και πυων στον λαιμό της και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις.
Παίζει να έχω κάτι πιο σοβαρό ? Σκέφτομαι να πάω να κάνω καλλιέργεια σπέρματος και ούρων να είμαι σίγουρος ,αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κόψω αντιβίωση.Οποτε λέω να περιμένω να ολοκληρώσω την θεραπεία και να πάω μετά (20 μέρες είναι η θεραπεία)
Δεν θέλω να σε αγχωσω, αλλά πιθανότατα θα πεθανειςΡε μάγκες γάμησα μια γκόμενα τις προάλλες (με Καποτα πάντα ) και μου είπε ότι έχει κάτι ενοχλήσεις στο μουνι της φαγούρα κλπ.Πηγα και εγώ σε έναν ουρολόγο,έκανα γενικές ούρων και μου λεει καραμπινατη ουρολοίμωξη (ακριβώς τα λόγια του).Παίρνω την αντιβίωση μου και την πρώτη μέρα που την παίρνω έχω λίγο τσούξιμο όχι κάτι τρελο ,μετά τίποτα.
Η γκόμενα πάει γιατρό της λέει να κάνει κάτι άλλες εξετάσεις βρίσκει και πυων στον λαιμό της και συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις.
Παίζει να έχω κάτι πιο σοβαρό ? Σκέφτομαι να πάω να κάνω καλλιέργεια σπέρματος και ούρων να είμαι σίγουρος ,αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να κόψω αντιβίωση.Οποτε λέω να περιμένω να ολοκληρώσω την θεραπεία και να πάω μετά (20 μέρες είναι η θεραπεία)
Ρε μάγκες γάμησα μια γκόμενα τις προάλλες (με Καποτα πάντα ) και μου είπε ότι έχει κάτι ενοχλήσεις στο μουνι της φαγούρα κλπ.Πηγα και εγώ σε έναν ουρολόγο,έκανα γενικές ούρων και μου λεει καραμπινατη ουρολοίμωξη (ακριβώς τα λόγια του).Παίρνω την αντιβίωση μου και την πρώτη μέρα που την παίρνω έχω λίγο τσούξιμο όχι κάτι τρελο ,μετά τίποτα.
Όχι ρε, μην τον τρομάζεις.Δεν θέλω να σε αγχωσω, αλλά πιθανότατα θα πεθανεις
Ρε μάγκες γάμησα μια γκόμενα τις προάλλες (με Καποτα πάντα ) και μου είπε ότι έχει κάτι ενοχλήσεις στο μουνι της φαγούρα κλπ.Πηγα και εγώ σε έναν ουρολόγο,έκανα γενικές ούρων και μου λεει καραμπινατη ουρολοίμωξη (ακριβώς τα λόγια του).Παίρνω την αντιβίωση μου και την πρώτη μέρα που την παίρνω έχω λίγο τσούξιμο όχι κάτι τρελο ,μετά τίποτα.