Νέα

Ερωτικό "κραχ" στους Έλληνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.581
Πόντοι
9.931
Μείωση της ερωτικής επιθυμίας αλλά και προβλήματα όσον αφορά τη λειτουργία του άνδρα στο σεξ αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αυτό το διάστημα σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Ωστόσο, σημαντική αύξηση παρατηρείται στις εξωσυζυγικές σχέσεις των παντρεμένων ανδρών...

Οι ειδικοί αναφέρουν πως αιτία για αυτά τα προβλήματα αποτελεί η οικονομική κρίση που έχει “σκιάσει” την ερωτική φαντασίωση των Ελλήνων. Τα ποσοστά δείχνουν πως το 13% των Ελλήνων παρουσιάζει αναστολή στην εκσπερμάτωση από το 4% που ήταν πριν 6 μήνες.

Διέξοδο στην οργασμική ολοκλήρωση αποτελεί ο αυνανισμός για το 49% ποσοστό ιδιαίτερα αυξημένο αν λάβει κανείς υπόψη του πως τα περασμένα χρόνια βρισκόταν στο 26%.

Η δυσκολία στην ολοκλήρωση οφείλεται κατά τους ειδικούς στην ενοχή που έχουν ως προς τη σύζυγο όπως και στο φόβο που αισθάνονται για την απόδοσή τους σε μια κοινωνία όπου οι υλικές απολαβές μειώνονται δραματικά.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.100 παντρεμένοι άνδρες ηλικίας 30 έως 45 ετών από την οποία προέκυψε και το συμπέρασμα πως η τάση για απιστία αυξάνεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Σε αριθμούς αυτό αποτυπώνεται στο 49% που απατούν τις συζύγους του, το 35% περιστασιακά και το 13% βρίσκονται σε μόνιμη εξωσυζυγική σχέση. Επιπλέον, δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν λύσουν στον πληρωμένο έρωτα.

Ο επικεφαλής της μελέτης ουρολόγος-ανδρολόγος Κ. Κωνσταντινίδης επισημαίνει πως αν η κοινωνία αντικατοπτρίζεται στην ερωτική απόδοση, τα συμπεράσματα είναι πλήρως απογοητευτικά. Μάλιστα, εξήγησε πως η απιστία λειτουργεί ως αντίδραση στο θεσμό του γάμου ιδίως σε περιόδους οικονομικής κρίσης όταν τα προβλήματα μεγεθύνονται.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
δεν μας λες κάτι περίεργο φίλε μου .... αναμενόμενο ... ειδικά σε μια κοινωνία σεξουαλικά ανώριμη

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
νηστικο αρκουδι δε γαμαει

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πολυ μπλα μπλα, όλοι και όλες γαμάνε, άλλα στη πράξη τιποτα, ούτε να κοιτάξουν για να μην χαλάσουν την είκονα

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Η δυσκολία στην ολοκλήρωση οφείλεται κατά τους ειδικούς στην ενοχή που έχουν ως προς τη σύζυγο όπως και στο φόβο που αισθάνονται για την απόδοσή τους σε μια κοινωνία όπου οι υλικές απολαβές μειώνονται δραματικά.

Εμένα πάντως παρόλο που με ζεί η γυναίκα μου δεν έχς κανένα πρόβλημα στην ολοκλήρωση. Λέτε να είμαι αναίσθητος?

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Η στατιστική είναι για τους αγάμητους. Αν γαμάω εγώ μ' ενδιαφέρει - στα παπάρια μου ο γείτονας. :rockon:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
λαθος....οι νηστικοι παππουδες μας γαμουσαν καλυτερα...αγχωμενο ειναι το αρκουδι απο τα καταναλωτικα προτυπα.....

έτσι πιστεύω και εγώ. οι φίλοι μου που βγάζουν ψίχουλα απο τη δουλειά τους εχουν ανγχωθεί για το πως θα αγοράσουν το iPhone 4. Εγώ που έχω λεφτά, έχς το ίδιο κινητό 3 χρόνια τώρα και την ίδια τηλεόραση 8 χρόνια και το μόνο που δε με ενδιαφέρει είναι να καταναλώσω. Προτιμώ να ανγχώνομαι για το μέλλον του πλανήτη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
έτσι πιστεύω και εγώ. οι φίλοι μου που βγάζουν ψίχουλα απο τη δουλειά τους εχουν ανγχωθεί για το πως θα αγοράσουν το iPhone 4. Εγώ που έχω λεφτά, έχς το ίδιο κινητό 3 χρόνια τώρα και την ίδια τηλεόραση 8 χρόνια και το μόνο που δε με ενδιαφέρει είναι να καταναλώσω. Προτιμώ να ανγχώνομαι για το μέλλον του πλανήτη
king-033.gif
king-033.gif

Επισκέπτης
αυτο σου το ανχος επιρεαζει την ερωτικη σου ζωη :think: :think:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
αυτο σου το ανχος επιρεαζει την ερωτικη σου ζωη :think: :think:

Πιστεύω οτι με επηρεάζει λίγο καθώς μου ρίχνει τη γενική διάθεση.
Οταν βέβαια τώρα το καλοκέρι εμφανιστεί το πιπίνι με τι ρόγα να κοιτάει προς το διάστημα μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι ξεχνάω την κατάσταση του πλανήτη.
Οταν είμαι με τη γυναίκα μου όμως τη θυμάμαι και πάλι

Επισκέπτης
Πιστεύω οτι με επηρεάζει λίγο καθώς μου ρίχνει τη γενική διάθεση.
Οταν βέβαια τώρα το καλοκέρι εμφανιστεί το πιπίνι με τι ρόγα να κοιτάει προς το διάστημα μπορώ να πω με βεβαιότητα οτι ξεχνάω την κατάσταση του πλανήτη.
Οταν είμαι με τη γυναίκα μου όμως τη θυμάμαι και πάλι
αρα εχεις επιλεκτικη δυσλητουργια.
το διδαγμα ειναι οτι με ενα καλο μουνι τα ανχοι πανε :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom