Νέα

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ για ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΟΝΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Melaxrino Kavli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Melaxrino Kavli

Melaxrino Kavli

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
ελα τωρα τυπε σοβαρα μιλας??? αυτο στις φωτο σου ειναι το γυμνασμενος???  :jerking: :jerking: :jerking: οσο για το αξυριστος ασχολιαστο, αφου για να πας απο τη μια τριχα στην αλλη θες "ταξι" τι να ξυρισεις???

αυτες που πρεπει να καταλαβουν , καταλαβαν.....

αλλα και για οσους δεν το καταφερνουν......
αξυριστος στα αρχιδια και στην ψωλη...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
μπούληηηηη....!!!!

η μαμά σε θελει

Oratios1980

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο και πιο άθλιο μπάζο βρίσκει να γαμηθει μέσα σε 1 ωρα αν το θέλει. Και δωρεάν έτσι.
Οπότε καλύτερα να αρχίσεις να κλεβεις παπιά και ψιλικατζίδικα αλλιώς θα πεθάνεις της πείνας.

Emenos

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Like
104
Πόντοι
0
15.000 μελη εχει το φορουμ και θα διαλεξουν το μποξερακι της λαικης ρε τυπε;; το σπουδαγμενος στο εξωτερικο τι το θελουνε να τους κανεις μεταπτυχιακο;;αυτες που καταλαβαν οντως καταλαβαν!!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Εχω μια ξυνη μπαζολα στη δουλεια μου που μας τα ζαλιζει, να σου δωσω λεφτα να τη γαμησεις να ηρεμισουμε?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.792
Πόντοι
3.656
Εχω μια ξυνη μπαζολα στη δουλεια μου που μας τα ζαλιζει, να σου δωσω λεφτα να τη γαμησεις να ηρεμισουμε?

τυπε αν θες να την απαξιωσεις τραβηξε την καμια φωτογραφια να την ανεβασουμε στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο  :grin: :grin: :grin:

[move] :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:[/move]

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

:zombie:

Συνημμένα

• chatroom.JPG
    chatroom.JPG
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 80

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Φίλε μου από το 30-45 χάνεις.... Προλαβαίνεις να το σβησεις ή  να το αλλάξεις  :fuck2:

Punteras

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
15
Πόντοι
1
Ναι γιατί αν η άλλη θέλει να γαμηθεί και είναι και εμφανίσημη δεν βρίσκει 100 λιγούρια στο λεπτό αλλά θα πληρώσει κι από πάνω. Σπαλιάρα εσύ;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κυρίες και κοπέλες…

Έλληνας 36 ετών, σπουδαγμένος στο εξωτερικό , εμφανίσιμος, γυμνασμένος, μελαχρινός, αξύριστος, με ύψος 1,93 και 92 κιλά,  καθαρός, εχέμυθος και ευγενικός,  προσφέρω χωρίς βιασύνη ερωτική συντροφιά αποκλειστικά και μόνο σε εμφανίσιμες καθαρές γυναίκες από 30 έως 45 ετών. Η συνάντηση πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο, και η συνεύρεση είναι straight χωρίς ανωμαλίες, αποκλειστικά τετ-α-τετ  man-to-woman , αποκλείονται άντρες, gay,ζευγάρια, ή παρακολούθηση από τρίτο. Ως μη βιοποριστικό επάγγελμα - ενασχόληση, μόνο εμφανίσιμες σοβαρές γυναίκες θα λαμβάνονται υπόψη. Αν θες να περάσουμε όμορφα, ανθρώπινα, εχεμυθα, επικοινωνησε μαζί μου. 
τυπε γιατι δε βαζεις τιτλο "θελω να γαμησω μουνακια τζαμπα" να τελειωνουμε;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ναι γιατί αν η άλλη θέλει να γαμηθεί και είναι και εμφανίσημη δεν βρίσκει 100 λιγούρια στο λεπτό αλλά θα πληρώσει κι από πάνω. Σπαλιάρα εσύ;
αφου γραφει μη βιοποριστικο ρε τυπε, μαλλον τσαμπα θα εννοει

Καρίνα

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Like
10
Πόντοι
6
Κυρίες και κοπέλες…

Έλληνας 36 ετών, σπουδαγμένος στο εξωτερικό , εμφανίσιμος, γυμνασμένος, μελαχρινός, αξύριστος, με ύψος 1,93 και 92 κιλά,  καθαρός, εχέμυθος και ευγενικός,  προσφέρω χωρίς βιασύνη ερωτική συντροφιά αποκλειστικά και μόνο σε εμφανίσιμες καθαρές γυναίκες από 30 έως 45 ετών. Η συνάντηση πραγματοποιείται σε ξενοδοχείο, και η συνεύρεση είναι straight χωρίς ανωμαλίες, αποκλειστικά τετ-α-τετ  man-to-woman , αποκλείονται άντρες, gay,ζευγάρια, ή παρακολούθηση από τρίτο. Ως μη βιοποριστικό επάγγελμα - ενασχόληση, μόνο εμφανίσιμες σοβαρές γυναίκες θα λαμβάνονται υπόψη. Αν θες να περάσουμε όμορφα, ανθρώπινα, εχεμυθα, επικοινωνησε μαζί μου. 

Πάλι καλά που δε θέλει να τον πληρώσουμε. Δηλαδή τώρα αυτο το σαμιαμίδι είναι γυμνασμένο; Και τι πάει να πει "χωρίς ανωμαλίες"; Τα όρια του καθενός είναι διαφορετικά.

4 είναι τα μεγάλα ΟΧΙ: παιδιά, ζώα, νεκροί και σκατά
Εσύ έχεις κι άλλα που δεν κάνεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom