Erotic Studio
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συμφονω μαζη σου :-* Αλλα υπαρχουνε συγκεκριμενα μετρα και δεν ειναι ευκολο να τα βρεισ. απ την αλλη για αυτουσ που ερχοντε ειναι ευκολο να τα βρουνε. μπενεισ και πισο απο το μαγαζι και δεν σε βλεπει κανεισ ιδικα το βραδυ. περνουνε και τηλεφονω και τουσ βαζει-βγαζει ο Τακησ χορισ να τουσ δει κανεισ. οπιοσ ειναι λατρισ βρισκει το τροπω. αλιοσ πασ αλου οποσ το λεσ :-* :-* :-*Εκεί που το στήσατε το μαγαζί,πάνω στον κεντρικό δρόμο,πολύς κόσμος θέλει να έρθει αλλά φοβάται μην το δει κανείς...Επειδή η καταγωγή μου είναι από τα μέρη εκείνα,ξέρω άτομα που επιλέγουν να ανέβουν μονοήμερο στην Αθήνα παρά να επισκεφτούν το στούντιο αυτό.Η κοινωνία είναι μικρή,ο δρόμος κεντρικός και δε θέλει πολύ να σε δει κάποιος να μπαίνεις μέσα...
ειναι καινουργια στην δουλια :-* δεν εχει τετια εμπερια οποσ η Αντζελα η Ρεα για παραδιγμα :-* Αλλα ειναι 19 χρ. :-* :-* :-*Για τη Λολιτα ξερουμε τπτ?αξιζει??
αυτο θα ρωταγα κ εγω....που εχει πιάτσα βρε παιδια?
ευχαριστω!προσπαθουμε :-* :-* :-*αυτο θα ρωταγα κ εγω....
Απο κει και περα σιγουρα ειναι μονοπωλιο αλλα σε καμια περιπτωση δεν λειτουργει ως τετοιο, γιατι κ καλες υπηρεσιες εχει κ πολυ καλες τιμες...
Κ το σημειο μια χαρα ειναι.. Ειδικα τωρα που ειναι χειμωνας μετα τις 10 η κινηση ειναι ελαχιστη..
Αυριο τελευταια μερα. :-*Παντως φαινεται τερμα η λολιτα..ελπιζω να μεινει και την αλλη εβδομαδα..
καμια πληροφορια για τη βαλεντινα?
ναι καπια στιγμη :-*Ειναι στο προγραμμα να κατεβει Καλαματα η Αλισα;