Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Υπομονη φιλε μου με τις καινουργες αργει να ανεβασει..kamia foto apo thn Emy paizei na doume?
Υπομονη φιλε μου με τις καινουργες αργει να ανεβασει..kamia foto apo thn Emy paizei na doume?
Τουμπανο φαίνεται η Άντζελα τώρα βέβαια δεν ξέρω ποσο πρόσφατες είναι οι φωτο το λέω γιατί και μια Σοφία όταν την είδα απο κοντά πριν ενάμιση μήνα περιπου ξενερωσα:-* :-* :-* Αντζελα :-* :-* :-*
Μηπως δεν ειναι αυτη; γιατι στο προγραμμα του κροκεων τη λεει στις βαρδιες την τεταρτη.. και το στουντιο της καλαματας θα εχει καποια δαναη την τεταρτη.. να ειναι και στα δυο το βλεπω δυσκολο...Οπου Δανάη η νεαρη μακρυμαλούσα μελαχρινη με το πλούσιο φυσικο στηθος, με μεγαλη θητεία στο Κηφισου 30 και πρόσφατα στο Κροκεων 6.
Αυτη ειναι.Μηπως δεν ειναι αυτη; γιατι στο προγραμμα του κροκεων τη λεει στις βαρδιες την τεταρτη.. και το στουντιο της καλαματας θα εχει καποια δαναη την τεταρτη.. να ειναι και στα δυο το βλεπω δυσκολο...
Γλυκουλα λυσε μας την απορια σε παρακαλω πολυ...
εισαι πολυ μπροστα!! σου βγαζω το καπελο..Αυτη ειναι.
Απλα δεν εχει διορθωθει το προγραμμα στο Κροκεων........
Την ρωτησα στο φατσοβιβλιο.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Λαίμα πες μου σε παρακαλώ ότι 12 με 14 θα σαι Καλαμάτα!!!!!!!
Ειναι καινουργια κ ετσι αργει συνηθως να βαλει φωτο.. ελπιζω αυριο να βαλει να δουμε αν αξιζει τον κοπο να κατεβουμε Καλαματα..kamia plhrwforia allh gia Romperta den paizei?
kamia foto?