Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.773
- Πόντοι
- 2.816
2 μερες εχει ερθει η Λενα... Γιατι δεν εχετε ανεβασει φωτο ακομα; καηκε το φιλμ;
2 μερες εχει ερθει η Λενα... Γιατι δεν εχετε ανεβασει φωτο ακομα; καηκε το φιλμ;
Γιατι δεν φαινονται τα μηνυματα του φιλου;;; Ρωτησα και νωριτερα για αλλο θεμα.. αρμοδιοι υπαρχουν ή ειναι ακυβερνητο καραβι το σαιτ;;Δουλεια μας ειναι να ζηταμε πληροφοριες (και καλα κανουμε), αλλα δικο της ειναι το μαγαζι δουλεια της ειναι να ενημερωνει οποτε πιστευει οτι χρειαζεται τυπε.
Υ.Γ. Δεν μου εχει δοθει η δυνατοτητα να απαντω σε pm.Οι συναθλητες που θελουν να επικοινωνουν μαζι μου να μου στελνουν mail(φαινεται στο προφιλ μου)
τα μηνυματα των νεων μελων ειναι υπo moderation πριν δημοσιευτουνΓιατι δεν φαινονται τα μηνυματα του φιλου;;; Ρωτησα και νωριτερα για αλλο θεμα.. αρμοδιοι υπαρχουν ή ειναι ακυβερνητο καραβι το σαιτ;;
καινουργιο ειναι αυτο.. δεν θυμαμαι να υπηρχε οταν ειχα γραφτει..τα μηνυματα των νεων μελων ειναι υπo moderation πριν δημοσιευτουν
η κριτικη που λεει ο φιλος;;; που ειναι;;; δεν πιστευω να θεωρειτε κ αυτος νεο μελος..;;Φιλε εχω γραψει και δεν δημοσιευτηκε.σιγα μην καθομαι να γραφω κατεβατα για να λογοκρίνονται και εν τελει να κοβονται.
οποιος θελει να γραψει κατι ας γραψει κοπιπειστ και στο φορουμ την κριτικη του......δεν καταλαβαινω τι βεντετισμοι ειναι αυτοι.....υπονοεις λογοκρισια υπερ του στουντιο;καινουργιο ειναι αυτο.. δεν θυμαμαι να υπηρχε οταν ειχα γραφτει.. η κριτικη που λεει ο φιλος;;; που ειναι;;; δεν πιστευω να θεωρειτε κ αυτος νεο μελος..;;
μη με μπλεκεις σε υπονοουμενα.. εγω οτι εχω να πω το λεω ξεκαθαρα για ολους.. απο κει και περα εμενα με ενδιαφερει να ερχονται καλα μουνια να γαμαω, η λογοκρισια (αν υπαρχει) σημαινει ελειψη ενημερωσης.. αρα χαμενες ευκαιριες για αυτο που με ενδιαφερει.. εγω κοιταω πρωτα κ κυρια το δικο μου το καλο γι αυτο καποιες φορες μπορει να μην ειμαι αρεστος στους μεν και καποιες αλλες στους δεν..οποιος θελει να γραψει κατι ας γραψει κοπιπειστ και στο φορουμ την κριτικη του......δεν καταλαβαινω τι βεντετισμοι ειναι αυτοι.....υπονοεις λογοκρισια υπερ του στουντιο;
στο τελοσ καλοκερι και αν :-* :-* :-*Γλυκουλα μια κοπελα που ειχε ερθει προσφατα, η Σοφια, γνωριζουμε αν ξαναρχετε και ποτε;
ναι καικε το φιλμ :-* :-* :-*2 μερες εχει ερθει η Λενα... Γιατι δεν εχετε ανεβασει φωτο ακομα; καηκε το φιλμ;
καπιεσ φορεσ δεν πμενουνε τα μινιματα ουτε φοτο. να το κιταξουνε τα πεδια του σαιτ :-* παρακαλο !!! :-* :-* :-*Γιατι δεν φαινονται τα μηνυματα του φιλου;;; Ρωτησα και νωριτερα για αλλο θεμα.. αρμοδιοι υπαρχουν ή ειναι ακυβερνητο καραβι το σαιτ;;
Τωρα για αυτο που λες φιλε αν νομιζουν πως τους κανω κριτικη για κακο προβλημα τους.. εγω ειμαι απο τους πρωτους που ειπαν καλα λογια για το στουντιο αλλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.. πρεπει να κοιτανε να βελτιονονται κ οχι να επαναπαβονται..
ναι καικε το φιλμ :-* :-* :-*
ναι καικε το φιλμ :-* :-* :-*
Η Λενα ειναι η Ελληνιδα (original) που παλιοτερα για μεγαλο διαστημα δουλευε στο Αθανασιας 3 και μέχρι προσφατα στο Βουρβαχη 19-Η. Ηλιου 822 μερες εχει ερθει η Λενα... Γιατι δεν εχετε ανεβασει φωτο ακομα; καηκε το φιλμ;
Να'σαι καλα φιλε για τις πληροφοριες.Η Λενα ειναι η Ελληνιδα (original) που παλιοτερα για μεγαλο διαστημα δουλευε στο Αθανασιας 3 και μέχρι προσφατα στο Βουρβαχη 19-Η. Ηλιου 82
Μιλφακι με κοντο ξανθο μαλλί σε χτένισμα ala garcon, καλοδιατηρημμενο σωμα, φυσικο στηθος και ωραια περιφερεια.
Να'σαι καλα φιλε για τις πληροφοριες.
αυτή λες ???Η Λενα ειναι η Ελληνιδα (original) που παλιοτερα για μεγαλο διαστημα δουλευε στο Αθανασιας 3 και μέχρι προσφατα στο Βουρβαχη 19-Η. Ηλιου 82
Μιλφακι με κοντο ξανθο μαλλί σε χτένισμα ala garcon, καλοδιατηρημμενο σωμα, φυσικο στηθος και ωραια περιφερεια.
δε μας κατεβάσεις και καμιά δυάδα τέτοια να τα κάνουν ολα λέω εγω
Η σελίδα που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί αυτή τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, να έχει λήξει ο σύνδεσμος που πατήσατε ή να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα.αυτή λες ???