Νέα

Erotic Studio Καλαμάτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
2 μερες εχει ερθει η Λενα... Γιατι δεν εχετε ανεβασει φωτο ακομα; καηκε το φιλμ;

m1m2m3m4

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
2 μερες εχει ερθει η Λενα... Γιατι δεν εχετε ανεβασει φωτο ακομα; καηκε το φιλμ;

Δουλεια μας ειναι να ζηταμε πληροφοριες (και καλα κανουμε), αλλα δικο της ειναι το μαγαζι δουλεια της ειναι να ενημερωνει οποτε πιστευει οτι χρειαζεται τυπε.

Υ.Γ. Δεν μου εχει δοθει η δυνατοτητα να απαντω σε pm.Οι συναθλητες που θελουν να επικοινωνουν  μαζι μου να μου στελνουν mail(φαινεται στο προφιλ μου) 

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Δουλεια μας ειναι να ζηταμε πληροφοριες (και καλα κανουμε), αλλα δικο της ειναι το μαγαζι δουλεια της ειναι να ενημερωνει οποτε πιστευει οτι χρειαζεται τυπε.

Υ.Γ. Δεν μου εχει δοθει η δυνατοτητα να απαντω σε pm.Οι συναθλητες που θελουν να επικοινωνουν  μαζι μου να μου στελνουν mail(φαινεται στο προφιλ μου)  
Γιατι δεν φαινονται τα μηνυματα του φιλου;;; Ρωτησα και νωριτερα για αλλο θεμα.. αρμοδιοι υπαρχουν ή ειναι ακυβερνητο καραβι το σαιτ;;

Τωρα για αυτο που λες φιλε αν νομιζουν πως τους κανω κριτικη για κακο προβλημα τους.. εγω ειμαι απο τους πρωτους που ειπαν καλα λογια για το στουντιο αλλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.. πρεπει να κοιτανε να βελτιονονται κ οχι να επαναπαβονται..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γιατι δεν φαινονται τα μηνυματα του φιλου;;; Ρωτησα και νωριτερα για αλλο θεμα.. αρμοδιοι υπαρχουν ή ειναι ακυβερνητο καραβι το σαιτ;;
τα μηνυματα των νεων μελων ειναι υπo moderation πριν δημοσιευτουν

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
τα μηνυματα των νεων μελων ειναι υπo moderation πριν δημοσιευτουν
καινουργιο ειναι αυτο.. δεν θυμαμαι να υπηρχε οταν ειχα γραφτει..
Φιλε εχω γραψει και δεν δημοσιευτηκε.σιγα μην καθομαι να γραφω κατεβατα για να λογοκρίνονται και εν τελει να κοβονται. :headbang:
η κριτικη που λεει ο φιλος;;; που ειναι;;; δεν πιστευω να θεωρειτε κ αυτος νεο μελος..;;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καινουργιο ειναι αυτο.. δεν θυμαμαι να υπηρχε οταν ειχα γραφτει.. η κριτικη που λεει ο φιλος;;; που ειναι;;; δεν πιστευω να θεωρειτε κ αυτος νεο μελος..;;
οποιος θελει να γραψει κατι ας γραψει κοπιπειστ και στο φορουμ την κριτικη του......δεν καταλαβαινω τι βεντετισμοι ειναι αυτοι.....υπονοεις λογοκρισια υπερ του στουντιο;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
οποιος θελει να γραψει κατι ας γραψει κοπιπειστ και στο φορουμ την κριτικη του......δεν καταλαβαινω τι βεντετισμοι ειναι αυτοι.....υπονοεις λογοκρισια υπερ του στουντιο;
μη με μπλεκεις σε υπονοουμενα.. εγω οτι εχω να πω το λεω ξεκαθαρα για ολους.. απο κει και περα εμενα με ενδιαφερει να ερχονται καλα μουνια να γαμαω, η λογοκρισια (αν υπαρχει) σημαινει ελειψη ενημερωσης.. αρα χαμενες ευκαιριες για αυτο που με ενδιαφερει.. εγω κοιταω πρωτα κ κυρια το δικο μου το καλο γι αυτο καποιες φορες μπορει να μην ειμαι αρεστος στους μεν και καποιες αλλες στους δεν..

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.697
Πόντοι
506

Τωρα για αυτο που λες φιλε αν νομιζουν πως τους κανω κριτικη για κακο προβλημα τους.. εγω ειμαι απο τους πρωτους που ειπαν καλα λογια για το στουντιο αλλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.. πρεπει να κοιτανε να βελτιονονται κ οχι να επαναπαβονται..
καπιεσ φορεσ δεν πμενουνε τα μινιματα ουτε φοτο. να το κιταξουνε τα πεδια του σαιτ  :-*  παρακαλο !!!  :-* :-* :-*

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.697
Πόντοι
506
Σημερα - Ελενα και Λενα  :-* :-* :-*
Απο τριτη - Μαργκω και Λενα  :-* :-* :-*

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Λενα ειναι η Ελληνιδα (original) που παλιοτερα για μεγαλο διαστημα δουλευε στο Αθανασιας 3 και μέχρι προσφατα στο Βουρβαχη 19-Η. Ηλιου 82
Μιλφακι με κοντο ξανθο μαλλί σε χτένισμα ala garcon, καλοδιατηρημμενο σωμα, φυσικο στηθος  και ωραια περιφερεια.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Η Λενα ειναι η Ελληνιδα (original) που παλιοτερα για μεγαλο διαστημα δουλευε στο Αθανασιας 3 και μέχρι προσφατα στο Βουρβαχη 19-Η. Ηλιου 82
Μιλφακι με κοντο ξανθο μαλλί σε χτένισμα ala garcon, καλοδιατηρημμενο σωμα, φυσικο στηθος  και ωραια περιφερεια.
Να'σαι καλα φιλε για τις πληροφοριες.

fotis123123

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτή  λες ???

fotis123123

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δε μας κατεβάσεις και καμιά δυάδα τέτοια να τα κάνουν ολα λέω εγω  :erection:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
δε μας κατεβάσεις και καμιά δυάδα τέτοια να τα κάνουν ολα λέω εγω  :erection:
Η σελίδα που ζητήσατε δεν μπορεί να προβληθεί αυτή τη στιγμή. Ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη προσωρινά, να έχει λήξει ο σύνδεσμος που πατήσατε ή να μην έχετε δικαίωμα να δείτε αυτήν τη σελίδα.

ανεβασε κατευθειαν τις φωτο αν μπορεις φιλε μου, να δουμε κ μεις τι παιζει...

ducker13

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2011
Κριτικές
9
Like
401
Πόντοι
21
Ετσι ναι. Κι εμενα το ιδιο μνμ βγαζει

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom