DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.798
- Πόντοι
- 41.129
Παρασκευή και Σάββατο γιατί δεν την πήδηξες;Εβλεπες τηλεόραση;
στεγνωσαν ταρχιδια μου ρε τυπε... 4 μερες τα αδειαζα ολα μεσα στερεψα λεμε :S
Παρασκευή και Σάββατο γιατί δεν την πήδηξες;Εβλεπες τηλεόραση;
Τυπε αυτη ξερει ποιος την γκαστρωσε.
Εξεταση γινεται με δικαστικη παραγγελια.
Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μια τετοια περιπτωση γνωστου ηταν ΤΡΙΔΥΜΑ
δεν ειναι και κακο να γινεις πολυτεκνος με την μια.
Ενα θεμα με απασχολει εδω και μερικες μερες και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.
Το θεμα δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο.
Η γνωριμια μου με αυτη την κορασιδα πηγαινε απο το καλο στο καλυτερο,καθε φορα στο κρεβατι γινοταν ολο και καλυτερη.
Με τον καιρο συνεβησαν και μερικα ρομαντικα σκηνικα, για να μην τα πολυλογω της εριξα κρεμπιε Δευτερα-Τριτη -Τεταρτη-Πεμπτη
την εβδομαδα που μας περασε.
Ειναι αρκετες φορες για να τη αφησω εγκυος ? Τι να κανω αν ειναι ? Να εξαφανιστω η να αναλαβω τις ευθυνες μου και να την παντρευτω.
τυπε ο νασσος το τελευταιο παιδι απο τσιμπουκι το εκανε :S :S :S :S
δεν εχεις ιδεα
κωλοπια δο θα γιεενηΝαι θα μείνει έγκυος από κωλο; :S
τυπε ειναι κυριακη και πρωταπριλια...πετυχε τρελο συνδυασμο :S :S :S
ελα ρε νιμου σοβαρα?εδωσες σημεια ζωης?θα χτυπουσα αμπαλαλε αμπαλαλε χαθηκε νιμου ολε
ελα ρε νιμου σοβαρα?εδωσες σημεια ζωης?θα χτυπουσα αμπαλαλε αμπαλαλε χαθηκε νιμου ολε
Ναι θα πει ο δικαστής ο ταδε πελάτης του μπουρδέλου να έρθει για τεστ dna να δούμε αν θα αναγνωρίσει το παιδί που έσπειρε στο Φυλής ταδε. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδω μεσα
τυπε εχω και βιντεο απο τους κρεμπιεδες, λες να την καψω την sd καρτα ?
απο την αλλη σκεφτομαι αμα το κρατησω το μωρο μαζι της να δειξω μια μερα στο παιδι μου πως το εκανα με τη μανα του
τυπε το ξερω οτι σημερα ειναι κυριακη και πρωταπριλια αλλα δε μπλοφαρω, μαλλον την πατησα ο πορνος ...Τύπε από πρωταπριλιά το πηγές σε παιδική κακοποίηση :S
τυπε το ξερω οτι σημερα ειναι κυριακη και πρωταπριλια αλλα δε μπλοφαρω, μαλλον την πατησα ο πορνος ...
τωρα θα γαμαω για την υπολοιπη ζωη μου την ιδια πουτανα..
τυπε το ξερω οτι σημερα ειναι κυριακη και πρωταπριλια αλλα δε μπλοφαρω, μαλλον την πατησα ο πορνος ...
τωρα θα γαμαω για την υπολοιπη ζωη μου την ιδια πουτανα..
θα πιασει τυπε ???
Γιατι δεν γραφεις ποια ειναι,να παμε να την ριξουμε μερικες δυνατες σφαλιαρες στα κολομερια στο ξεκολιασμα να χασει το μουλικο και να γλυτωσεις και εσυ ???
θα πιασει τυπε ???