Νέα

Έριξα κρεμπιέ σε κορασίδα του ?0ρικου, θα μείνει έγκυος ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι να κανω ?

• Να εξαφανιστεις !!

Ψήφοι: 15 15,5%
  • Να την παντρευτεις !!

Ψήφοι: 47 48,5%
  • Ριξτα σε αλλον !

Ψήφοι: 10 10,3%
  • Δε θα ειναι εγκυος.

Ψήφοι: 25 25,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97

Επισκέπτης
στο κοσμοπόλιταν πριν χρόνια είχε ανοίξει θρεντ "το έκανα με τον φίλο μου δεύτερη φορά χωρίς να έχει σκουπιστεί μετά την πρώτη, υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος;"

το θρεντ το είχε ανοίξει γνωστό μέλος και δεν ήταν τρολιά

μετά από λίγο καιρό, η ίδια άνοιξε θρεντ για εκτρώσεις κτλ...είχε όντως μείνει έγκυος τελικά και το έριξε

μετά από1-2 χρόνια έγινε μάνα...

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Τυπε αυτη ξερει ποιος την γκαστρωσε.

Εξεταση γινεται με δικαστικη παραγγελια.

Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μια τετοια περιπτωση γνωστου ηταν ΤΡΙΔΥΜΑ

δεν ειναι και κακο να γινεις πολυτεκνος με την μια.

Ναι θα πει ο δικαστής ο ταδε πελάτης του μπουρδέλου να έρθει για τεστ dna να δούμε αν θα αναγνωρίσει το παιδί που έσπειρε στο Φυλής ταδε. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδω μεσα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ενα θεμα με απασχολει εδω και μερικες μερες και ειπα να το μοιραστω μαζι σας.:grouphug:
Το θεμα δεν ειναι πρωταπριλιατικο αστειο.
Η γνωριμια μου με αυτη την κορασιδα πηγαινε απο το καλο στο καλυτερο,καθε φορα στο κρεβατι γινοταν ολο και καλυτερη.
Με τον καιρο συνεβησαν και μερικα ρομαντικα σκηνικα, για να μην τα πολυλογω της εριξα κρεμπιε Δευτερα-Τριτη -Τεταρτη-Πεμπτη
την εβδομαδα που μας περασε.
Ειναι αρκετες φορες για να τη αφησω εγκυος ? Τι να κανω αν ειναι ? Να εξαφανιστω η να αναλαβω τις ευθυνες μου και να την παντρευτω.  :think:
:grouphug:

Αν έμεινε έγκυος ζήτα εξέταση DNA όταν γεννηθεί το παιδί και  παντρέψου την, αν είναι δικό σου. Αν ένα σπερματοζωάριο από το σπέρμα σου κατάφερε και τρύπησε το ωάριό της με τόσο συναγωνισμό δισεκατομμυρίων άλλων  σπερματοζωαρίων (ανταγωνιζόμενο και τα άλλα δικά σου και των άλλων που έχυσαν μέσα της), θα είναι κάτι σαν Τσενγκίς Χαν το μωρό που θα βγει. Θα είσαι περήφανος με τις ικανότητες που θα επιδείξει. Το εννοώ απολύτως, δεν σε τρολάρω. Θέμα φυσικής επιλογής

zevs555

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
421
Πόντοι
21
μη μασας μεγαλε κανε τον κινεζο  με τρελα  :heavymetalbig:

zevs555

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
421
Πόντοι
21

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
ελα ρε νιμου σοβαρα?εδωσες σημεια ζωης?θα χτυπουσα αμπαλαλε αμπαλαλε χαθηκε νιμου ολε :grin:  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Εδω Ειμαι Ρε ΝιΜου...Διαβαζω Τα Πρωταπριλιατικα Θεματα...Θες Να Γραφω Κιολας Με Τις Λαλακιες Του Καθενος ???  :grin: :grin: :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Μεγαλε Αγνοησε Το Γεγονος Και Κανε Τον Ανηξερο Σφυριζοντας Αδιαφορα...  :rolleyes:

5c4fbbec16b9eaf5e32ea83aff8b5c3b.png

7281404.jpg

Μετα Απο 15-20 Χρονια...Θα Σε Δουμε Στην Τv Και Θα Λεμε...Ρε Να Ο Μαλακας Με Τον Κρεμπιε !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
Ναι θα πει ο δικαστής ο ταδε πελάτης του μπουρδέλου να έρθει για τεστ dna να δούμε αν θα αναγνωρίσει το παιδί που έσπειρε στο Φυλής ταδε. Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδω μεσα

τυπε εχω και βιντεο απο τους κρεμπιεδες, λες να την καψω την sd καρτα ?
απο την αλλη σκεφτομαι αμα το κρατησω το μωρο μαζι της να δειξω μια μερα στο παιδι μου πως το εκανα με τη μανα του  :headbaning1:

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
τυπε εχω και βιντεο απο τους κρεμπιεδες, λες να την καψω την sd καρτα ?
απο την αλλη σκεφτομαι αμα το κρατησω το μωρο μαζι της να δειξω μια μερα στο παιδι μου πως το εκανα με τη μανα του  :headbaning1:

Τύπε από πρωταπριλιά το πηγές σε παιδική κακοποίηση  :S

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
Τύπε από πρωταπριλιά το πηγές σε παιδική κακοποίηση  :S
τυπε το ξερω οτι σημερα ειναι κυριακη και πρωταπριλια αλλα δε μπλοφαρω, μαλλον την πατησα ο πορνος ...
τωρα θα γαμαω για την υπολοιπη ζωη μου την ιδια πουτανα..

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
τυπε το ξερω οτι σημερα ειναι κυριακη και πρωταπριλια αλλα δε μπλοφαρω, μαλλον την πατησα ο πορνος ...

Τύπε γιατί? Θα της κάνεις πρόταση γάμου?  :think:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.860
Πόντοι
216

Γιατι δεν γραφεις ποια ειναι,να παμε να την ριξουμε μερικες δυνατες σφαλιαρες στα κολομερια στο ξεκολιασμα να χασει το μουλικο και να γλυτωσεις και εσυ ???

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.798
Πόντοι
41.129
Γιατι δεν γραφεις ποια ειναι,να παμε να την ριξουμε μερικες δυνατες σφαλιαρες στα κολομερια στο ξεκολιασμα να χασει το μουλικο και να γλυτωσεις και εσυ ???

θα πιασει τυπε ???

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
πηγα για κρεμπιε στην εν λογω κορασιδα και μου ειπε οτι δεν εχει νοημα,ειναι λεει ηδη εγκυος :- :S :S :S

avnanovic

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Κριτικές
4
Like
168
Πόντοι
16
τελικα, ηταν πρωταπριλιατικο η οχι?  :S

Stories