moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Μη μου πεις ότι τα τατουάζ αυτά είναι αληθινά...
τυπε φανταζεσαι να την γαμας,και να σου λεει ο κουρκουλος οχι αλλο καρβουνο; :S :S :S :S
Μη μου πεις ότι τα τατουάζ αυτά είναι αληθινά...
Σωστός.ο μαρτακης τη γυροφερνει για να τη παντρευτει
ο πονηρουλης....
εγω απορω πως οι λατσααιοι εχουν βαλει τον ψινακη αυτον τον πορνο
να κανει παρεα με τα παιδια τους....
η μαριανα ολο μαλακιες κανει
αρε καπεταν λατση που σαι...
τυπε φανταζεσαι να την γαμας,και να σου λεει ο κουρκουλος οχι αλλο καρβουνο; :S :S :S :S
ο μαρτακης τη γυροφερνει για να τη παντρευτει
ο πονηρουλης....
εγω απορω πως οι λατσααιοι εχουν βαλει τον ψινακη αυτον τον πορνο
να κανει παρεα με τα παιδια τους....
η μαριανα ολο μαλακιες κανει
αρε καπεταν λατση που σαι...
Μικροαστή σερβιτόρα από τον κορυδαλλό.
Προσπαθεί να κάνει καριέρα φωτομοντέλου με απώτερο όνειρο να γίνει τραγουδίστρια.
Για αυτό το σκοπό, όταν έχει ρεπό από την καφετέρια,
αρέσκεται να συχνάζει στα ιν στέκια της αθήνας προκειμένου να παίρνει ιδέες και να γίνει αρεστή στους "κατάληλους κύκλους".
Καλά είπα κάποτε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα παγκοσμίως που δεν έχει κοινωνικές τάξεις..
Απόλυτα τύπε.
Μνησθητι μου Κυριε !!!Μικροαστή σερβιτόρα από τον κορυδαλλό.
Προσπαθεί να κάνει καριέρα φωτομοντέλου με απώτερο όνειρο να γίνει τραγουδίστρια.
Για αυτό το σκοπό, όταν έχει ρεπό από την καφετέρια,
αρέσκεται να συχνάζει στα ιν στέκια της αθήνας προκειμένου να παίρνει ιδέες και να γίνει αρεστή στους "κατάληλους κύκλους".
Καλά είπα κάποτε ότι η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα παγκοσμίως που δεν έχει κοινωνικές τάξεις..
Η Μαριαννα ηταν Μανουλι την δεκαετια 80'.Την εχω δει τοπλες σε παραλια στην Πελοποννησο με τον Κουρκουλο και επαθα πλακαη μανα της οσο μεγαλωνει μοιαζει με τραβεστι
Η Μαριαννα ηταν Μανουλι την δεκαετια 80'.Την εχω δει τοπλες σε παραλια στην Πελοποννησο με τον Κουρκουλο και επαθα πλακα
Εγω πιστεω οτι αυτη γουσταρει ο Μαρτακης.Ειπαμε ειναι μιλφακιαςτυπε αρκετα δυνατο κομματι στην εποχη της,και πρεπει να εχει παρει απο αυτην η μικρη
τυποι αμα ζουσε ο μπαρμπαγιαννης,θα του εριχνε τιποτα παναγιες του μαρτακη;
ε οχι και μπαζο ρε τυπε...τι μπαζο ειναι αυτο
ομορφη μου φενεται στη τελευταια φωτοε οχι και μπαζο ρε τυπε...